xenoulaki Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Γειά σας.έχω ένα ασύρματο adsl,το loptop μπαίνει στο internet ενω στο pc ο explorer μου λέει ότι ο συμβουλός http// μου δεν μου επιτρέπει να ανοίξω τις ιστοσελίδες ,δεν έχει χαρακτηρισμό και μου ζητάει απο κάποιον εποπτέυον να δώσει ένα κωδικό!please help!:confused
lunatic89 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δοκιμασε αλλον browser...Ο explorer ειναι ελεεινος
soilworker Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δοκιμασε αλλον browser...Ο explorer ειναι ελεεινος Η κλασσικη απαντηση σε καθε thread με internet explorer:lol:
alex89 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Η κλασσικη απαντηση σε καθε thread με internet explorer:lol: Υπάρχουν και άλλες σε παρεμφερή ερώτηση για λειτουργικά: "δοκίμασε win 7", "δοκίμασε linux".
poulinos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 καποιος ε4χει κλειδωσει τον explorer me content advisor και δεν ανοιγει οτι δεν εχει χαρακτηρισμο εδω η λυση http://www.pchell.com/support/contentadvisor.shtml
poulinos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 το προβλημα λυθηκε.ευχαριστουμε για τις προσπαθειες σας
Grabi Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 το είχα πάθει αυτό και εγώ.έβαλα μοτζίλα και όλα οκ.
linuxovios Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 o explorer δεν ανοιγει ιστοσελιδες Δεν ήξερα ότι μπορεί να ανοίξει και ιστοσελίδες
poulinos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 αφοy φτιαχνεται ευκολα ποιος ο λογος να τον εχεις μη λειτουργικο τον explorer.
d3m0n Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Καλύτερα να μου έκοβαν το internet παρά να αναγκαζόμουν να μπαίνω για την υπολοιπή μου ζωή με intenet explorer.
poulinos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Καλύτερα να μου έκοβαν το internet παρά να αναγκαζόμουν να μπαίνω για την υπολοιπή μου ζωή με intenet explorer. οταν ο χρηστης ειναι ....τοτε ουτε ο mozilla σε σωζει.παιζω με explorer και χωρις antivirus kai firewall τοσα χρονια και ουδεποτε ειχα θεμα.οταν ο αλλος δεν ξερει και παπακι να του δωσεις θα πεσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.