Προς το περιεχόμενο

O επόμενος σκληρός μου

Skylined

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Bλέπω μεγάλη ζήτηση....Θα εξαντληθούν γρήγορα....Όποιος προλάβει:P

Εγώ έχω ήδη παραγγείλει 3-4 για να προλάβω.:P:p

Δημοσ.

Αφού βγήκε SSD του ενός ΤΒ πλεον είναι ορατότερο από ποτέ το τέλος των σκληρών με τα κινητά μέρη. Η Seagate και η W.D. πότε θα το γυρίσουν στην τεχνολογία του μέλλοντος; :rolleyes:

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν νομίζω ότι είναι 1 δίσκος του ενός TB...για αυτό λέει για raid controller...2 x 512gb θα είναι

Δημοσ.

Θα πάρω τέσσερεις - πέντε ssd από 1 tb να φτιάξω έναν server.....:P......ελπίζω να παίρνουν πιστωτικες , δεν μου αρέσει να βλέπω την απόδειξη με το συνολικό ποσό....

Δημοσ.
δεν νομίζω ότι είναι 1 δίσκος του ενός TB...για αυτό λέει για raid controller...2 x 512gb θα είναι

Το νόημα που προσπάθησα να περάσω δεν είναι στις τεχνικές - σημαντικές βέβαια - λεπτομέρειες. Και οι τωρινοί σκληροί των ενός, 1,5 και δύο ΤΒ αποτελούνται από 2,3,4 platters. Το σημαντικό είναι πως με τέτοιες ονομαστικές (για να μη μπορεί να με πιάσει ο Θρές :P) χωρητικότητες έχουν φτάσει τους σκληρούς με τα κινητά μέρη.

• Super Moderators
Δημοσ.

ναι αλλά πρέπει να έχεις πολλά λεφτά για πέταμα ώστε να δώσεις 2500 euro για να πάρεις τον συγκεκριμένο δίσκο

Δημοσ.

νομίζω πως η τελευταία ήταν απάντηση αντιλογίας;

Αφού βγήκε SSD του ενός ΤΒ πλεον είναι ορατότερο από ποτέ το τέλος των σκληρών με τα κινητά μέρη.

Προφανώς αν δεν έκανε όσο κάνει το τέλος δε θα ήταν ορατό, θα ήταν ήδη γεγονός.

Δημοσ.

Oι τιμές των SSD πάντως σχεδόν υποτετραπλασιάζονται στο 12μηνο με παράλληλη αύξηση των επιδόσεων και διόρθωση των όποιων προβλημάτων.

Σε 2 χρόνια δηλαδή ίσως να μπορούμε να έχουμε 1Τerra γρήγορο SSD στην τιμή μιας ακριβής κάρτας γραφικών.

Σε 1 χρόνο που μάλλον θα έχει πέσει το κόστος στο 1 ευρώ το GB θα αρχίσουμε να αγοράζουμε μεσαία μεγέθη για το λειτουργικό και τα προγράμματα/παιχνίδια.

• Super Moderators
Δημοσ.
νομίζω πως η τελευταία ήταν απάντηση αντιλογίας;

και 500 euro να έκανε πάλι πολλά είναι...

αντιλογία>λόγος ύπαρξης του συγκεκριμένου topic :o

Δημοσ.
αντιλογία>λόγος ύπαρξης του συγκεκριμένου topic :o

:-D σωστός , αρκεί η αντιλογία να μη γίνεται... για χάρη της αντιλογίας. Προς Θεού δεν αναφέρομαι σε σένα

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:59 ----------

Σε 2 χρόνια δηλαδή ίσως να μπορούμε να έχουμε 1Τerra γρήγορο SSD στην τιμή μιας ακριβής κάρτας γραφικών.

Πιστεύω - υποθέτω πως αυτό θα το δούμε πιο σύντομα, κάπου στον ένα με ενάμισυ χρόνο από τώρα.

Δημοσ.

λολ 2500ευρα? και θελετε και 2:shock::P αυτοκινητο περνεις με τοσα σημερα...και σχετικα "καινουργιο" μιας 8-10ετιας....

• Super Moderators
Δημοσ.
:-D σωστός , αρκεί η αντιλογία να μη γίνεται... για χάρη της αντιλογίας. Προς Θεού δεν αναφέρομαι σε σένα

ε και να αναφερόσουν δεν πειράζει, είμαι γνωστό πνεύμα αντιλογίας ώρες ώρες :o

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...