Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με service καινούργιου netbook ACER ASPIRE ONE D150X

gasin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και εγω αυτο τους λεω, να με αλυσοδεσουν και να με κρεμασουν στην πλατεια Συνταγματος για παραδειγματισμο, επειδη εχω διαφορετικη αποψη με εσενα, και αυτο φυσικα, οπως ειπες, χαλαει την εικονα του φορουμ

σε λιγο θα σου ζητησουν να σε κλωνοποιησουν για να γραφετε εσυ και οι κλωνοι σου και να αναβαθμιστει το φορουμ, μην αρνηθεις

παντα φιλικα, δεν κραταω κακιες, την αποψη μου λεω, λυπαμαι οχι που δεν συμφωνεις μαζι μου αλλα που δεν μπορεις να δεχθεις την διαφορετικη αποψη

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
γι αυτο παινουμε toshiba και οχι εταιριες με χαλα εξεπερετηση να 'ουμε....

εγω ειχα προβλημα με το λαπτοπ μου.. πε τα ηχεια συγκεκριμεα να... τουσ το πηγα (στην toshiba πνατα.. οχι στο καταστημα που αγοραστικε), δεν ηταν στην εγγιηση και μεσα σε 3 ωριτσες σεφαρα και παλι στο νετ με ηχο ;)

Και εγω ειχα παει στν τοσιμπα (μεσα σε ενα σοκακι ειναι)ενα παλιο σατελιτ α10,, και μου ειπε να το αφησω και θα.... Το πηρα πισω αφου ομως τους εσκασα 50 για το "κιταγμα"(!!!!!) και την μπαρουφα που μου πεταξε ο πορτιερης και γυρισα σπιτι.. Τι ειχε το σατελιτ???????? Επειδη ειχε μεινει κλειστο πολυ καιρο ηθελε να μπει η ημερομηνια και ωρα..Πραγματι αριστη αντιπρωσωπεια και ευγε.. Ασε ομως το σερβις του τουρμπο (ιδιως του ψυχικου) οπου τα παλληκαρακια εκει οταν δουν κατι δυσκολο η ασυμφορο να επισκευαστει (η ο,τι αλλο τελοσ παντων τα εχει δασκαλεψει ο Μεγαλος)σου δηλωνουν βαρυγδουπα "η μητρικη" και σε χρεωνουν και οτι θενε,,

Δημοσ.

Απίστευτη απάντηση από ACER HELLAS μετά από 2 μήνες ταλαιπωρίας!!!!!!!!!!!!

Διαβάστε τι μου προτείνουν, αφού έχουν ήδη σχεδόν 2 μήνες το μηχάνημα στο service και αφού έκανα καταγγελία στη Γ.Γ. Καταναλωτή!!!!!!!!!!!!!!!!

"Αξιότιμε Πελάτη

θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι όπως ήδη γνωρίζετε έχουμε αποδεχτεί το αίτημα σας για την αντικατάσταση του υπολογιστή σας, όμως λόγο μη διαθεσιμότητας του συγκεκριμένου μοντέλου, και για να ολοκληρωθεί η διαδικασία της αντικατάστασης θα πρέπει να ακολουθηθεί η αντίστροφη διαδικασία της πώλησης, δηλαδή θα πρέπει να παραλάβετε τον υπολογιστή σας ανεπισκεύαστω από το σέρβις μας (ή εάν θέλετε να μας ενημερώσετε να σας το στείλουμε στο χώρο σας), και να το επιστρέψετε στο κατάστημα από το οποίο το έχετε αρχικά προμηθευτεί, εμείς έχουμε ενημερώσει ήδη το σέρβις μας να σας παραδώσει τον υπολογιστή σας ανεπισκεύαστω όπως επίσης και από τα κεντρικά του καταστήματος που έχετε προμηθευτεί τον υπολογιστή σύμφωνα με τα στοιχεία που μας στείλατε για την αποδοχή της επιστροφής του προϊόντος. Ο κωδικός επιστροφής RMA του υπολογιστής σας είναι ο παρακάτω :

RMA: ***************

Σας παρακαλούμε να παραδώσετε τον υπολογιστή σας μαζί με όλα του τα εξαρτήματα με τον παραπάνω κωδικό RMA στο κατάστημα για να ολοκληρωθεί η διαδικασία αντικατάστασης/πίστωσης του προϊόντος. "

Θα πρέπει να μπω σε διαδικασία να τρέχω 2 μέρες παίρνοντας άδεια από τη δουλειά μου για να μεταφέρω ΕΓΩ τον ελαττωματικό τους υπολογιστή από το service στο κατάστημα αγοράς!! Και ασφαλώς ουδείς γνωρίζει περί αντικατάστασης μιας και όπως αναφέρουν δεν υπάρχει διαθεσιμότητα(!!!!) του συγκεκριμένου μοντέλου!

