socrates1958 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Θα παω με την οικογενεια μου διακοπες Κυθνο για 20 μερες. Εχω ενα φορητο pc και το iphone 3g. Τι μου προτεινεται να κανω για να εχω προσβαση στο δικτυο κατα την παραμονη μου στο νησι; Ευχαριστω
arxaggelos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Για 20 μέρες μόνο δεν νομίζω ότι μπορείς να κάνεις τίποτε. Όλες οι ασ'υρματες συνδέσεις ιντερνετ μέσω κινητου τηλεφώνου απαιτούν 1 χρόνο συμβόλαιο. Μπορείς να μπεις μέσω WAP του κινητού σου (και να το συνδέεις αν θέλεις με το λαπτοπ) αλλά ούτε φαντάζεσαι πόσο ακριβά θα σου βγει. Σε βλέπω σε νετ καφέ. Εκτός κι αν είσαι τόσο κ***φαρδος και πετύχεις κανένα ξεκλείδωτο WiFi στο νησί, οπότε δεν χρειάζεσαι καν το λαπτοπ.
CyberCr33p Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Με τη νέα έκδοση του Iphone που απ' ότι λένε θα βγει μέσα στο καλοκαίρι, θα υποστηρίζεται tethering. Δηλαδή θα μπορείς να συνδέσεις το iphone με τον υπολογιστή σου και να δουλεύει το κινητό ως modem χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα data που έχεις στο κινητό σου.
Dj Jacob Z Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Με τη νέα έκδοση του Iphone που απ' ότι λένε θα βγει μέσα στο καλοκαίρι, θα υποστηρίζεται tethering. Δηλαδή θα μπορείς να συνδέσεις το iphone με τον υπολογιστή σου και να δουλεύει το κινητό ως modem χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα data που έχεις στο κινητό σου. +1.Συμφωνώ !
dermitzos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Στο τελευταίο totalXAKER είχε ένα άρθρο για το πως μπορείς να μπεις στο Internet από laptop μέσω iphone με WAP.. Αν το βρεις πιστεύω παως θα σε βοηθήσει..
atrias Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Τι μου προτεινεται να κανω για να εχω προσβαση στο δικτυο κατα την παραμονη μου στο νησι; εγώ πάλι σου προτείνω να ΜΗΝ έχεις ούτε πρόσβαση στο Internet ούτε laptop μαζί σου στο νησί :-) πιο φρέσκος θα γυρίσεις μετά τις διακοπές!
socrates1958 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 εγώ πάλι σου προτείνω να ΜΗΝ έχεις ούτε πρόσβαση στο Internet ούτε laptop μαζί σου στο νησί :-) πιο φρέσκος θα γυρίσεις μετά τις διακοπές! δεν μπορω να πω οτι διαφωνω μαζι σου και μαλλον αυτο θα κανω τελικα. Πρεπει ομως να ευχαριστησω ολους οσους προσπαθησαν να με βοηθησουν. Πιστευω ομως οτι τα νησια μας θα επρεπε να ειχαν αποκτηση ηδη δικτυα WiMax γιαυτους που πανε διακοπες. Η Ελλαδα ειναι χωρα τις υπομονης. Ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.