xaris_sm Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Καλησπερα, εχω προβλημα μηπως εχει τυχει σε καποιον αλλον εχω αυτην την καρτα ηχου CREATIVE SOUND BLASTER X-FI TITANIUM FATAL1TY PRO http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.540194 την οποια την εχω συνδεσει με τον ενισχυτη μου (Sony 5.1) μεσω οπτικης ινας, HD ταινιες,DVD,Windows surround 5.1 test παιζουν ολα 5.1 μια χαρα. Μπορει να μου πεις καποιος γιατι δεν παιζουν τα games??? Φταιει που το εχω συνδεσει με οπτικη ινα? Thanks!
Alexisssss Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Mπορει να Games να μην υποστηριζουν 5.1 ηχο...
Nikos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Καταρχην πρέπει τα παιχνίδια να υποστηρίζουν 5.1 ήχο και μετά θα πρέπει να ενεργοποιήσεις από τους οδηγούς της κάρτας το Dolby digital interactive ή το DTS Neo για να κάνει η κάρτα την μετατροπή των αναλογικών καναλιών σε ψηφιακό
xaris_sm Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Vista εχω Νικ thanks θα το ψαξω παντως μια διευκρινηνση εχω ηχω stereo αλλα οχι sourround και ας εχω κανει enable το 5.1 απο τα παιχνιδια
Tzimmys Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Διάλεξε σαν playback device τα speakers. Εγκατέστησε το ALchemy και βάλε του το παιχνίδι που θέλεις να παίξεις. Σύνδεσε τα ηχεία σου με τη κάρτα σου αναλογικά και όχι ψηφιακά. Λογικά τώρα όλα θα είναι εντάξει.
xaris_sm Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Διάλεξε σαν playback device τα speakers. Εγκατέστησε το ALchemy και βάλε του το παιχνίδι που θέλεις να παίξεις. Σύνδεσε τα ηχεία σου με τη κάρτα σου αναλογικά και όχι ψηφιακά. Λογικά τώρα όλα θα είναι εντάξει. δεν εχω ηχεια και για αυτο εχω συνδεσει το Pc με τον Sone ενισχυτη μου που ειναι και 5.1 thanks
Tzimmys Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Διόρθωση Σύνδεσε τα ηχεία σου με τη κάρτα σου αναλογικά και όχι ψηφιακά. Σύνδεσε τον ενισχυτή σου με τη κάρτα σου αναλογικά και όχι ψηφιακά.
xaris_sm Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Διόρθωση Σύνδεσε τον ενισχυτή σου με τη κάρτα σου αναλογικά και όχι ψηφιακά. σωστος αλλα ο ενισχυτης μου δεν εχει εισοδο RCA για πολλα καναλια μονο στερεο για αυτο εβαλα την οπτικη ινα
Tuko Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Απο τα παιχνίδια θα πάρεις 5.1 ήχο μόνο με αναλογική σύνδεση, όπως είπε και ο Tzimmys.
Street-Fighter Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Ρύθμισε απο τα windows οτι σαν default το 5.1
xaris_sm Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Απο τα παιχνίδια θα πάρεις 5.1 ήχο μόνο με αναλογική σύνδεση, όπως είπε και ο Tzimmys. αυτη ακριβως ηταν η ερωτηση μου, καταλαβα αυτο δεν το βρισκεται απαραδεκτο βρε παιδια? να υπαρχει το hardware και το surround στα games (κωδικας στο software) αλλα μονο για αναλογικη συνδεση? ελεος παντως σας ευχαριστω για τα φωτα σας
xaris_sm Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Ρύθμισε απο τα windows οτι σαν default το 5.1 default το 5.1 εεε? για να δω μηπως μου ξεφυγε τιποτα στις ρυθμισεις των Vista, αλλα το 5.1 τεστ το εκανα μια χαρα τιποτα για default δεν ειδα...
Tzimmys Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 @Street-Fighter Από ότι θυμάμαι δε γίνεται παρά μόνο με αναλογική σύνδεση. Και σαφώς πρέπει να το έχει στα 5.1 αλλά ΚΑΙ αναλογικά συνδεδεμένα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.