Τα συμπεράσματα δικά σας.............!!!

Δημοσ.

αν διαβαζω καλα σου προτεινουν να στο στειλουν αυτοι στο χωρο σου οποτε εσυ θα το πας μονο στο καταστημα

Δημοσ.

θελεις 2 μερες να πας στο καταστημα;:confused:αφου θα στο στειλουν αυτοι το παλιο οπως γραφεις,καλυτερα που δεν υπαρχει,τυχερος εισαι,οποτε προφανως θα σου δωσουν τα χρηματα πισω

Δημοσ.

Οταν μιλαγα εγω με εγγραφες στιην μπιμπ σου ρε μεγαλε.

Και καταναλωτης και μπιπ 1η φορα βλεπω...

Καντους τιποτα δικαστικα να νιωσουν και να σε πληρωσουν για την ταλεπωρια.

Αυτα και κουραγιο.

Δημοσ.
θελεις 2 μερες να πας στο καταστημα;:confused:αφου θα στο στειλουν αυτοι το παλιο οπως γραφεις,καλυτερα που δεν υπαρχει,τυχερος εισαι,οποτε προφανως θα σου δωσουν τα χρηματα πισω

Φίλε μου, δεν αναρωτιέσαι γιατί η ACER δεν στέλνει απευθείας το ελαττωματικό στο κατάστημα αγοράς? Γιατί θα πρέπει να το παραλάβω χαλασμένο και να το πάω εγώ?

Ήδη ασχολούμαι με το θέμα 2 μήνες, έχω χάσει 1 μέρα να το τρέξω στο service, έχω κάνει άπειρα τηλεφωνήματα στα κεντρικά και τώρα μου ζητάνε να τρέχω για δική τους ευθύνη...

Γιατί δεν το στέλνουν αυτοί στο κατάστημα και να γίνει η αντικατάσταση του προϊόντος?

Θεωρείται σοβαρό service αυτό?

Εγώ προσωπικά θα επιθυμούσα πλέον τα χρήματά μου πίσω και θα αγόρασα netbook άλλης εταιρίας μετά από αυτή την απαράδεκτη κατάσταση που έχω ζήσει το τελευταίο 2μηνο!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:35 ----------

αν διαβαζω καλα σου προτεινουν να στο στειλουν αυτοι στο χωρο σου οποτε εσυ θα το πας μονο στο καταστημα

Σκέψου ότι δυο μηνες μετά την παράδοση του ελαττωματικού, προτεινουν αντικατάσταση (αναφέροντας μάλιστα ότι υπάρχει έλλειψη προϊόντος), οπότε μπορεί να με βάλουν στην αναμονή για κάνα 2μηνο ακόμη.

Κατά τα άλλα στο κατάστημα αγοράς πληροφορήθηκα ότι τα συγκεκριμένα netbook ACER, τους τα στέλνει η αντιπροσωπεία χωρίς πρόβλημα καθημερινά....

Κατά τα άλλα μόνο για το δικό μου φαίνεται υπάρχει έλλειψη!

Είμαι 40 χρονών και αυτή είναι η χειρότερη εμπειρία μου από service αντιπροσωπείας.

Θα μου μείνει αξέχαστη!

Δημοσ.

φιλε μου εχεισ δικιο,αλλα εδω που φτασαν τα πραγματα δεν μπορεις να κανεις τιποτα,ειναι σπαστικο και το καταλαβαινω να εισαι 2 μηνεσ χωρις το μηχανημα που αγορασες,απλα παρτο και πηγαινε να το αλλαξεις και μακαρι να μην υπαρχει αλλο acer να γλυτωσεις,και κατι αλλο βασικο δενξερω απο που το πηρες το μηχανημα αλλα αν το ειχες παρει απο καποιο ας πουμε σοβαρο μαγαζι τυπου πλαισιο-multirama θα ειχες βγαλει ακρη πιο ευκολα(προφανως το πηρες απο αλλο) δεν αξιζει η ταλαιπωρια για 20-30 ευρω που θα το παρουμε φθηνοτερα απο καποιους αλλους

