Προς το περιεχόμενο

τι ταινίες παίζει το nokia 5800?

legend7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις έγινα κάτοχος ενός nokia 5800 και ακόμα μαθαίνω τις λειτουργίες του, το πρόβλημα μου είναι ότι του έβαλα διάφορες ταινίες mp4 τις οποιες παίζει μονο τον ήχο χωρίς να δείχνει εικονα!!!! Κάνω κατι λάθος ?? Υπάρχει προβλημα στο κινητο?Δοκίμασα και converters που κάνουν αρχεία avi σε mp4αλλα και με αυτά το ίδιο συμβαίνει!! Υπάρχει κάποιος converter συγκεκριμενος για το 5800??:cry:

Δημοσ.

Δεν είχε συγκρκιμένο converter μέσα στο CD με τους οδηγούς? Εναλλακτικά δοκίμασε κάτι σε Vio (vio.thepiratebay.org) που μετατρέπει τις ταινίες με προεπιλεγμένες τις καλύτερες ρυθμίσεις για κάθε τηλέφωνο με το όνομά του.

Δημοσ.

φίλε μου το cd είχε το ovi suite, το nokia photos και το nokia music.Δεν ειχε καποιον converter μεσα, θα δοκιμασω τον προγραμματακι που μου είπες ελπίζω να βρω λύση!

Το εγκατέστησα το προγραμμα αλλά στην λίστα του έχει όλα τα nokia εκτός το 5800!!! Μήπως επειδή είναι πολύ καινούργιο ακόμα το κινητό?? Υπάρχει καποιος ενημερωμένος converter που να έχει στην λίστα του το 5800?

Δημοσ.

Μάλλον επειδή είναι καινούριο, όπως είπες....οπότε μένει το Super Video Converter, που δεν το είπα από την αρχή γιατί πρέπει να πειραματιστείς μόνος με τις καλύτερες δυνατές ρυθμίσεις. Είναι όμως απίστευτο freeware και μετατρέπει τα πάντα σε ό,τι θέλεις. Απλώς είναι μάπα το interface...Για ιδανικές ρυθμίσεις δες κάποιο από αυτά τα sites που έψαξα ενδεικτικά. Από ό,τι είδα υπάρχει και σχετικό thread στο φορουμ της νόκια.

Δημοσ.

Αρχαγγελε τα καταφερα και εκανα convert την ταινια απλως θελει ανάλυση 640χ360 αλλιως ο real player του κινητου δεν παιζει (οσο ανεβαζεις το bitrate τοσο καλυτερη γινεται η ταινια) αλλα του δίνω και τους υποτιτλους να τους περασει αλλα μετα δεν τους εμφανιζει ο real player!!!!???? Δοκιμασα πολλες φορες τιποτα, εχεις καμμια ιδεα πως θα τους πάρει????

Δημοσ.

Καμία απολύτως μαν. Δοκίμασε google με λέξεις "display subtitles nokia 5800". Όλο και κάτι θα βγάλει. Με ποιό πρόγραμμα τα κατάφερες τελικα? Ποιότητα εικόνας ΟΚ?

Δημοσ.

Του έχω περάσει επιτυχημένα το Equilibrium και το FinalFantasy IV χρησιμοποιώντας το Any Video Converter (χωρίς όμως υπότιτλους). Όπως είπε ο φίλος arxaggelos πιο πάνω επιβεβαιώνω πως το Super κάνει όντως καλύτερη δουλειά, απλά δεν είναι τόσο φιλικό στο χρήστη όσο το AnyVideo. Αν πάντως χρησιμοποιήσεις το Super εδώ θα βρείς έναν καλό οδηγό βήμα-βήμα.

Mόλις είδα ότι κατάφερες να μετατρέψεις την ταινία αλλά δε σου βγάζει υπότιτλους. Αν προσθέσεις .srt πριν την μετατροπή στο Super χρησιμοποιώντας το DirectShow νομίζω πως θα δουλέψει κανονικά...

Δημοσ.

