Προς το περιεχόμενο

GTX295 πρόβλημα με resolution

planelover

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα!

Έχω ένα σοβαρότατο πρόβλημα με την GTX295 μου(την προηγούμενη βδομάδα την πήρα). Έκανα ένα φορματάκι και ξαναέβαλα τα Vista SP2 (παρακαλώ όχι σχόλια :) ), πέρασα όλους τους οδηγούς κανονικά και γενικά όλα έτρεχαν οκ. Όταν άνοιξα να δω την ανάλυση που έχει μπει η οθόνη μου (24' 1920Χ1200), μου εβγαζε 1600 χ κάτι....Τέλος πάντων το βάζω στα 1920 και έτρεχε μια χαρά. Όχι όμως για πολύ. Μόλις έκανα το πρώτο ρεσταρτ, η ανάλυση είχε γυρίσει στα 1600 και μάλιστα δεν με αφήνει τώρα να αλλάξω ανάλυση να τη βάλω στα 1920. Δοκίμασα και με τους 185.55 και με τους καινούριους τους beta

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.

Με τους drivers που σου δινει η καρτα; Βάλε καλύτερα εκείνους μέχρι να δεις τι να κάνεις.

Αν και, δεν ειναι λογικό αυτο. Απο που αλλαζεις την αναλυση;

Δημοσ.

Θα το δοκιμάσω ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση. Μόλις σέταρα κάτι custom resolution απ'τον πίνακα της nvidia και ψιλοδουλεύει. Θα κάνω ρεσταρτ να δω εάν θα συνεχίσει να είναι σωστή η ανάλυση και θα σας ενημερώσω

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:04 ----------

Δεν ξέρω πώς αλλά είναι όλα μια χαρά τώρα. Υπάρχει κάποια εξήγηση που δεν αναγνώριζε την ανάλυση της οθόνης μου; (Γιατί οταν πατήσω το auto config στο πανελ της οθόνης μου, μού λέει "switch to 1920x1200 for optimal resolution????)

Δημοσ.

Πέρνα τους τελευταίους οδηγούς για την κάρτα(είναι οι 185.85)...Πέραν της ανάλυσης, θα δεις και μια σχετική βελτίωση, σε σχέση με τους πρώτους που βγήκαν για την 295 ;)

Δημοσ.
καλησπέρα!

.... Έκανα ένα φορματάκι και ξαναέβαλα τα Vista SP2 (παρακαλώ όχι σχόλια :) ), ....

ε τωρα δεν κρατηθηκα...τι περιμενες με τα vista να κανει? :mrgreen:

• Super Moderators
Δημοσ.
Πέρνα τους τελευταίους οδηγούς για την κάρτα(είναι οι 185.85)...Πέραν της ανάλυσης, θα δεις και μια σχετική βελτίωση, σε σχέση με τους πρώτους που βγήκαν για την 295 ;)

η ακόμα καλύτερα τους 186.08 beta...

ε τωρα δεν κρατηθηκα...τι περιμενες με τα vista να κανει? :mrgreen:

και τι OS να έβαζε στην GTX295 man?

Δημοσ.

Τα Win 7 είχα όμως έτσι στα ξαφνικά ενώ έτρεχαν όλα τέλεια, μου αλλάζει την ανάλυση σε 1600. Τώρα με τους παλιούς οδηγούς μου βγάζει 1920χ1200...Να δω μόνο πόσο θα κρατήσει αυτό....Α και είδα στα forums της nvidia ότι είναι πρόβλημα με τους οδηγούςκαι δεν ισχύει μόνο για την gtx295.

Thresh: Τους 186.08 beta τους δοκίμσαα και αυτούς αλλα το πρόβλημα που είχα και στους 185 παραμένει...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:57 ----------

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ :( Τι να κανω;;; Με custom resolution δεν την αναγνωρίζουν τα παιχνίδια ...

Δημοσ.

έχω μία LG 24' (δεν θυμάμαι ακριβές μοντέλο δυστυχώς-πρέπει να είναι κάτι σε 245 πάντως). Εάν βάλω το HDMI καλώδιο, πιάνει 1920 αλλά η εικόνα που φαίνεται είναι σε τελείως άσχετη θέση .....Οπότε είμαι στο RGB

• Super Moderators
Δημοσ.

βάλε ρε στο HDMI ή στο DVI-D και άσε το καταραμένο το d-sub...

κάπου θα υπάρχει option για αυτόματη ρύθμιση ώστε η εικόνα να είναι κανονικά όπως και στο d-sb

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...