Δημοσ.
φιλε μου εχεισ δικιο,αλλα εδω που φτασαν τα πραγματα δεν μπορεις να κανεις τιποτα,ειναι σπαστικο και το καταλαβαινω να εισαι 2 μηνεσ χωρις το μηχανημα που αγορασες,απλα παρτο και πηγαινε να το αλλαξεις και μακαρι να μην υπαρχει αλλο acer να γλυτωσεις,και κατι αλλο βασικο δενξερω απο που το πηρες το μηχανημα αλλα αν το ειχες παρει απο καποιο ας πουμε σοβαρο μαγαζι τυπου πλαισιο-multirama θα ειχες βγαλει ακρη πιο ευκολα(προφανως το πηρες απο αλλο) δεν αξιζει η ταλαιπωρια για 20-30 ευρω που θα το παρουμε φθηνοτερα απο καποιους αλλους

Αγαπητέ φίλε το απίστευτο της ελληνικής "αντιπροσωπείας" είναι ότι κάνουν κάποιες ενέργειες (πχ. αποστολή ενός email) μόνο όταν κάνω καταγγελίες στην ACER EUROPE ή στη Γ.Γ. Καταναλωτή!! Ήδη επικοινωνώ και με το δικηγόρο μου για την εξέλιξη της υπόθεσης γιατί δεν πάει άλλο.... Να μάθουν όχι μόνο να μαζεύουν λεφτά αλλά να εξυπηρετούν και τον κόσμο όταν πουλάνε ελαττωματικά!

Το κατάστημα που το αγόρασα είναι περιφερειακό αλλά δεν εμπλέκεται στη διαδικασία, μιας και πριν 2 μήνες απ' όπου και να το έπαιρνα, θα είχα να κάνω μόνο με την αντιπροσωπεία της ACER HELLAS για θέματα service.

Δημοσ.
Αγαπητέ φίλε το απίστευτο της ελληνικής "αντιπροσωπείας" είναι ότι κάνουν κάποιες ενέργειες (πχ. αποστολή ενός email) μόνο όταν κάνω καταγγελίες στην ACER EUROPE ή στη Γ.Γ. Καταναλωτή!! Ήδη επικοινωνώ και με το δικηγόρο μου για την εξέλιξη της υπόθεσης γιατί δεν πάει άλλο.... Να μάθουν όχι μόνο να μαζεύουν λεφτά αλλά να εξυπηρετούν και τον κόσμο όταν πουλάνε ελαττωματικά!

Το κατάστημα που το αγόρασα είναι περιφερειακό αλλά δεν εμπλέκεται στη διαδικασία, μιας και πριν 2 μήνες απ' όπου και να το έπαιρνα, θα είχα να κάνω μόνο με την αντιπροσωπεία της ACER HELLAS για θέματα service.

Εδω φιλε μου καταλαβαινω οτι δεν εχεις καταλαβει βασικα πραγματα στα δικαιωματα σου κ δεν καταλαβες και αυτα που σου λενε τα παιδια.

ΕΙΧΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ απο που θα παρεις το λαπτοπ.Υπαρχουν σοβαρα μαγαζια που στο συγκεκριμενο σημειο κανουν το αυτονητο δηλαδη ακολουθουν τι λεει ο νομος.Για παραδειγμα ενα τυχαιο λαπτοπι acer sto eshop http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.906686δες το σημειο της εγγυησης

¨ 2 χρόνια εγγύηση άμεσης αντικατάστασης laptop

Από 01/07/2009 το e-shop.gr προσφέρει διετή εγγύηση άμεσης αντικατάστασης του laptop σου με ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟ. Με τον τρόπο αυτό μηδενίζεις τον χρόνο αναμονής για την επισκευή του φορητού σου υπολογιστή από «εξουσιοδοτημένα κέντρα Service» ενώ δεν σου προσφέρουμε απλά τον υπολογιστή σου επισκευασμένο αλλά σου δίνουμε ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ! Ισχύουν οι ακόλουθες προϋποθέσεις αντικατάστασης:

* Η εγγύηση ισχύει για φορητούς υπολογιστές (laptops) από 01.07.09 και για 2 ολόκληρα χρόνια από την ημερομηνία αγοράς τους.

* Η βλάβη πρέπει να αφορά το υλικό (hardware) και όχι το λογισμικό (software) του υπολογιστή.

