Vatos_locos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 όχι ρε ούτε καν εγώ τον είχα 3600 χωρίς Bsel ε τώρα για το fsb κάποια ρύθμιση θα έχεις κάνει λάθος ή απλά δεν είσαι stable μπορεί να μουλάρωσε και το board who knows καλύτερα δοκίμαζε ένα 3ωρο prime πριν ανεβάζεις fsb
coreygaylas Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 μουλαρωσε= ? θα γινει δεκτο σε RMA? ρυθμιση δεν εχω κανει καμια λαθος θαρρω...οπως το ειχα πρωτοανεβασει στα 3ghz, το ιδιο ακριβως εκανα και μετα και δεν το δεχοταν... κατι με τις μνημες τρεχει νομιζω =/
coreygaylas Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 λοιπον εχει περασει τοσος καιρος και δεν εχει βρεθει λυση... Το προβλημα βρισκεται στο οτι η μητρικη πεζει στα 200 fsb ενω στα 201 fsb δεν κανει post... Ξερει κανεις τι φταιει;;; Το χω ρωτησει σε 3 φορουμ και λυση δεν βρηκα. Εχω δοκιμασει τα παντα. setup: e4300 Gigabyte EP43-DS3L OCZ 2X1GB 1066 5-5-5-15 (τις λειτουργω 800 4-4-4-15) ολα εχουν εγγυηση, οι μνημες πεζουν αψογα με memtest, η μητρικη επισης λειτουργει απροβληματιστα σε οτι ρυθμιση κ αν κανω, το μονο προβλημα λοιπον ειναι το FSB. 200 πεζει, 201 δεν ... ΠΩΣ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ?? :S
coreygaylas Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 εχω το τελευταιο που εχει βγει και δοκιμασα F7 και F8 που θεωρουνται ταχα πιο stable. ΤΙΠΟΤΑ. σου λεω τα εχω δοκιμασει ολα
outlaw star Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 ρεύμα στο fsb έδωσες τελικά?ίσως επίσης να χρειάζεται να τσιμπήσεις λίγο το ρεύμα και στο northbridge...ας απαντήσουν όμως οι πιο ειδικοί γιατί μπορεί να λέω και βλακείες
coreygaylas Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 το προβλημα ειναι αρκετα εξειδικευμενο και ειναι σπανια περιπτωση, γενικες γνωσεις δεν νομιζω να βοηθανε μιας και εχω δοκιμασει τα παντα . ο Cpu θα φταιει λογικα. θα τον δοκιμασω σε αλλη μητρικη και θα δω. Δεν ειναι λογικο να ανεβαζεις 1 fsb και να μην ξεκιναει... FSB WALL στα 200;; αν ειναι δυνατον.. =/
outlaw star Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 να αλλάξεις τις επιλογές με τις μνήμες σε unlinked δοκίμασες??ρωτάω διότι εμένα σε μια evga 650 i ultra όταν οι μνήμες ήταν linked το fsb δεν ανέβαινε ούτε κατά 1!
coreygaylas Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Πως το ρυθμιζω αυτο;; Δεν νομιζω πως εχει καμια τετοια ρυθμιση!! Εχω δοκιμασει και με 1 dimm αλλα τα ιδια... ---------- Post added at 11:05 ---------- ακυρο φιλε, μονο οι nvidia mobos εχουν unlinked...οι intel εχουν dividers .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.