Προς το περιεχόμενο

Προτασεις για αγορα netbook

gargas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια ενδιαφερομαι για αγορα netbook. Γενικά θέλω να εχει καλη διαρκεια η μπαταρια (πάνω απο 3ωρο) και να μπορει να τρεχει matlab και συναφη προγραμματα. Εχω στα υπόψη μου το ACER ASPIRE ONE D150X RED 6CELL. Τι λέτε??

Δημοσ.

πανω κατω τα ιδια ειναι ολα,αν βρεισ και με 2g μνημη ακομα καλυτερα οχι πως με 1 εχεισ προβλημα

Δημοσ.

συμφωνω και εγω. ειμαι κατοχος εδω και καμια δεκαρια μερες και με ανοικτο συνεχεια το bluetooth και την καμερα - μονο χρηση internet και τραγουδια να παιζουν παραλληλα - μου διαρκει στανταρ 5 ωρες. αν σε ενδιαφερει η μπαταρια ειναι σιγουρα κορυφαια επιλογη στα λεφτα του.

Δημοσ.

Τελικα ρε παιδια αυτο που μου αρεσει " ACER ASPIRE ONE D150X RED 6CELL" αξιζει? Γιατι η τιμη του και τα χαρακτηριστικα του ειναι αυτα που ζητουσα. Εχει καποιο μεγαλο μειονεκτημα?

Δημοσ.

garga, πήρα και εγώ το ACER ASPIRE ONE D150X RED 6CELL για την κοπέλα μου. Μια χαρα είναι. Η μπαταρία του κραταέι όσο υπόσχεται και η ποιότητα του είναι τυπικά καλή.

Δεν έχω δουλεψει και με άλλα netbook της κατηγορίας παρά με ένα Asus ενος φίλου για λίγες ώρες, το οποιό μου είχε αφήσει την αίσθηση μιας πιο στιβαρότερης κατασκευής, πιο compact.

Αλλά όταν ήρθα να αποφασίσω για το δικό μου δεν θέλησα να δώσω πιο πολλά λεφτα για χαμηλότερες επιδόσεις μόνο για το "πιο compact" της υποθεσης και δεν πήρα asus.

Δυο τελευτάια:

Πόσο νομίζεις θα κρατήσεις ένα netbook?

Με πιο ισχνό επεξεργαστή και μικρότερη RAM πάντως απο αυτά του acer 150 dx μην συμβιβαστείς. Ηδη μου φαίνονται σχετικά οριακά.

Δημοσ.

thes1os , δε μου λες το ACER τρεχει κανονικα και χωρις κολληματα προγραμματα επιπεδου matlab (Το θεωρω απο τα βαρια προγραμματα που τρεχω και θελω να δουλευει αψογα για τις εργασιες μου) Ουσιαστικα γι'αυτο το λογο αγοραζω το netbook και για να μπορω να διαβαζω αξιοπρεπως ηλεκτρονικα βιβλια(10.1'' ιντσων...)

Δημοσ.

Σ'αυτό για το matlab δεν θα μπορέσω να σε βοηθήσω καθόλου. Το έχω χρησιμοποιήσει μόνο για ίντερνετ, office, ταινίες, μουσική.

Για το αν ο atom N280 σηκώνει εφρμογές επιπέδου matlab ας μας πεί κάποιος με ιδία πείρα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...