Sorath Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Εδώ και 2 μήνες είμαι κάτοχος μιας 4850. Τελευταία έχω αρκετές μπλέ οθόνες χωρίς να αναφέρεται ποιό dll χτύπησε, αλλά με μύνημα αν θυμάμαι καλά "Page Fault in Non Paged Area". Επίσης στο Warcraft που παίζω, τυχαίνει να μου πετάει crash errors με μύνημα οτι δεν μπορούσε να διαβάσει το τάδε texture (δεν είναι θέμα σκληρού, καθώς είναι καινούργιος και το πρόβλημα το είχα και με τον προηγούμενο). Στην αρχή σκέφτηκα οτι θα έφταιγε κάποιο dimm της μνήμης, και έτρεξα το memtest, χωρίς να μου βγάλει κάποιο error. Σε κάποια φάση, άφησα μόνο ένα dimm του 1Gb, και μόλης ξεκίνησα το WoW, τα είδε όλα κολληόμενα. 0fps, τρελά κολλήματα, μέχρι που πέταξε μπλέ οθόνη με αναφορά σε dll της Ati. Επειδή υποψιάζομαι την μνήμη της κάρτας γραφικών, υπάρχει κανά tool όπως το memtest, που να την τσεκάρει και να αναφέρει για τυχόν δυσλειτουργίες; Σημειώνω οτι η κάρτα δουλεύει σε default ρυθμίσεις και η θερμοκρασία της είναι φυσιολογική σε full load.
Sorath Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Ναι διάβασα για αυτά. Απλά βλέπω οτι προορίζονται πιο πολύ για overclocking. Μπορούν ωστόσο να δοκιμάσουν την κάρτα σε default ρυθμίσεις και να δουν αν είναι ΟΚ; ΥΓ. Αν μου βγεί ελλατωματική, άντε να πείσω το e-shop να μου την αλλάξει... damn it!
linkin Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 οχι απαραιτητα.ειδικα το furmark την στρεσαρει εντελως την καρτα.δοκιμασε το
Sorath Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Τους τελευταίους. Τους κατέβασα χθες απο το site της AMD. Και πριν απο την χθεσινή ενημέρωση, άντε να είχα ακριβώς την προηγούμενη πάλι επίσημη έκδοση.
phanispal Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Έχουν αναφερθεί προβλήματα με τους 9.5. Κάν' τους επεγκατάσταση τελείως και δοκίμασε προγενέστερη έκδοση.
Sorath Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Να πάω στους 9.4 δηλαδή; Θα το δοκιμάσω κι αυτό.
sukalas Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Φίλε μου είχα το ίδιο πρόβλημα με τις bsod και το μήνυμα που λες..δοκίμασα τα πάντα από hardware και software..Αν και το συγκεκριμένο μήνυμα απευθύνεται σε μεγάλο εύρος πιθανων προβλημάτων σε εμένα λύθηκε με format.
eSATA Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 ακομα και οι drivers εχουν ενα τεστ..αλλα ενταξει εστω και λιγο να ανεβασεις πεταει fail
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.