basilis5 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 ελπιζω να ειναι οκ τωρα.γενικα τα νετμπουκ ασερ δεν βγαζουν προβληματα. ελπιζω να σαι πιο τυχερος
gasin Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 ελπιζω να ειναι οκ τωρα.γενικα τα νετμπουκ ασερ δεν βγαζουν προβληματα.ελπιζω να σαι πιο τυχερος Θα δείξει φίλε μου.... Ελπίζω να μη βγάλει τίποτε και το καινούργιο... Πάντως χάρηκα πολύ που απ' ότι μου είπαν στο service της Acer είμαι ο πρώτος που κατάφερε να πετύχει αντικατάσταση με καινούργιο (ασφαλώς μετά από μια καταγγελία στη Γ.Γ. καταναλωτή και 2 επιστολές/καταγγελίες στην ACER EUROPE). Να ξέρετε και εσείς τους δρόμους σε περίπτωση που σας κοροϊδεύουν οι εδώ αντιπροσωπείες!
Nitseg4 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Θα δείξει φίλε μου.... Ελπίζω να μη βγάλει τίποτε και το καινούργιο...Πάντως χάρηκα πολύ που απ' ότι μου είπαν στο service της Acer είμαι ο πρώτος που κατάφερε να πετύχει αντικατάσταση με καινούργιο (ασφαλώς μετά από μια καταγγελία στη Γ.Γ. καταναλωτή και 2 επιστολές/καταγγελίες στην ACER EUROPE). Να ξέρετε και εσείς τους δρόμους σε περίπτωση που σας κοροϊδεύουν οι εδώ αντιπροσωπείες! Οχι να μην ξερουν,να ξερουν μονο ενα πραμα ...μακρια απο acer...μακρια απο acer...μακρια απο acer.... πιστευω να εγινα κατανοητος...
ss13 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Για να γλυτώσουν 100 ευρώ ή για να λένε ότι η acer είναι καλύτερη από dell , ibm/lenovo και toshiba , σε κάποιους τους αρέσει η περιπέτεια να τρέχουν και να μην φθάνουν !!
lagoudakis Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Οχι να μην ξερουν,να ξερουν μονο ενα πραμα ...μακρια απο acer...μακρια απο acer...μακρια απο acer.... πιστευω να εγινα κατανοητος... ενταξει,εκτος αν στο κανουν δωρο ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:43 ---------- ΑΙΣΙΟ ΤΕΛΟΣ!!!!!! Μετά από 51 μέρες τρεξίματος, σας ενημερώνω ότι πριν λίγο μου αντικατέστησαν τον ελαττωματικό υπολογιστή με καινούργιο!! Ευχαριστώ όλους τους φίλους για τις συμβουλές τους. καλοριζικο φιλε μου και μακαρι να μην βγαλει τιποτα ποτε:-)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.