Προς το περιεχόμενο

Τρελα Λεφτα μεσω Internet πως το κανουν ???

Dafnousaki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε όλες στις τράπεζες αν βλέπουν κίνηση χρημάτων με τέτοια ποσα,ψάχνουν παραπάνω τι γίνεται, δεν μπορώ εγω ξαφνικά να πω άνοιξα μια Χ επιχείρηση και σε 1 μηνα αρχισα να έχω κίνηση λογαρασμού 500.000

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ο,τι ζουμε στην εποχη της διαφημισης, το ξερουμε, αλλα οχι και ετσι.

[Οφτοπικ]

Πω Πω.. πως μιλατε ετσι για τοσο πολα λεφτα? Εγω ιδρωνω καθε μηνα, οταν μου ερχετε η δοση του δανειου. :cry:

[/Οφτοπικ]

Δημοσ.
Λοιπον δουλευω σε μια τραπεζα. Ενας πελατης κανει μια δουλεια μεσω ιντερνετ, ακριβως δεν ξερω τι ειναι αυτο ??.

Το μονο που γνωριζω ειναι οτι του ερχονται τρελα εβασματα καθε λιγο και λιγακι απο το εξωτερικο απο εταιρειες. Μερικες απο αυτες ειναι :

Express Revenue INC

Motive Interactive INC

Diablo Media LLC

Coleadium INC

Πραγματικα ειναι απιθανο μεσα σε 2 μηνες εχουν μαζεψει γυρω στις 500,000 €

Τι μπορει να κανουν ρε παιδια και οικονομανε τοσα λεφτα ???

Πόσες είναι οι εταιρείες;

Πχ αν ειναι 100 και εχει φτιαξει ενα πακετο software ξερω γω με αξία

4200€ + ΦΠΑ = 5000€ χ 100 νατα τα 500 χιλιαρικα

(μια περιπτωση αν ειναι τιμιος)

Δημοσ.

το ποιο εύκολο να κανεις είναι να ξεκινήσεις μια mlm επιχείρηση όπως εγώ.θέλει όμως χρόνο και προσήλωση σε ένα σχέδιο εργασίας

Δημοσ.
το ποιο εύκολο να κανεις είναι να ξεκινήσεις μια mlm επιχείρηση όπως εγώ.θέλει όμως χρόνο και προσήλωση σε ένα σχέδιο εργασίας

τι ειναι το mlm?

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

Η αλήθεια είναι πως το όλο concept βασίζεται στο affiliate marketing. Σαν επαγγελματίας affiliate marketer μπορώ να σας πω με βεβαιότητα πως τα χρήματα αυτά τα βγάζουν οι κορυφαίοι του πλανήτη. Ο Frank kern για παράδειγμα εισπράτει περισσότερα από 1,000,000 τον χρόνο σε παθητικό εισόδημα, συν τις τρέχουσες προωθήσεις προίόντων. Πρόκειται όμως για έναν από τους κορυφαίους internet marketers. Τώρα τι μπορεί να κάνουν οι τύποι που περιγράφεις δεν έχω ιδέα. Κάτι μυρίζει πάντως...

Δημοσ.
Η αλήθεια είναι πως το όλο concept βασίζεται στο affiliate marketing. Σαν επαγγελματίας affiliate marketer μπορώ να σας πω με βεβαιότητα πως τα χρήματα αυτά τα βγάζουν οι κορυφαίοι του πλανήτη. Ο Frank kern για παράδειγμα εισπράτει περισσότερα από 1,000,000 τον χρόνο σε παθητικό εισόδημα, συν τις τρέχουσες προωθήσεις προίόντων. Πρόκειται όμως για έναν από τους κορυφαίους internet marketers. Τώρα τι μπορεί να κάνουν οι τύποι που περιγράφεις δεν έχω ιδέα. Κάτι μυρίζει πάντως...

Άντε πάλι !@$%^@$^

Δημοσ.
κατι με μισθωση χωρου και χρονου στο iντερνετ , δεν ξερω τι μπορει να σημαινει αυτο

Α, ώστε θεωρητικά τουλάχιστον ασχολείται με το internet. Θα καλοπεράσεις αν πέσει πάνω σε αυτό το thread, όπου βγάζεις τις εταιρίες και το ποσό του λογαριασμού του φάτσα φόρα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...