gef1987 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Παιδια εχω αγορασει το καινουργιο i-touch απο αμερικη που ειχα παει το πασχα εχω περασει βιντεο τραγουδια τα παντα αλλα δε μου αναγνωρίζει εφαρμογες που εχω κατεβασει.Οποιος εχει υπομονη ας μου απαντησει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 που τις έχεις κατεβάσει; στον υπολογιστή στο itunes; είναι νόμιμες ή όχι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gef1987 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 παρανομες ειναι και τις εχω αποθηκευσει στον υπολογιστη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 το έχεις κάνει jailbrake; Αν όχι... διαβάζεις το wiki στο insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gef1987 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 ωραιος θα το δοκιμασω σ'ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.