Προς το περιεχόμενο

Τρελα Λεφτα μεσω Internet πως το κανουν ???

Dafnousaki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
κατι με μισθωση χωρου και χρονου στο iντερνετ , δεν ξερω τι μπορει να σημαινει αυτο

Απαγορεύεται να δίνεις τέτοια στοιχεία , στην τράπεζα που έκανα πρακτική για να πάρεις πρόσβαση στο σύστημα υπέγραφες σύμβαση εχεμύθειας και σίγουρα τέτοιου είδους πληροφορίες δεν μπορείς να τις αποκαλύπτεις. Προσωπικά πιστεύω ότι κάνεις διαφήμιση και ότι δεν είσαι τραπεζικός και ότι την ιστορία την έχεις βγάλει από το μυαλό σου:lol: Το θέμα το επανέφερε ένας άλλος χρήστης με 0 ποστς, τι έκπληξη.

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ή hacker είναι, ή drug dealer.

Γιατι παραξενο θα σου φανει αν ειναι ξαδερφος βουλευτη η Υπουργου?

Αλλα το αποκλειω γιατι ειναι μικροποσα.:confused:

• Super Moderators
Δημοσ.
Λοιπον δουλευω σε μια τραπεζα. Ενας πελατης κανει μια δουλεια μεσω ιντερνετ, ακριβως δεν ξερω τι ειναι αυτο ??.

Το μονο που γνωριζω ειναι οτι του ερχονται τρελα εβασματα καθε λιγο και λιγακι απο το εξωτερικο απο εταιρειες. Μερικες απο αυτες ειναι :

Express Revenue INC

Motive Interactive INC

Diablo Media LLC

Coleadium INC

Πραγματικα ειναι απιθανο μεσα σε 2 μηνες εχουν μαζεψει γυρω στις 500,000 €

Τι μπορει να κανουν ρε παιδια και οικονομανε τοσα λεφτα ???

Sorry που το λέω αλλά προσωπικά ...ΔΕΝ θα ήθελα να είμαι πελάτης σε μια τράπεζα στην οποία οι "υπάλληλοι" σχολιάζουν σε forums τις κινήσεις μου...

:rolleyes:B)

Δημοσ.

Φίλε πες μας και σε ποια τράπεζα δουλεύεις να μην συνεργαστούμε ποτέ, αν είναι τα στοιχεία μας να διαρρέουν τόσο απλά.

Δημοσ.
Είδος της επιχείρησης, συνεργαζόμενες εταιρίες, ύψος αποταμιεύσεων.

Τα οποία στοιχεία δεν οδηγούν πουθενά... :rolleyes:

Κι εγώ μπορώ να σου πω οτι οι παρακάτω εταιρίες

ΙΚΕΑ, ΜcDonalds και ΠΛΑΙΣΙΟ πήραν σήμερα συνολικό ποσό 1000€ απο έναν πελάτη που έχει μαγαζί με σερβιέτες... Βρες μου εσύ κανά στοιχείο του πελάτη....

• Super Moderators
Δημοσ.
Υπερβάλετε ασύστολα....

Ποιά στοιχεία του πελάτη διέρευσαν δηλαδή;

Αν σε μας είπε αυτά που διαβάσαμε, στους γνωστούς του θα μπορούσε να πει μέχρι και το ...ΑΦΜ ή όλο το ιστορικό του λογαριασμού του!

Δημοσ.
Αν σε μας είπε αυτά που διαβάσαμε, στους γνωστούς του θα μπορούσε να πει μέχρι και το ...ΑΦΜ ή όλο το ιστορικό του λογαριασμού του!

Δεκτή η σκέψη σου. Αλλά δεν νομίζω οτι έχει να κάνει με καθεαυτή την τράπεζα. Είναι σίγουρο, οτι παντού υπάρχει κάποιος υπάλληλος σε οποιαδήποτε εταιρία (όχι μόνο τράπεζες δηλαδή) όπου "ανοίγει" το στοματάκι του ;)

• Super Moderators
Δημοσ.
Δεκτή η σκέψη σου. Αλλά δεν νομίζω οτι έχει να κάνει με καθεαυτή την τράπεζα. Είναι σίγουρο, οτι παντού υπάρχει κάποιος υπάλληλος σε οποιαδήποτε εταιρία (όχι μόνο τράπεζες δηλαδή) όπου "ανοίγει" το στοματάκι του ;)

Με όλους έχει να κάνει! Με την τράπεζα που δεν έχει φροντίσει για σωστή και διαβαθμισμένη πρόσβαση στα στοιχεία των πελατών, καθώς και με τον υπάλληλο που δεν κάνει σωστά τη δουλειά του!

Τώρα αρχίζω να καταλαβαίνω γιατί στις περισσότερες τράπεζες απαγορεύεται γενικώς η χρήση email, internet, facebook κλπ!

B)

Δημοσ.

Επειδή η δουλειά μου συσχετίζεται με προστασία πρ. δεδομένων και με διαβαθμισμένη πρόσβαση, απλά να σου πω οτι με κάποιες μεθόδους μπορείς απλά να μειώσεις την πιθανότητα να συμβεί αυτό που δεν πρέπει.

Γιατί ακόμα κι αν ένας σε μια εταιρία έχει πρόσβαση στα δεδομένα, μπορεί πολύ απλά με ένα σημειωματάριο να κρατάει σημειώσεις. Έναν πελάτη την ημέρα να καταχωρεί, φαντάζεσαι τι υλικό μαζεύει... Ούτε internet, forum, τιποτα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...