therock Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Μαγκες ας το ελπισουμε πως τα πραγματα θα γινουν αμεσα. Σε service υα παω ή απευθειας στο Πλαισιο? Σε ενα καθετο στενακη στην Στουρνανρα ειχα παρατηρησει πως ειχε Lab. Μοπορω να παω απυθειεας εκει να μου την διαγνωσουν αμεσα και με ενα διαπιστευτηριο να κανω αμεσα αλλαγιο στο καταστημα? Αυριο πρωι θα ξεκινησω τα τηλεφωνα στο Πλαισιο για να μου πουν πως θα γινει πιο συντομα η διαδικασια. Οχι τιποτα αλλο αλλα ειναι και υπολογιστς δουλειας και πολυ εχω ηδη παιδευτει. Τοσο καιρο με το λαπτοπ παλευω και δεν παει αλλο!
therock Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Οχι νταξ τον δρομο τον ξερω, πριν καμμια βδφομαδα ημουν απο εκει (για αλλο λογο), απλως αναρωτιεμαι αν με το να παω απευθειας απο κει θα γλιτωσω τα ενδιαμεσα βηματα. Εν πασει περιπτωση αυριο θα μου τα πουν ολα στο τηλεφωνο, μην σας ενοχλω αλλο με το θεμα. Αφου βρηκαμε παντως πως φταινε η μνημες και οχι η μητρικη παλι καλα. Αντε να φτεγε η μητρικη και να πρεπε να τα ξεκουμπωσω ολα και να τα πακεταρω. Γολγοθας!
swiftech Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 corsair και asus απο την δικια μου εμπειρια δεν τα πανε καλα ετσι και αλλιως.. ειχα οπως θυμασαι τις 1866 δεν τρεχαν ουτε με σφαιρες με 1.65 βολτ.. τις εβαλα στην evga με την μια μια χαρα με 1.65! στο πλαισιο θα στις αλλαξουν παντως.. και τι τα πηρες 12 γιγα?πολλα ρε συ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.