leukonas Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Ηρθε η ώρα να αγοράσω κουζίνα....αλλά δεν ξέρω ούτε απο μάρκες ούτε απο τιμές.Θα σας πω τι θέλω και να μου πείτε και σεις τη γνώμη σας.Δεν θέλω εντοιχιζόμενη,δεν θέλω κεραμικές εστίες και τη θέλω σε λευκό χρώμα.....για τις κεραμικές εστίες δεν είμαι σίγουρος...απλά πιστέυω πως οι κεραμικές δεν ζεστένουν καλά....αν κάνω λάθος διορθώστε με......ξέχασα το βασικότερο....τιμή εώς 400e +20(σε περίπτωση που είναι κατι καλό μην το χάσουμε για 20e)
Toufas Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 γιατι να μην παρεις κεραμικες? αν δεν μπορεις για επαγωγης, παρε κεραμικες.
bikey77 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Σαφώς και ζεσταίνουν και μάλιστα ταχύτερα και περισσότερο απ ότι οι κλασσικές. Οι εστίες δε λερώνουν όπως οι παλιές και με το ειδικό καθαριστικό γαλάκτωμα και λίγο Azax θα είναι πάντα σαν καινούργια. Κοίτα για Ariston, Indesit που είναι θυγατρικές της Whirpool (δηλ Philips) που έχουν πολύ καλές συσκευές και σε πολύ καλές τιμές. Καλό θα ταν να βρεις κάποια που να ψήνει και με ζεστό αέρα και τέλος, κοίτα για ενεργειακή κλάση Α ή Α+ (δεν ξέρω όμως αν παίζουν σε αυτή την τιμή). Μάλλον θα έπαιρνα αυτή στα χρήματα που λες: http://www.apothema.gr/Product/5-1-23-60433/Indesit/K6C51_W_-R.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.