SpY Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Σε όλες στις τράπεζες αν βλέπουν κίνηση χρημάτων με τέτοια ποσα,ψάχνουν παραπάνω τι γίνεται, δεν μπορώ εγω ξαφνικά να πω άνοιξα μια Χ επιχείρηση και σε 1 μηνα αρχισα να έχω κίνηση λογαρασμού 500.000
Evgenios1 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Ο,τι ζουμε στην εποχη της διαφημισης, το ξερουμε, αλλα οχι και ετσι. [Οφτοπικ] Πω Πω.. πως μιλατε ετσι για τοσο πολα λεφτα? Εγω ιδρωνω καθε μηνα, οταν μου ερχετε η δοση του δανειου. [/Οφτοπικ]
SL9S9 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Λοιπον δουλευω σε μια τραπεζα. Ενας πελατης κανει μια δουλεια μεσω ιντερνετ, ακριβως δεν ξερω τι ειναι αυτο ??. Το μονο που γνωριζω ειναι οτι του ερχονται τρελα εβασματα καθε λιγο και λιγακι απο το εξωτερικο απο εταιρειες. Μερικες απο αυτες ειναι : Express Revenue INC Motive Interactive INC Diablo Media LLC Coleadium INC Πραγματικα ειναι απιθανο μεσα σε 2 μηνες εχουν μαζεψει γυρω στις 500,000 € Τι μπορει να κανουν ρε παιδια και οικονομανε τοσα λεφτα ??? Πόσες είναι οι εταιρείες; Πχ αν ειναι 100 και εχει φτιαξει ενα πακετο software ξερω γω με αξία 4200€ + ΦΠΑ = 5000€ χ 100 νατα τα 500 χιλιαρικα (μια περιπτωση αν ειναι τιμιος)
hamiak Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 το ποιο εύκολο να κανεις είναι να ξεκινήσεις μια mlm επιχείρηση όπως εγώ.θέλει όμως χρόνο και προσήλωση σε ένα σχέδιο εργασίας
mentoras99 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 το ποιο εύκολο να κανεις είναι να ξεκινήσεις μια mlm επιχείρηση όπως εγώ.θέλει όμως χρόνο και προσήλωση σε ένα σχέδιο εργασίας τι ειναι το mlm?
HamerZ Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 http://en.wikipedia.org/wiki/Multi-level_marketing
Georget777 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Η αλήθεια είναι πως το όλο concept βασίζεται στο affiliate marketing. Σαν επαγγελματίας affiliate marketer μπορώ να σας πω με βεβαιότητα πως τα χρήματα αυτά τα βγάζουν οι κορυφαίοι του πλανήτη. Ο Frank kern για παράδειγμα εισπράτει περισσότερα από 1,000,000 τον χρόνο σε παθητικό εισόδημα, συν τις τρέχουσες προωθήσεις προίόντων. Πρόκειται όμως για έναν από τους κορυφαίους internet marketers. Τώρα τι μπορεί να κάνουν οι τύποι που περιγράφεις δεν έχω ιδέα. Κάτι μυρίζει πάντως...
Praetorianos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Κάτι μυρίζει πάντως... Τώρα πια επειδή πέθανε μάλλον.
Dafnousaki Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 δεν ξερω τι μπορει να σημαινει αυτο
DrLo Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Η αλήθεια είναι πως το όλο concept βασίζεται στο affiliate marketing. Σαν επαγγελματίας affiliate marketer μπορώ να σας πω με βεβαιότητα πως τα χρήματα αυτά τα βγάζουν οι κορυφαίοι του πλανήτη. Ο Frank kern για παράδειγμα εισπράτει περισσότερα από 1,000,000 τον χρόνο σε παθητικό εισόδημα, συν τις τρέχουσες προωθήσεις προίόντων. Πρόκειται όμως για έναν από τους κορυφαίους internet marketers. Τώρα τι μπορεί να κάνουν οι τύποι που περιγράφεις δεν έχω ιδέα. Κάτι μυρίζει πάντως... Άντε πάλι !@$%^@$^
De@th L0rd Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Όπου ακούς πολλά κεράσια, βάστα κι ένα μαχαίρι.
BadBoy Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 κατι με μισθωση χωρου και χρονου στο iντερνετ , δεν ξερω τι μπορει να σημαινει αυτο Α, ώστε θεωρητικά τουλάχιστον ασχολείται με το internet. Θα καλοπεράσεις αν πέσει πάνω σε αυτό το thread, όπου βγάζεις τις εταιρίες και το ποσό του λογαριασμού του φάτσα φόρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.