nickvas19 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 λοιπον ψάχνω κινητο με 500ευρο το μαχ!...κ να έχει οποσδήποτε οθόνη αφής... εμενα απο μια ματια με τα λίγα που ξέρω μου άρεσαν τα εξής: iphone aple (δεν ξερω πληροφοριες για τι καμερα έχει και πόσες κραταει η μπαταρια του) νοκια 5800, νοκια Ν95 samusung s8300 lg KM900 αυτα...βασικα παρα πολύ μου άρεσε το apple και μάλλον αυτο θα παρώ...απλα θέλω και μια 2η γνώμη και λεπτομεριες για την συσκευη.για τα άλλα διαβασα λεπτομεριες για το ποσο κραταει η μπαταρια τους,τι καμερα έχουν κτλ.την βοηθειά σας παρακαλω...ευχαριστώ προκαταβολικα
alexziog Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Προτείνω το iphone και το nokia n95.Να ξέρεις όμως ότι το iphone έχει μόνο 2 megapixel,δεν τραβάει βίντεο και δεν έχει bluetooth(είναι μόνο για χρήση με handsfree).
dimitris2006 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 μια συμπληρωση οτι το iphone και τραβαει βιντεο και bluetooth εχει εαν το κανεις jaibreak
Tigran Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 +συμπλήρωση ότι μέχρι τέλη του μηνός ανακοινώνεται επίσημα το νέο iPhone με 3.2MP κάμερα, OLED οθόνη κτλ.
nickvas19 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 τι ειναι το jaibreak?...και 2ον το νεο iPhone θα κάνει ενα καρο λεφτά?!μαλλον...οποτε δεν περιμενω...αλλες γνώμες
dimitris2006 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 κανοντας το iphone jailbreak ειναι σα να σπας καποια κλειδωματα της apple και μπορεις να βαλεις ό,τι εφαρμογη θελεις. ακυρωνεται η εγγυηση αλλα με μια επαναφορα στις εργοστασιακες ρυθμισεις, χανεται το jailbreak και η εγγυηση ισχυει και παλι. ειναι πολυ καλο καθως προσθετει ακομα και νεες δυνατοτητες οσο για τα χρηματα, εαν εχεις μαζεψει και ενδιαφερεσαι για το iphone που κυκλοφορει τωρα, εισαι μια χαρα. το καινουργιο αποκλειεται να ειναι πιο ακριβο. πιο φθηνο κατα μεγαλη πιθανοτητα
kpasisis Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 παιδια το νεο iphone πότε αναμένεται να ελθει στην χώρα μας και ειδικότερα στην vodafone. ξερει κανεις τίποτε;
Moderators Gi0 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Moderators Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 παιδια το νεο iphone πότε αναμένεται να ελθει στην χώρα μας και ειδικότερα στην vodafone. ξερει κανεις τίποτε; Οτι πληροφοριες υπαρχουν εδω http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=316204&page=8 Θεωρητικα μεσα καλοκαιριου πανω κατω θα ρθει και Ελλαδα.
nickvas19 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 δλδ να προχωρησω?...τι λέτε για LG,samsung ?...αξίζει να περιμένω?ή δεν θα έχει και πολύ διαφορά?!
dimitris2006 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 το μεγαλυτερο ποσοστο που εχει iphone δε νομιζω οτι προκειται ποτε να αλλαξει κινητο πλεον
Theodore Tsi Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 το μεγαλυτερο ποσοστο που εχει iphone δε νομιζω οτι προκειται ποτε να αλλαξει κινητο πλεον +1! Παρόλαυτα θεωρώ ότι αξίζει η αναμονή για το νέο iphone... και λογικά η τιμή του θα κυμαίνεται στα ίδια επίπεδα με του τωρινού iphone.
Radiatedsoul Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Μονο iphone θα παρεις. Αν θελεις να περιμενεις για το καινουργιο περιμενε αλλιως παρε αυτο που κυκλωφωρει τωρα..
nickvas19 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 θέλω να μου πειτε τον τροπο για να το κανω να έχει blue tooth και να τραβάει βιντεο
dimitris2006 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 αφου το κανεις jailbreak κατα προτιμηση με το quickpwn βαζεις το προγραμμα cycorder για τα video και το ibluetooth για bluetooth απο το cydia (το cydia εμφανιζεται μετα το jaibreak) δε ξερω ποσο πολυπλοκα φαινονται αλλα ειναι υποθεση μισης ωρας και απλη διαδικασια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.