alan2 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 δεν φτάνει το καλώδιο του ανεμιστηρα(fan) της cpu στη μητρική και δεν εχω ενδειξη ταχύτητας fan. το καλώδιο του ανεμιστήρα παιρνει ρευμα απο το τροφοδοτικό και γυρίζει, αλλα θελω να εχω και ενδειξη στοφών. το ZALMAN ZM-EC1 καλώδιο κανει για προέκταση απο το καλώδιο του ανεμιστήρα(4-πιν) στη mb(4 πιν)? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806374
ahristos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Σίγουρα το χρειάζεσαι; Δεν δοκιμάζεις να βγάλεις τον ανεμιστήρα και να τον περιστρέψεις 180 μοίρες ώστε το καλώδιο να έρεθει πάνω απο τους ακροδέκτες της μητρικής που ούτε 3 πόντους δεν απέχουν απο το socket;
alan2 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 δεν μπορω να βγάλω τα πριτσινια που συνδεόυν το φαν με τη βαση της...με το σφυρι τα εβαλα , και δεν μπορω να περιστρέψω ανεμιστήρα+βαση γιατι η asus triton 70 βιδώνεται μονο απο πανω.(ο ανεμιστηρας παει καθετα) παντως βρηκα και αυτο πρεπει να την κανει τη δουλεια. edit: το κυπριακο e-shop δεν το στέλνει Αθηνα και το εδω eshop δεν το εχει...
alan2 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 εχει καλώδιο με 4 πιν, αλλα δεν φτανει στη αντιστοιχη 4 πιν υποδοχή της mb.
pcfan Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 δεν φτάνει το καλώδιο του ανεμιστηρα(fan) της cpu στη μητρική και δεν εχω ενδειξη ταχύτητας fan. το καλώδιο του ανεμιστήρα παιρνει ρευμα απο το τροφοδοτικό και γυρίζει, αλλα θελω να εχω και ενδειξη στοφών. το ZALMAN ZM-EC1 καλώδιο κανει για προέκταση απο το καλώδιο του ανεμιστήρα(4-πιν) στη mb(4 πιν)? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806374 Μια χαρά είναι αυτό που προτείνεις εδώ.
alan2 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δεν θα εχει δυνατοτητα PWM για να ρυθμίζεται η ταχύτητα του ανεμιστηρα αναλογα με το φορτίο του cpu.
FallenAngelGR Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Πηγαινε σε καποιο καταστημα e-shop αφου προτιμας και ζητα το εκει. Στο ιντερνετ δεν υπαρχουν παντα ολα. Ειδικα στο πλαισιο εχω βρει χιλιαδες μικροπραγματα που στο ιντερνετ ηταν αορατα
ahristos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Και η 3pins προέκταση που ανέφερες στην αρχή πάντως κάνει. Στη μητρική θα μπει εντάξει, αλλά στο άλλο άκρο θα χρειαστεί να κόψεις λίγο το πλαστικό στη μια άκρη που θα εμποδίζει το τετράπινο απο τον ανεμιστήρα να μπει. Έτσι δεν θα έχεις ρύθμιση των στροφών με PWM, θα συνεχίσεις να έχεις όμως μέσω τάσης. Μικρό το κακό μάλλον, γιατί έτσι όπως το έχεις τώρα δεν έχει καμμία ρύθμιση και δουλεύει πάντα στο μέγιστο των στροφών.
katsikoula Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 κ για πιο λογο δεν βρισκεις ενα παλιο τροφοδοτικο κ να κοψεις τις 2 ακρες των καλωδιων που θες κ να τις ενωσεις για να φτιαξεις την προεκταση???
alan2 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 δεν ξερω να κανω τετοιες επεμβάσεις. ισως με μια πενσα να μπορουσα να βγάλω τα πριτσινια απο τα brackets αλλα φοβαμαι μην σπάσουν...
alan2 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Tελικα βρηκα το GELID PWM Y Cable Adapter Share PWM στο ebay.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.