stimuli Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 των Mattafix, Living Darfur. Κομμάτια με μελωδία σαν και αυτή που σε ταξιδεύει, ή με φωνητικά σαν και αυτά μαγικά... Ξέρω πως είναι δύσκολο να βρω κομμάτι σαν και αυτό αλλά προτείνετε μου ότι σας έρχεται! Επίσης κάποια παραδείγματα που μου αρέσουν, Lesiem - Humilitas Azur - Stay with Me Till Dawn (Oscar Salguero Chill Mix)
BaLsAmoMenos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Ακου καλλιτεχνες οπως Goran Bregovic και Yann Tiersen. Αρκετα καλος ειναι και ο Nobuo Uematsu, final fantasy series και ετσι. Τελος αν δεν σου αρεσουν αυτα, ακου αυτο. Δεν ξερω για τους υπολοιπους αλλα εγω οταν το ακουω ταξιδευω (με την κακη εννοια).
kostaspeninha Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 θα σου δωσω απο πολλα ειδη μουσικης, δεν ξερω αν θα σε καλυψω αλλα ας κανω μια δοκιμη... Mattafix - Memories of Soweto Orishas- el kilo Espiritu andino -Pan Flute Salmonella Dub - Push On Thru (Adrian Sherwood Remix) Deep Forest - Sweet Lullaby 2004 Skunkhour - Do you like it (Better Version) noir desir-le vent nous portera Karuan - Chocolate Distance dj nickodemus - Mariposa (The Bonitafly Mix) Bonobo - Scuba yosebu - finding a cloud to ride Alegría - CIRQUE DU SOLEIL Ugress - Decepticons Souka Nayo (Thievery Corporation Mix) * Baaba Maal Asa - Jailer Astyplaz - zaira Blue States - Season song regal - the village calling Fat Freddy's Drop - Wandering Eye Tracey Chapman "For my lover" Badly drawn boy - Once around the block ολα υπαρχουν στο youtube, αν σου ταιριαζουν πες μου να ποσταρω κι αλλα...
SweeT_DreamS Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Mandalay - Beautiful (7' Canny Mix) [ame]http://www.youtube.com/watch?v=qfE2W1kxaO0[/ame]
free@last Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Mάλλον το πιο αγαπημένο μου ταξιδιαρικό τραγούδι είναι αυτο [ame= ]http://www.youtube.com/watch?v=3hFLfz4BoYA[/ame] Garry Schyman - Praan
kleidokratwr Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Dead Can Dance - Avatar [spleen And Ideal #08] καθώς και το Praan που ειπώθηκε παραπάνω. =)
Dimitris_1988 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Dead Can Dance - Avatar [spleen And Ideal #08] καθώς και το Praan που ειπώθηκε παραπάνω. =) Dead Can Dance? Οοοοο Εσύ φαίνεσαι ψαγμένος! Πολύ καλοί είναι όντος, αλλά και πολύ μελαγχολικοί.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Για μελωδικά κομμάτια που σε <<ταξιδεύουν>> προτείνω..
Dimitris_1988 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Βασικά όλα τα τραγούδια σε ταξιδεύουν κάπου και το κάθε τραγούδι έχει το δικό του τρόπο του να σε ταξιδεύσει κάπου. Το ερώτημα είναι εσύ που θες να ταξιδέψει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.