Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2002 Υπαρχει καποιο προγραμμα που να δινει"κινηση" σε μια εικονα? π.χ. τη σημαια που εχω στην υπογραφη μου να την κανει να κυματιζει?? Αν ναι ποιο ειναι και που... κατοικει???Ευχαριστω. :ooo: :ooo: :ooo:
pyro Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2002 βαβαιως, το paint shop pro, εχει και το animation shop μαζι, που το μονο που κανεις ειναι να βαλεις μια εικονα, να επιλεξεις πως θες να κοιματιζει, και voila!
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2002 Το photoshop δεν εχει αυτη τη δυνατοτητα???Ευχαριστω.
pyro Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2002 απ'οτι ξερω οχι, μονο το animation shop που το περνεις μαζι με το paint shop pro...
wert Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2002 Γιάννη σου κουνιέται......... Κυματίζει ήθελα να πώ..... Ηθελε λίγο αεράκι φαίνεται...... :grin:
mentor Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2002 Δεν νομίζω όμως βρε Γιάννη ότι εικόνα των 72 κιλομπάιτ στην υπογραφή σου είναι ό,τι καλύτερο... Είπαμε να το κρατήσουμε ελαφρύ το φόρουμ...
pyro Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2002 kala, mhn ton plakosete ton an0rwpo! apla, kane thn shmaia poio mikrh, elatwse ligo kai to quality...
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2002 Ελπιζω τωρα να ειμαι πιο ...νομιμος!!!! 26ΚΒ :ooo: :ooo:
wert Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2002 Σύμφωνα με το γράμμα του νόμου FAQ Σου περισεύουν και 10kb περίπου...... Στο νέο forum θα φάει η μύγα σίδερο και το κουνούπι ατσάλι ...... που λέει και ο λόγος Αλωστε μια φωτογραφία αξίζει όσο χίλιες λέξεις ας μην το ξεχνάμε αυτό.. Ότι βλέπεις σε μια φώτο δεν μπορεί να ειπωθεί με λέξεις.... ΦΥΣΑ ΜΑΪΣΤΡΟ δροσερέ κι'αγέρα του πελάγου.................................................... Για να κυματίζει το σημαιάκι του Γιάννη ......
theopag Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2002 Pantos, To flash MX tis Macromedia einai korifi stin kathgoria
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.