Προς το περιεχόμενο

GPS με εξωτερικη κεραια

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
MIO C220 εχει υποδοχη για εξωτερικη κεραια.

Εισαι σιγουρος ?? Προ ημερων ειχα ενα στα χεια μου και περασα destinator για ενα φιλο και δεν θυμαμαι τετοια υποδοχη...Ισως και να μην προσεξα.

Δημοσ.

Γιαννη και το PNS 135 (δεν συμπεριλαμβανεται στα επωνυμα βεβαια), αλλα εχει υποδοχη για κεραια. Θεωρειται βεβαια οτι ετσι κι αλλιως εχει την πιο ισχυρη εσωτερικη, οποτε η εξω του ειναι σχετικα αχρηστη.

Επισης δεν εχω δει τι κεραιες παιρνουν αυτα τα διαολια, πρεπει να ειναι κομματακι ακριβες νομιζω.

Δημοσ.
Γιαννη και το PNS 135 (δεν συμπεριλαμβανεται στα επωνυμα βεβαια), αλλα εχει υποδοχη για κεραια. Θεωρειται βεβαια οτι ετσι κι αλλιως εχει την πιο ισχυρη εσωτερικη, οποτε η εξω του ειναι σχετικα αχρηστη.

Επισης δεν εχω δει τι κεραιες παιρνουν αυτα τα διαολια, πρεπει να ειναι κομματακι ακριβες νομιζω.

Οχι διαιτερα...Γυρω στα 15 ευρω κανουν.

Δημοσ.

Επωνυμο ολα εχουν :-)

Τωρα, που βρισκεται η γραμμη που διαχωριζει τα "επωνυμα" απο τα μη "επωνυμα"...

ειναι λιγο σχετικο, οταν βρισκονται κοντα στη γραμμη. Οταν ομως θα κρινεις πχ ενα destinator με το δικο μου το pns 135, ξερουμε ολοι ποιο ειναι το επωνυμο (το δικο μου:lol::lol::lol: )

Δημοσ.

Σωστός ο pournaras. Εξαρτάται τι θεωρούμε επώνυμο.

Βάλε keyword tibo στο google. Εκτός από τα ελληνικά αποτελέσματα δε θα βρεις τίποτα άλλο σχετικό.

Βάλε tibo στο ebay, τα ίδια...

Στον χώρο των PNAs επώνυμα θεωρούνται τα: TomTom, navigon, mio, garmin, magellan, becker, navman...

Δημοσ.

...Εισαι σιγουρος ?? Προ ημερων ειχα ενα στα χερια μου και περασα destinator για ενα φιλο και δεν θυμαμαι τετοια υποδοχη...Ισως και να μην προσεξα...

πανω στην αριστερη ραχη.σκεπασμενη με πλαστικο καλυμμα ,στην ιδια ευθεια με το πορτοκαλι διακοπτη on-off.

Δημοσ.
...Εισαι σιγουρος ?? Προ ημερων ειχα ενα στα χερια μου και περασα destinator για ενα φιλο και δεν θυμαμαι τετοια υποδοχη...Ισως και να μην προσεξα...

πανω στην αριστερη ραχη.σκεπασμενη με πλαστικο καλυμμα ,στην ιδια ευθεια με το πορτοκαλι διακοπτη on-off.

Ευχαριστω...

Οσο γαι τα Tibo Μπορει να μην υπαρχουν ληματα τετοια στο google γιατι η αντιπροσωπεια που τα φερνει χωρις να ξερω τους λογους εχει πει να δωσουν αυτο το ονομα.

Αντιγραφω απο το επισημο forum της elasyn.gr

Η ίδια συσκευή κυκλοφορεί και σε άλλες χώρες με άλλα ονόματα! Είτε σαν Xroad, Takara, Galileo, TiBO, κτλ. Βέβαια, οι εκδόσεις των άλλων χωρών δεν είναι απαραίτητα "εσωτερικά" ίδιες με το TiBO και οι περισσότερες τρέχουν με άλλα λογισμικά...

Ή το δίνει ο εισαγωγέας, ή το δίνει ο κατασκευαστής σε συγκεκριμένες αγορές... Εδώ ισχύει το δεύτερο... Το TiBO χρησιμοποιείται στην Ελλάδα, Ρωσία και Σιγκαπούρη.

http://www.elasyn.gr/forum/viewtopic.php?t=730&highlight=%EA%E1%F4%E1%F3%EA%E5%F5%E1%F3%F4%E7%F2+tibo

Ειχα σε διαφορες εποχες 3 Tibo και ηταν αψογα.

Δημοσ.

Δε διαφωνούμε, τα tibo είναι μια χαρά μηχανήματα.

Στο επώνυμα ήταν η ένσταση μου. Anyway, νομίζω συνεννοηθήκαμε.

Το θέμα είναι οτι δεν αξίζει η αγορά τους πλέον. Είναι υπερβολικά ακριβά χωρίς να προσφέρουν τίποτα ιδιαίτερο.

• Super Moderators
Δημοσ.

Μήπως κάποιος γνωρίζει θετικά αν τα διάφορα μοντέλα MLS Destinator (ενδιαφέρομαι κυρίως για το 4800 ή το 3900) έχουν υποδοχή για εξωτερική κεραία;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων. :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...