Nik0s Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 εχω ενα perl σιτε και πανω να το τρεξω τοπικα αλλα παιρνω το εξης μηνυμα: [Thu Jun 04 17:00:44 2009] [error] [client 192.168.1.2] (OS 3)Το σύστημα δεν είναι σε θέση να εντοπίσει την καθορισμένη διαδρομή δίσκου. : couldn't spawn child process: D:/www/cgi-bin/init.pl Τα .pl αρχεια υπαροχυν ολα στην θεση τους. στο d:/www/cgi-bin δηλαδη γιατι λεει δεν μπορει να ατ βρει?
Nik0s Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 η πρωτη λυση επιαξε αμεσως τελικα ομως εκανα αυτιο για ναμην αλλαχω συνεχςσ το shebang constructor επειδη το αναβαζω και στο hosting service pou exei mono unix ScriptInterpreterSource registry Τωρa poy prepei na ψαξω για να βρω το DBD::MySQL ? στο ppm ποτε δεν το χει μεσα.
ilias_t Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 εχω ενα perl σιτε Πληροφοριακά, πως είναι να κάνεις development ενός site σε Perl? Υπάρχει κάποιος λόγος που δεν επέλεξες κάποια νεότερη γλώσσα?
Nik0s Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Πληροφοριακά, πως είναι να κάνεις development ενός site σε Perl? Υπάρχει κάποιος λόγος που δεν επέλεξες κάποια νεότερη γλώσσα? Παλούκι φιλε, πρωτα το κανω τοπικα και μετα το ανεβαζω για πρωτη φορα στον σερβερ της freegreece αλλα πολλα προβληματα πριν ειχα ενα με encodign /collation μεταξυ Perl internal encoding kai mysql's μου φαγε ποσες ωρες να το βρω. Εσυ ποιες νεοτερες γλωσσες εννοεις? PHP? Tωρα που ανεβασα την σελιδα μου http://tech-nikos.gr/cgi-bin/index.pl παιρνω το εξης μηνυμα λαθους απο το ερροε log toy server Μπορει να βοηθησει κανεις γιατι αυτο δεν ειναι καν μηνυμα λαθους της Perl
Nik0s Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Ρε παιδια προσπαθω να ανεβασω στο site tis freegreece την perloσελιδα μου αλλα παιρνω το εξης μηνυμα: http://tech-nikos.gr/cgi-bin/index.pl Σε τι ωφειελται αθτο. Το ερρορ log λει τα εξης, δειτε την pic και πειτε μου την γνωμη σας!
Nik0s Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Μπορει καποιος να βοηθησει να ανεβασω με επιτυχια την σελιδα μου?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.