ulysses2 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Καλησπέρα σε όλους. Ενδιαφέρομαι για αγορά MP3 player Cowon S9 και έχω απορίες... 1)Που μπορώ να το αγοράσω στην Ελλάδα? 2)Υπάρχει στην Ελλάδα σέρβις τώρα?Ενα διάστημα ήταν η Tηλεοπτική Σαραβέλου,αλλά όταν χάλασε απο πτώση (και πως τυχαίνει να έχει λήξει η εγγύηση..) το παλιό μου iAudio (Cowon),πήρα 6-7 τηλέφωνα μέχρι να διαπιστώσω οτι δεν υπήρχε σέρβις και τελικά μόνο Γερμανία (με μεταφορικά 100€).. 3)Επίσης αν κάποιος το έχει θα ήθελα εντυπώσεις,σχόλια και αν είναι εύκολο fotos.. 4)Η ποιότητα φωτογραφίας-βίντεο? γιατί στις επίσημες ιστοσελίδες όλα είναι ρόδινα..
ulysses2 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Επειδή δεν έχω ψωνήσει ποτέ απο "ηλεκτρονικά καταστήματα" όπως αυτά που μου έδειξες,είναι αξιόπιστα ή μπορεί και όχι?Εχεις ψωνήσει ποτέ απο ανάλογα καταστήματα?
parsifal Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Video και Audio. Παρακαλώ πριν να ανοίξετε νέο θέμα, να ελέγχετε τις περιγραφές της κάθε ενότητας στην κεντρική σελίδα του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας. Ευχαριστώ.
tzinos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 εγω εχω παρει απο αγγλια το s9 8gb, apo http://www.advancedmp3players.co.uk ειναι η 4ρτη φορα που παραγγελνο απο εκει, καθε φορα επερνα πλαιερς που δυσκολα εβρισκες ελλαδα ειδικα οταν προτωβγενουν. Και καθε φορα φυσικα μου εβγενε κανα 50ρι ευρο ποιο φτηνα! Και φτανει σε 4 με 5 μερες μαξ!! Τους συνιστο ανεπιφυλακτα, ποιο πολυ και απο οποιοδηποτε ελληνικο μαγαζι Οσο για το cowon προχορα αφοβα, ισως ειναι το καλυτερο πλαιερ αυτη την στιγμη. πεζει απευθειας divx,xvid χωρις μετατροπες, εχει φοβερη οθονη αμολεντ (το μελον), αθραυστη οθονη αφου εχει ενα γυαλι που λεγεται gorila glass η κατι τετοιο και το χρησιμοποιουν σε στρατιοτικες εφαρμογες! ξυστο με κλειδια, βαρα το με πετρες.... δεν καταλαβενει τιποτα. Πολυ καλος ηχος με αρκετες επιλογες equalizer. Η αποκριση στο touchscreen ειναι και αυτη πολυ καλη, μονο το αλμπουμ αρτ εχει προβληματα σε παλιοτερα φιρμγουερ. Μπαταρια 55ωρες μαξ για ηχο, κανα 15ρι για βιντεο Αν θες να εχεις πολλα βιντεο κοιτα για το 16ρι, εχει βγει και 32gb βεβαια. 229 ευρο + κανα 15ρι μεταφορικα εχει το 16gb, ενω ελλαδα θα το βρεις απο 280 και πανο. Η στο πιξμανια που βγενει 269 +15 ευρο. Καποτε θα ποσταρο ενα φουλ ρεβιου οπως εκανα και με τα iriver clix2 Και samsung yp p2 που ειχα πριν
tzinos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 αν αποφασισεις και παρεις το σ9 απο αγγλια, παρε μαζι και την δερματινη θηκη, καραλαει, το γραπωνει απολυτα, το προστατευει και ειναι μουρατη. screen protector νομιζω δεν χρειαζεται, εγω πηρα αλλα δεν το εχω βαλει ακομα. Διοτι ειπαμε το γυαλι ειναι αθραυστο και σε συνδοιασμο με την θηκη δεν εχει πολυ νοημα να βαλεις αλλο προτεκτορ. ΕΚΤΟΣ και αν βρεις ενα που δεν αφηνει δαχτυλιες, τοτε λεει. Επισης παρε και καλα ακουστικα μαζι, διοτι το πλαιερ δινει καλο ηχο ειναι κριμα να ακους με μαπα φτηνα ακουστικα. Σκεψου το και διαλεξε τα ολα σε μια παραγγελια, ωστε να γλυτωσεις τα μεταφορικα. Εγω την πατησα ετσι παλιοτερα, επερνα σκετο το πλαιερ και μετα εψαχνα και θηκες και ακουστικα και ξαναπληρωνα μεταφορικα (διοτι ελλαδα πολυ δυσκολα θα βρεις accesories για cowon, iriver....) Ααα και για καταστηματα στο σκρουτζ βρισκεις μονο το γνωστο πιξμανια, μετα το 123μαρκετ εχω την εντυπωση οτι αγοραζει απο πιξμανια και πουλαει με κανα 15ρι ευρο κερατιατικο ποιο ψηλα. Οτι περιεργο ψαχνεις και εχει το πιξμανια το εχει και το 123μαρκετ λιγο ποιο ακριβα. Παρολαυτα εγω πηρα μια φορα ενα προτζεκτορα απο αυτους χωρις προβλημα, μονο οτι εκανε 7-8 μερες να ερθει (μαλλον το περιμενανε απο γαλια λολ). το αλλο μαγαζι δεν το ξερω αλλα αυτο ξεφευγει και στις τιμες. Οποτε μην το σκεφτεσαι, advancedmp3players ειναι η καλυτερη λυση και εχει και ολα τα accesories.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.