Προς το περιεχόμενο

4850 vs 9800Gtx+

kostasR1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχοντας δει πολλές φορές να λέγονται διάφορα για ποιες κάρτες είναι ισάξιες και διάφορα τέτοια θα δείτε 2 τέστ στο ίδιο ακριβώς configuration της υπογραφής μου.

Όταν βρω χρόνο θα κάνω και σε παιχνίδια..

Οι drivers που χρησιμοποιήθηκαν είναι οι Catalyst 9.3 και Forceware 185.85

Δεκτά όλα τα σχόλια..

post-39531-129063008773_thumb.jpg

post-39531-129063008778_thumb.jpg

Δημοσ.

Αποδεικνύει ποιος την έχει πιο μεγάλη, στις διαμάχες :P

Θέλω fps, σε full ανάλυση με όλα τα καλούδια ενεργοποιημένα, σε κάποιο FPS.

Δημοσ.

Πολύ χαμηλά φαίνονται τα score και των 2.

Θα έπρεπε να παίζουν και οι 2 πάνω από ~13k τουλάχιστον. (λαμβάνοντας υπ'οψη και το υπόλοιπο σύστημα).

Δημοσ.
Πολύ χαμηλά φαίνονται τα score και των 2.

Θα έπρεπε να παίζουν και οι 2 πάνω από ~13k τουλάχιστον. (λαμβάνοντας υπ'οψη και το υπόλοιπο σύστημα).

Τι να σου πω φίλε μου, στο δικό μου τόσο βγάζουν.. Αν έχεις και καποιος σύστημα παρόμοιο ας ποστάρει να έχουμε και άλλες εικόνες..

Δημοσ.

~12k έβγαζα κάποτε με την Gts320 και έναν Ε4300@3GHz.

~14k έφτανε η GTS512 με έναν Ε[email protected].

Δεδομένου πως οι Quad κάνουν καλό scale στο 06', μου φαίνονται αρκετά χαμηλά τα score.

Όχι ότι πρέπει να λαμβάνουμε και σοβαρά υπόψη μας τα 3dfarts, κουβέντα να γένεται...

Δημοσ.
~12k έβγαζα κάποτε με την Gts320 και έναν Ε4300@3GHz.

~14k έφτανε η GTS512 με έναν Ε[email protected].

Δεδομένου πως οι Quad κάνουν καλό scale στο 06', μου φαίνονται αρκετά χαμηλά τα score.

Όχι ότι πρέπει να λαμβάνουμε και σοβαρά υπόψη μας τα 3dfarts, κουβέντα να γένεται...

Παιδιά καλύτερα να λαμβάνουμε υπόψη τα O/C result γιατί ειδικά στο 3dmark 06 σπρώχνουν αρκετά το σκορ.

Το μηχανημα είναι στοκ και εκεί πάνω θα βασιστούνε τα τεστ. OC result αργότερα...

Δημοσ.

Εγώ το βλέπω ισοπαλία..

Η 4850 παρόλου το έβγαλε τα περισσότερα FPS είναι και αυτή που έβγαλε και τα λιγότερα!

post-39531-129063008819_thumb.jpg

Δημοσ.

Βρήκες κι εσύ driver για τη 4850... Με τους 9.5 και μειωμένη απόδοση έχει η εν λόγω κάρτα, αλλά και άκυρα κρασαρίσματα έχουν παρατηρηθεί.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...