Dante77 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Έχω το Sony Vaio (VGN - NS11M), και σε ένα ατύχημα κατέληξα να έχω ραγισμένη οθόνη. Οι λειτουργίες του υπολογιστή δεν έχουν επηρεαστεί και το ράγισμα δεν είναι υπερβολικό. Αλλά είναι μες στη μέση και αρκετά αντιαισθητικό. Πήγα σε μεγάλο γνωστό κατάστημα H.Y. και μου είπαν δεν αναλαμβάνουν, να πάει στη SONY. Συννενοήθηκα με τη SONY και μου είπαν εκτός του οτι πρέπει να πάει εξωτερικό το κόστος της επισκευής είναι 800 ευρώ!! Πήγα και σε 1-2 μαγαζιά στη γειτονιά μου που πουλούσαν περιφεριακά για pc αλλά και απο εκεί δεν ήξεραν τίποτα. Μπορεί κάποιος να μου δώσει μια λύση ή αν είχε παρόμοιο πρόβλημα να μου πει πως το αντιμετώπισε;Ευχαριστώ...
macabre_sunsets Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Μήπως να αγοράσεις μόνος σου μια οθόνη και την αλλάξεις? Δεν νομίζω να είναι τραγικά δύσκολο. Ή στην τελική μήπως την αγοράζεις και στην αλλάζει κάποιος φίλος σου/κάποιο μαγαζί πληρώνοντας τον τεχνικό τους. Δεν ξέρω αμα σου κάνει αυτή.
Dante77 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Ευχαριστώ macabre_sunsets για την απάντηση. Μάλλον προς αυτήν την κατεύθυνση θα κινηθώ. Θα αγοράσω μια και θα πάω σε έναν τεχνικό να μου την αντικαταστήσει. Ευχαριστώ και πάλι...
macabre_sunsets Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Προτού προχωρήσεις στην αγορά της οθόνης, ρώτα τον πωλητή (είτε από e-bay είτε από άλλο μαγαζί) ώστε να βεβαιωθείς ότι κάνει για το λαπτοπ σου.
patentapc Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 κόστος της επισκευής είναι 800 ευρώ!! Μα τι απατεώνες είναι αυτοί ρε συ! αλλα θα μου πείς εκεί στηρίζονται! Δες πρώτα πόσο έχει μην δεν αξίζει η κίνηση και είναι καλύτερα να πάρεις καινούργιο λάπτοπ με εγγύηση! Παρά να φτίαξεις το παλιό που παίζει να έχει κα τπτ άλλο! και άν είναι να πάρεις κάτι βρές πρώτα το γνήσιο και μετά ψάξτο σε e-bay κτλ
Dante77 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Τους λέω ρε παιδιά 800 ευρώ πήρα το pc πριν 6 μήνες και τόσα μου ζητάτε για την οθόνη μόνο ; Με αυτά τα χρήματα καινούριο παίρνω. Ναι, μου λέει κύριε, έχετε δίκιο, η εταιρεία δεν εξετάζει την παλαιότητα του υπολογιστή ούτε το μοντέλο του. Αυτή είναι η τιμή που προβλέπεται για όλα τα μοντέλα....Τι να πείς; Είναι λίγο παράλογο το όλο σκεπτικό τους.
ApSiMan Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 και στην χειρότερη αν ΔΕΝ μπορέσεις να βρεις άλλη οθόνη για το laptop, παίρνεις μια απλή TFT και τον μετατρέπεις σε desktop (από το ολότελα..)
Dante77 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Γνωρίζει κάποιος να μου πει που μπορώ να βρώ μόνο οθόνη για αυτό το μοντέλο: http://vaio.sony.gr/view/ShowProduct.action?product=VGN-NS11M%2FS&site=voe_el_GR_cons&category=VN+NS+Series&assetid=1218032875546 ή αν κάποιος πουλάει; Και αν επίσης είναι εφικτό να τη αλλάξω με τη ραγισμένη;
Dante77 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Κοίταξα αλλά δεν έχει το μοντέλο μου. Άλλο μοντέλο (παραπλήσιο) θα είναι συμβατό;
macabre_sunsets Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 http://www.screentekinc.com/Sony_VAIO_VGN-NS_Series_VGN-NS11M~S--15.4-inch--1280x800-wxga-laptop-lcd-screen.shtml
nickarmy Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 να αναφέρω πώς μια καθηγητρια μου έχει ένα λάπτοπ αλλα κάποια στιγμή η οθόνη δεν δούλευε και το πήγε στο πλ...ο , εκει της είπαν πως πρέπει να δώσει 300 !!! ευρώ για να αλλάξουν κατι εξαρτήματα όμως επειδη της φάνηκαν υπερβολικα το έδωσε και στο πληροφορικό μας και αυτος είδε πως είχαν χαλάσει τα φωτάκια στις άκρες και πείρε απο το ebay καποιο ανταλακτικό (γύρο στα 30 ευρω συνολο αν θυμάμε καλά ) γιαυτο καλο ειναι να πέρνουμε πάντα κιάλες απόψεις
macabre_sunsets Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Πάντως, θα σου πρότεινα άμα ασχολείσαι με ebay, να στείλεις e-mail για την οθόνη που σου έχω κάνει link στο δεύτερο reply. Αμα κάνει για το μοντέλο σου (μιας και είναι για αυτή την σειρά) γιατί να μην γλιτώσεις 100+€?
Dante77 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Να σαι καλά και σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και τις απαντήσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.