LaryHimura Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Πρόσφατα , τον Οκτώβρη πρέπει να ήταν αγόρασα έναν wd caviar black 500gb και σήμερα μόλις πήγα να εγκαταστήσω τα windows 7 ο δίσκος εξαφανήστικε....μου βγάζει μόνο τον εξωτερικό.....το λαμπάκι του πύργου (ξέρετε το γνωστο του σκληρού που αναβοσβήνει συνέχεια) λειτουργεί κανονικά.....
lkastritis Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 δηαλδη οταν ανοιγεισ το pc τι γινεται? εχεις λειτουργικο? η bios?
LaryHimura Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 δηαλδη οταν ανοιγεισ το pc τι γινεται? εχεις λειτουργικο? η bios? Βγάζει....boot0 : error Αφού δεν έχω δίσκο , πώς θα έχω λειτουργικό ;
LaryHimura Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 στο bios τον βλεπεις ? όχι......... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:51 ---------- Βλέπω να πηγαίνω σε κανέναν καινούργιο....
phanispal Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Τσέκαρε τις συνδέσεις, μήπως έχει κουνηθεί κάποιο καλώδιο. Αν δεν τον βλέπει στο bios, δύσκολα τα πράγματα..
LaryHimura Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Τσέκαρε τις συνδέσεις, μήπως έχει κουνηθεί κάποιο καλώδιο. Αν δεν τον βλέπει στο bios, δύσκολα τα πράγματα.. OK, ευχαριστώ , έφτιαξε , μάλλον δεν έκανε επαφή το καλώδιο σατα με το δισκο.....ουφ ! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:11 ---------- Πάντως αν χάλαγε , κρίμα , έιναι από τουσ καλύτερουσ δίσκους στην αγορά.....με 32 mb buffer....
phanispal Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Μωρέ το τι είχε μέσα είναι το θέμα, αφού κατά πάσα πιθανότητα θα στον άλλαζαν...
lkastritis Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 OK, ευχαριστώ , έφτιαξε , μάλλον δεν έκανε επαφή το καλώδιο σατα με το δισκο.....ουφ ! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:11 ---------- Πάντως αν χάλαγε , κρίμα , έιναι από τουσ καλύτερουσ δίσκους στην αγορά.....με 32 mb buffer.... τυχερακια... το καταφερεσ παλι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.