vakata Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Γεια σας έχω αγοράσει την camcorder SONY TG3 HD ......και θέλω επειδή έχω ένα portal που αφορά το άθλημα του judo (www.j.........)και ανεβάζω συνέχεια βιντεάκια να μου πει κάποιος πως μπορώ να μετατρέπω τα συγκεκριμένα αρχεία(.m2ts) σε .flv αλλά με αξιοπρεπή ανάλυση. έχω δοκιμάσει το 4U M2TS Converter και έκανα μια δοκιμή.....τράβηξα 1' βίντεο σε HD και κατόπιν το μετέτρεψα σε .flv με το συγκεκριμένο πρόγραμμα......την πρώτη φορά το έκανα 680Χ384 με 15 framerate kai bitrate 190kbps αλλά ήταν χάλια....και την δεύτερη φορά 320Χ240 με 15 framerate kai bitrate 190kbps κάπως καλύτερα.....αυτό όμως οφείλεται στο ότι μίκρυνε το πλαίσιο της εικόνας...... Παρακαλώ όποιος μπορεί ας βοηθήσει να βγάλουμε καμιά άκρη..... ευχαριστώ εκ των προτέρων
kastel Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δε θα σου συνιστούσα απευθείας μετατροπή από m2ts σε flv. Χρησιμοποίησε τον converter που διαθέτει το Picture Motion Browser (Manipulate>Convert to MPEG-2 and Save...) για να μετατρέψεις τα m2ts σε mpeg. Και μετά με οποιοδήποτε πρόγραμμα της αρεσκείας σου κάνεις resize και μετατροπή σε flv.
vakata Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 ευχαριστώ πολύ φίλε μου......θα το δοκιμάσω να δω και θα σου πω......
parsifal Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 να μου πει κάποιος πως μπορώ να μετατρέπω τα συγκεκριμένα αρχεία(.m2ts) σε .flv αλλά με αξιοπρεπή ανάλυση. Τί εννοείς «με αξιοπρεπή ανάλυση»; Την ανάλυση την ορίζεις εσύ εκεί που θες, όπως έγραψες και ο ίδιος (τη μία έβαλες 680x384 και την άλλη 320x240). Αν εννοείς «αξιοπρεπή ποιότητα», τότε αυτό που σε πάει πίσω είναι το target bitrate που χρησιμοποιείς και ο ρυθμός ανανέωσης: 190Kbps και 15fps είναι ψίχουλα, θα χρειαστούν μεγαλύτερες τιμές για να έχεις σοβαρή ποιότητα στο τελικό video.
kastel Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Αν εννοείς «αξιοπρεπή ποιότητα», τότε αυτό που σε πάει πίσω είναι το target bitrate που χρησιμοποιείς και ο ρυθμός ανανέωσης: 190Kbps και 15fps είναι ψίχουλα, θα χρειαστούν μεγαλύτερες τιμές για να έχεις σοβαρή ποιότητα στο τελικό video. Συμφωνώ απόλυτα! vakata σε μια ομαλή κίνηση ενός video δεν παίζει ρόλο τόσο η ανάλυση αλλά τα frames και τα 15 fps που δίνεις είναι λίγα. Καλύτερο είναι να τα διπλασιάσεις και να τα κάνεις 30fps, για κίνηση χωρίς σπασίματα. Όσο για την ανάλυση αυτό παίζει... ανάλογα για που προορίζεται το video, εκεί θα δώσεις και την ανάλογη ανάλυση.
parsifal Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Μία άλλη εναλλακτική είναι να δημιουργήσεις ένα κανάλι στο YouTube, να ανεβάζεις τα video σου εκεί και να χρησιμοποιείς τον HTML κώδικα που παρέχεται για να κάνεις embed τα video στο site σου. Υπάρχουν μερικά πλεονεκτήματα: Μειώνεις χρησιμοποιούμενο bandwidth και αποθηκευτικό χώρο από το hosting plan σου Μπορείς να έχεις μέχρι ανάλυση HD στα videos [1] αλλά και μικρότερες, αφήνοντας την επιλογή στον επισκέπτη, αναλόγως της ταχύτητας πρόσβασης Internet που διαθέτει αλλά και της επεξεργαστικής ισχύος του μηχανήματος που χρησιμοποιεί (HD videos σε παλιότερα PCs ενδέχεται να παίζουν με «σπασίματα») Γλυτώνεις τη σκοτούρα επιλογής ρυθμίσεων και tweaking στον FLV encoder [1] Αρκεί το αρχείο που θα κάνεις upload να έχει προδιαγραφές HD. Επίσης, ίσως χρειαστεί να κωδικοποιήσεις το πρωτογενές υλικό σε μία ενδιάμεση μορφή που θα μειώσει το μέγεθος, για να έχεις υποφερτούς χρόνους uploading στο YouTube
vakata Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Ευχαριστώ πολύ παιδιά για την βοήθεια και τις συμβουλές σας.....κοιτάξτε πως ακριβώς έχει το θέμα......το site είναι full flash www.judo.com.gr και ως εκ τούτου δεν μπορώ να βάλω tags από το youtube.......όμως διάβασα προσεκτικά αυτά που μου λέτε και έχω τις εξής απορίες: parsifal συμφωνώ με αυτά που λες αλλά όταν δοκίμασα από mpeg να το μετατρέψω σε .flv έγινε μεν αλλά όταν άλλαξα τις τιμές 190Kbps και 15fps σε 30fps και 800 το αποτέλεσμα που ήταν μεν καλύτερο αλλά πάλι ελαφρώς pixeliasmeno....γιαυτό και μίλησα πριν για μια κάπως πιο αξιοπρεπή ποιότητα......υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω ώστε να αποφύγω αυτό το pixeliasma της εικόνας εκτός από το να περιορίσω την ανάλυση? ευχαριστώ εκ των προτέρων
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.