manolitsa Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 παιδια γεια σας εχω ενα λαπτοπ εδο και καποιεσ ημερες με το που το ανοιγο μου βγαζει το μινημα cheching file system D the type of file system is FAT 32 one of your discs need to be cheched of consistency και μετα ξεκινα το σκαναρισμα μεχρι εδο καλα ομοσ φτανει μεχρει το 43% και μετα τιποτα μπορει καποιοσζ να μου πει τι παιζει και τι να κανω?????? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ εκ τον προτερων:o:o
ss13 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 παιδια γεια σας εχω ενα λαπτοπ εδο και καποιεσ ημερες με το που το ανοιγο μου βγαζει το μινημαcheching file system D the type of file system is FAT 32 one of your discs need to be cheched of consistency και μετα ξεκινα το σκαναρισμα μεχρι εδο καλα ομοσ φτανει μεχρει το 43% και μετα τιποτα μπορει καποιοσζ να μου πει τι παιζει και τι να κανω?????? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ εκ τον προτερων:o:o Δες εδώ !! http://www.techsupportforum.com/microsoft-support/windows-xp-support/172944-solved-checking-fat-32-consistency.html
alex89 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Επίσης δες τι μάρκα σκληρό δίσκο έχει ο φορητός σου. Πήγαινε στο site και κατέβασε το διαγνωστικό που έχει η εταιρία για το σκληρό σου και τρέξε το. Πάρε τα αρχεία που χρειάζεσαι γιατί μπορεί ο σκληρός να έχει πρόβλημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.