TZORTZINO Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Εγω θα σου πρότεινα να αρχίσεις με C.Θέλει αρκετή εξάσκηση στην αρχή αλλά ειναι καλή γλώσσα.Βρες και το visual studio 2005 που είναι και ευκολος compiler την χρήση.Επίσης μπορείς να βρείς και πολλά tutorials στο internet.
Evgenios1 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Ρε παιδια... αναμεσα σε c και pascal ειναι... και εχει τους λογους του, γιατι του λετε java .net και ιστοριες?
virxen75 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 κοίτα να μάθεις c και java για να τελειώσεις την σχολή σου και μετά αφού έχεις πάρει μία γεύση διαλέγεις αυτή που σου ταιριάζει
leukonas Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Γιατί μιας και θα κάτσει να ασχοληθεί και να μάθει γιατί να μην είναι έτοιμος και για την αγορά εργασίας???Φυσικά αν μπορεί και έχει όρεξη να μάθει c αυτό είναι το καλύτερο.
Evgenios1 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 κοίτα να μάθεις c και java για να τελειώσεις την σχολή σου και μετά αφού έχεις πάρει μία γεύση διαλέγεις αυτή που σου ταιριάζει Αν μαθαινουν αυτα στο ΤΕΙ (δε ξερω δεν εχω παει) συμφωνω και εγω. Εξαλου η .net ειναι ενα Object και ενα ValueType (και απειρα winapi), πιστευω αν ξερεις c++ δε θα σε δυσκολεψει, το αντιθετο θα σου λυσει τα χερια. Πραγματι, στην ελληνικη αγωρα πρεπει να ξερεις .net. Το λεω γιατι οπου και να εχω δουλεψει, που χρειαζονται costum application, ειναι ολα .net. Τεσπα καθε πραμα στο καιρο του.
leukonas Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Πραγματικά έτσι είναι....και όσο περνάνε οι μήνες όλο και περισότεροι θα το ζητάνε.....για αυτό και το πρότεινα.....
georgemarios Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Για ξεκινημα C δαγκωτή (καλη η pascal αλλα η μεταβαση σε αλλες γλωσσες μετα ειναι ευκολοτερη ξεροντας C). Μετα, για αγορα εργασιας (κρινοντας απο τη συχνοτητα των αγγελιων) C# ή Java.
xania4ever Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Παιδιά σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους ειλικρινά για την βοήθεια... Στο ΤΕΙ έχει ως εξής Πρώτο εξάμηνο pascal Δεύτερο εξάμηνο c Τρίτο=c++
3c0r1z Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Παιδιά σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους ειλικρινά για την βοήθεια...Στο ΤΕΙ έχει ως εξής Πρώτο εξάμηνο pascal Δεύτερο εξάμηνο c Τρίτο=c++ Στο ΤΕΙ Αθήνας θα κάνετε σίγουρα Java. Βέβαια μην νομίζεις ότι θα είσαι έτοιμος για την αγορά εργασίας γιατί η ποιότητα των παραδόσεων και το επίπεδο δυσκολίας των ασκήσεων είναι κατώτερα του μετρίου
C6WGMN Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Δεν έχει σημασία πια γλώσσα θα μάθεις έχτος αν σκοπεύεις αυτή η γλώσσα να είναι και η μονη που θα ξέρεις. Με λίγα λόγια δεν έχει σημασία η αρχή γιατί αργότερα θα μπορείς να ξεχωρίζεις τις γλώσσες ανάλογα με την γραμματική και θα μπορείς να αναγνωρίζεις γραμματικά φαινόμενα σε όλες τις γλώσσες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.