Sigamhnsoupw ευχαριστω πολυ μου εδωσες την λύση!!!! Ψάχνοντας στο σαιτ για το 5800 ειπες σενα φιλο που εκανε παρομοια ερωτηση οτι δουλευεις το Format Factory το οποιο εχει σαν προεπιλογη το nokia 5800 το οποιο δεν το εχει κανενας converter μεχρι τωρα σαν προεπιλογη (και πιστεψε με εγκατεστησα πολλους!!!). Το μονο που χρειάζεται βελτίωση manual ειναι to bitrate το οποιο το ανεβασα στα 1600 και βγηκε πολυ καλη η ταινια!!!! Επίσης εδωσα το path που ειχα τους υποτιτλους σε srt εκανα convert μετεφερα το νεο αρχειο στο κινητο και βουαλα επαιξε κανονικα την ταινια με τους υποτιτλους!!!! Το μονο μικρο προβληματακι ηταν οτι το convert εκανε αρκετη ωρα και οτι δεν εβγαλε full screen στο κινητο την ταινια αλλα έκοψε λιγο πανω-κατω μάλλον λόγω υποτιτλων!!!! Αλλα και πάλι μια χαρα ειναι!!!! Καλα ο ήχος τα σπαει!!!! Ουτε σε PC τοσο καλος ηχος!!!

Δημοσ.

Xαιρομαι που σου δούλεψε, enjoy το κινητό! Το 1600kbps μου ακούγετε λιιιγο υψηλό και πολύ πιθανόν να συνετέλεσε και αυτό στο ότι σου καθυστέρησε πολύ η μετατροπή ;) Δεν θυμάμαι ποια είναι η αμέσως χαμηλότερη επιλογή (κάπου στα 1110 kbps?), πάντως θα πρότεινα να την δοκιμάσεις και εκείνη με ευεργετικό αποτέλεσμα το μικρότερο μέγεθος αρχείου. Αλήθεια πόσο σου βγήκε το τελικό αρχείο? Τα δικα μου είναι απο 350 έως 400 mb.

Σχετικά με το κόψιμο πάνω κάτω, μου κάνει εντύπωση καθώς εμένα μου τα κόβει (ελάχιστα βέβαια) δεξιά-αριστερά (!) με αποτέλεσμα να χρησιμοποιώ την επιλογή "έκταση" από το μενού του κινητού... :confused:

Δημοσ.

Το αρχειο βγηκε 930 ΜΒ πολυ καλης ποιοτητας! Η αμεσως προηγουμενη επιλογη στο FF στο bitrate ειναι 800kbit/s, εγω εβαλα 1600 και τελικα το αρχειο οπως μου εμφανιζεται στο κινητο ειναι 1304kbit/s !!! Να σου πω την αληθεια δεν περιμενα να βγει τοσο καλο!!! Ειναι περιπου σαν να βλεπεις μια xvid ταινια αποδοσης περιπου DVDScreen!!! Ακομα δεν εχω δοκιμασει αρχεια mkv αν τα μετατρεπει σε mp4, ξερεις αν γινεται? Και κατι αλλο κανενας player που να τα παιζει ολα χωρις μετατροπες εχει βγει για το 5800?

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Θα σου λεγα τώρα τι ταινίες παίζει αλλά τεσπα.. Στο κινητό θα την δεις την ταινία ρε φίλε; ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ!! ΦΤΑΝΕΙ.....

Δημοσ.
Θα σου λεγα τώρα τι ταινίες παίζει αλλά τεσπα.. Στο κινητό θα την δεις την ταινία ρε φίλε; ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ!! ΦΤΑΝΕΙ.....

Ναι, στο τρένο, στο αεροπλάνο, στο ξενοδοχείο, στο εξοχικό (όταν είναι κατειλημμένη η TV), κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ και γενικότερα σε οποιαδήποτε περίπτωση βαριέται κανείς ανελέητα. Δεν καταλαβαίνω γιατί είσαι τόσο αρνητικός.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...