Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με δημιουργία εκτελέσιμου Jar αρχείου(SOLVED)

montexristos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Θα ήθελα μια βοήθεια για ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω.

Έχω γράψει ένα πρόγραμμα σε Java και ενώ το οποίο μέσα από το Eclipse τρέχει μια χαρά. Για την ακρίβεια χρησιμοποιώ Eclipse 3.2 με περασμένο το Visual Editor για να μπορώ να φτιάχνω και GUI.

Το θέμα είναι ότι όταν δημιουργώ ένα εκτελέσιμο jar από τα ίδια αρχεία ενώ ξεκινάει η εφαρμογή και κάποιες λειτουργίες δουλεύουν κανονικά, κάποιες συναρτήσεις δεν λειτουργούν.

Πιθανολογώ ότι δεν δουλεύουν οι συναρτήσεις που χρησιμοποιώ απο external .jar αρχεία τα οποία και έχω προσθέσει στο build path του project, χωρίς να είμαι σίγουρος ότι φταίει αυτό.

Η ερώτηση είναι μήπως δεν γίνεται συναρτήσεις που βρίσκονται σε κάποιο jar αρχείο να περαστούν στο νέο jar που δημιουργώ? Αν όχι πως μπορώ να τις περάσω? Ή μήπως συμβαίνει κάτι άλλο που δεν έχω σκεφτεί? Έχετε καμια ιδέα?

Δημοσ.

Βασικα πρεπει να ρυθμίσεις το eclipse να βγάζει και το extend.rar

Στο NetBeans που δουλευω σου βγάζει το .jar και ενα φακελο lib που εχει οσα εξτρα χρησιμοποιείς.

Δημοσ.

Edit: Τελικά βρήκα άκρη!!

Άνοιξα το ίδιο Project με την τελευταία έκδοση του Eclipse 3.4 στην οποία έχουν ενσωματώσει την επιλογή export->Runnable Jar.

Με αυτό τον τρόπο πακετάρει μαζί όλες τις κλάσεις που χρησιμοποιούνται από το πρόγραμμα και όλα δούλεψαν ρολόι!!!Ευχαριστώ για το χρόνο σας

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...