Προς το περιεχόμενο

προβλημα με ιο

mylo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια εχθες περασα το avg 8.5 και αφου το εκανα εγκατασταση update κτλ εριξα και ενα scanαρισμα.εβγαλε καποια trojan και τα οποια εσβησε συνεχιζει και επιμενει το εξις ομως : trojan horse spam στο c:\windows\system32\svchost.exe και δεν μπορω να το διαγραψω. επισης απο τη ωρα που περασα το avg οταν παω ο υπολογιστης μου, τοπικος δισκος c δεν ανοιγει παρα μονο μου βγαζει ανοιγμα με και επιλογη προγραμματος. please help.

ps:δεν ξερω αν εχω γραψει το προβλημα μου στο καταληλο σημειο

Δημοσ.

Πιθανον να εχεις τσιμπησει εκεινο τον ιο με το autorun.inf. Δες αν με δεξι κλικ στο εικονιδιο του δισκου και "Εξερευνηση" σου ανοιγει να δεις τα περιεχομενα του δισκου.

Επισης κατεβασε και τρεξε το combofix.exe, εμενα με εχει γλυτωσει αρκετες φορες

Δημοσ.
παιδια εχθες περασα το avg 8.5 και αφου το εκανα εγκατασταση update κτλ εριξα και ενα scanαρισμα.εβγαλε καποια trojan και τα οποια εσβησε συνεχιζει και επιμενει το εξις ομως : trojan horse spam στο c:\windows\system32\svchost.exe και δεν μπορω να το διαγραψω. επισης απο τη ωρα που περασα το avg οταν παω ο υπολογιστης μου, τοπικος δισκος c δεν ανοιγει παρα μονο μου βγαζει ανοιγμα με και επιλογη προγραμματος. please help.

ps:δεν ξερω αν εχω γραψει το προβλημα μου στο καταληλο σημειο

Μην αγχώνεσαι , βήμα βήμα κάνε αυτά και είσαι εντάξει !!:devil:

http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=214514

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...