BaNcU Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Όπως καταλάβατε, ανέλαβα να φτιάξω PC για ξαδερφάκι ... Ο τίτλος θα έπρεπε να γράφει 100 % αλλά τέσπα . Λοιπόν ας δούμε την σύνθεση που προετοίμασα στα γρηγορούτσικα. Δεν πήγα προς DDR3+AM3 γιατί έχω ακούσει κακές απόψεις. Τώρα για O/C δεν είμαι 100 % σίγουρος τι θέλει να κάνει, αλλά που θα πάει, όλα τα παιδιά πειραματίζονται ! Οτιδήποτε αλλαγές που θα επωφελήσουν αποκλειστικά το gaming , δεκτές. Υπάρχει 22άρα οθόνη (τι λέτε για την 4890), δεν υπήρχαν άλλα περιφερειακά γι' αυτό έβαλα. Ευχαριστώ για άλλη μια φορά. ! Cheers. EDIT : Ότι προτείνετε το αλλάζω συνεχώς, μην παρεξενευτείτε ! Και χαλάλι του τα 25 ευρώ ! Τι καλός που είμαι !
nikos21aek Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Εγώ λέω να πάει σε ddr3. Διαφορά στις αποδόσεις τρομακτικές δεν έχει αλλά δεν είναι και τόση μεγάλη η διαφορά στην τιμή..Σε 2 μηνάκια οι ddr2 θα θεωρούνται αρχαίες που λέει ο λόγος και άντε να αναβαθμίζει μετά και μητρική.Τον παίρνει στα λεφτά να το κάνει.Κλασική περίπτωση που πρίν την μετάβασή το νέο δεν συμφέρει και μετά από δύο μήνες είναι μάστ..
BaNcU Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Εγώ λέω να πάει σε ddr3.Διαφορά στις αποδόσεις τρομακτικές δεν έχει αλλά δεν είναι και τόση μεγάλη η διαφορά στην τιμή..Σε 2 μηνάκια οι ddr2 θα θεωρούνται αρχαίες που λέει ο λόγος και άντε να αναβαθμίζει μετά και μητρική.Τον παίρνει στα λεφτά να το κάνει. Took into account, περιμένω και άλλες γνώμες.
VKostas Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Άλλαξε τους 2 δίσκους με ένα WD6400AAKS και δώσε τα λεφτά που μένουν σε επεξεργαστή. Εναλλακτικά κοίτα για AM3 + DDR3 όπως προειπώθηκε.
nikos21aek Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 + Και την ψύκτρα την βάζει αργότερα..Εν ανάγκη ξεφέυγει και ένα 50άρικο άμα την βιάζεται τόσο πολύ..
BaNcU Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 + Και την ψύκτρα την βάζει αργότερα..Εν ανάγκη ξεφέυγει και ένα 50άρικο άμα την βιάζεται τόσο πολύ.. Φιλικά πάντα , τι διαφορά έχει η σύνθεση που πρότεινες με την προυπάρχοντα ?
val007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 προσφορα AMD CPU HDZ940XCGIBOX PHENOM II X4 AM2+ [bOX] 170 ευρω!! http://www.priveshop.gr/product.php?code=91042032
nikos21aek Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Φιλικά πάντα , τι διαφορά έχει η σύνθεση που πρότεινες με την προυπάρχοντα ? DDR3 ram,μητρική,τους aaks και την vaporx 4890..Απλά τα είχα έτοιμα και τα πόσταρα.. Βασικά μόνο κουτί και psu είναι ίδια! πιό πολύ ώρα θα μου έπερνε να τα ψάχνω και να ποστάρω τα λινκς
nikos21aek Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Ναι fail...Και σε ένα μήνα θα λέτε must!Γιατί fail?
val007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 δεν νομιζω. αν δεν ενδιαφερει o/c να πας DDR3+AM3.
nikos21aek Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Ένας σημαντικός λόγος από εμένα...Ότι μέσα στο καλοκαίρι θα γίνει η μετάβαση στις ddr3 ram και θα έχει περισσότερη υποστήριξη το σύστημα του..Πχ θέλει να βάλει άλλα 4gb ram...τα βάζει φθηνά...Θέλει να βάλει πιο γρήγορες ram που θα βγούν τις βάζει πάλι φθηνα...Oι τιμές των ddr2 θα ανεβαίνουν συνεχώς από εδώ και πέρα. Δεν κερδίζει κάτι τόσο σημαντικό σε απόδοση-Δεν χάνει όμως-Και το σύστημα του έχει περισσότερη μελλοντική υποστήριξη. Πές μου έναν λόγο που δικαιολογείς το fail..όταν μιλάμε για 20-30€ διαφορά και για budget 750+€ ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:08 ---------- Εγώ θα σου πώ fail ΑΜ3 μητρική me ddr2..Η παίρνεις μια ΑΜ2 φθηνα με ddr2 για να κόψεις κάποια χρήματα και μελλοντικά να αναβαθμίσεις σε AM3+ddr3 ή πας σε ολοκληρωμένη πλατφόρμα AM3 με ddr3 και δίνεις τα 30€ παραπάνω από τώρα..Στη μητρική τα δίνεις που είναι και καλύτερη..Οι Ram ξεφτύλα γίναν oi ddr3 60€ τα 4gb..h διαφορά είναι ελάχιστη..
nickvas19 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 γνωμη μου βάλε intel!!!σκεψου και αυτην την εκδοχή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.