dkangel000039 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 υπαρχει κανενα προγραμμα που να δειχνει θερμοκρασιες απο cpu κ να τρεχει σε windows 7 x64bit ?
Tzimmys Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Βασικά όλα τα γνωστά που δοκίμασα, τρέχουν μια χαρά στα 7. realtemp, coretemo, everest και δε θυμάμαι ποια άλλα.
therock Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Ποιες οι προυποθεσεις για να τρεξεις τετοιο software? Πρεπει να εχεις εγκατεστημενο κανα σενσορα για να διαβαζει το λογισμικοτις θερμοκρασιες? Ή της παιρνει απο το ACPI της motherboard χωρις καποια προτερη χειρονακτικη εγκατασταση? Εχω εναν zalman fan controller o oποιες δινει 4 αισθητηρες που τους προσαρμοζεις στις επιφανειες τις οποιες θες την ενδειξη, αλλα βαριεμαι αν τους συνδεσω, και λεω μπας και βγει ακρη μεσω software λυσης.
swiftech Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 το everest και δουλευει και ειναι πολυ καλο και για stress tests
therock Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Το realtemp μου εδινε max 49C σε στρεσαρισμα με prime95. Καλη τιμη ή εχω δρομο ακομα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.