* Η προσφορά ισχύει για τα εξής brands φορητών υπολογιστών: ACER, HP, INNOVATOR, TOSHIBA, SONY

* Με την παράδοση του laptop, πρέπει να παραδωθούν και όλα τα παρελκόμενά του (φορτιστές, μπαταρίες κτλ)

δε θελω να κανω διαφημιση στο εσοπ αλλα ετσι ειναι τα πραγματα.

Ενα αλλο σημειο που δεν προσεξες

απο την αγορα του προιοντος και για 15 μερες εχεις το δικαιωμα της υπαναχωρησης.

το πας πισω και σ δινουν τα λεφτα σου.

Προσωπικη εμπειρια,

Αγορασε η θεια μου εναν υπολογιστη σταθερο απο κοτσοβολο(δε με ρωτησε)και παει σπιτι και δεν ανοιγε.το παει πισω και της λενε θα ερθει τεχνικος σπιτι σας και μπλα μπλα μπλα...περναει μια βδομαδα πουθενα τεχνικος.Με παιρνει τηλ. κ μ το λεει.Εκτυπωνω απο το σιτε του κωτσου τα δικαιωματα του πελατη για την υπαναχωρηση το παμε πισω ολοκληρο τους το δινουμε,αλλαζουν 1000 χρωματα απο τα χαρτια ενω πριν εκαναν τον ανηξερο και μας δινουν το 1000.Απλα και γρηγορα.

Αρα να μη λεμε οτι φταινε μονο αυτοι.Αυτοι κυριως φταινε αλλα κ συ που τους αφησες δειχνοντας τους υπερβολικη εμπιστοσυνη.Δωσε θαρρος στο χωριατη...

Απο δω κ μπρος λοιπον αγορες(εστω κ λιγο πιο ακριβες) απο σοβαρα καταστηματα και σοβαρες μαρκες!

κατα τη γνωμη μου acer και επαγγελματιας δε πανε μαζι.

παντα φιλικα!

Δημοσ.

ακριβως ετσι ειναι,οπως τα λες φιλε μου,εδω στο καρφουρ πηρε ενας φιλος ενα λαπτοπ και δεν ανοιγε και το πηγε πισω και χωρις να το δουνε αν οντως ηταν ετσι του εδωσαν αλλο,ποιο το καρφουρ;που πουλαει λαπτοπ,κυλοτες,φετα,ολα μαζι

Δημοσ.
Εδω φιλε μου καταλαβαινω οτι δεν εχεις καταλαβει βασικα πραγματα στα δικαιωματα σου κ δεν καταλαβες και αυτα που σου λενε τα παιδια.

ΕΙΧΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ απο που θα παρεις το λαπτοπ.Υπαρχουν σοβαρα μαγαζια που στο συγκεκριμενο σημειο κανουν το αυτονητο δηλαδη ακολουθουν τι λεει ο νομος.Για παραδειγμα ενα τυχαιο λαπτοπι acer sto eshop http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.906686δες το σημειο της εγγυησης

¨ 2 χρόνια εγγύηση άμεσης αντικατάστασης laptop

Από 01/07/2009 το e-shop.gr προσφέρει διετή εγγύηση άμεσης αντικατάστασης του laptop σου με ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟ. Με τον τρόπο αυτό μηδενίζεις τον χρόνο αναμονής για την επισκευή του φορητού σου υπολογιστή από «εξουσιοδοτημένα κέντρα Service» ενώ δεν σου προσφέρουμε απλά τον υπολογιστή σου επισκευασμένο αλλά σου δίνουμε ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ! Ισχύουν οι ακόλουθες προϋποθέσεις αντικατάστασης:

* Η εγγύηση ισχύει για φορητούς υπολογιστές (laptops) από 01.07.09 και για 2 ολόκληρα χρόνια από την ημερομηνία αγοράς τους.

* Η βλάβη πρέπει να αφορά το υλικό (hardware) και όχι το λογισμικό (software) του υπολογιστή.

* Η προσφορά ισχύει για τα εξής brands φορητών υπολογιστών: ACER, HP, INNOVATOR, TOSHIBA, SONY

* Με την παράδοση του laptop, πρέπει να παραδωθούν και όλα τα παρελκόμενά του (φορτιστές, μπαταρίες κτλ)

δε θελω να κανω διαφημιση στο εσοπ αλλα ετσι ειναι τα πραγματα.

Ενα αλλο σημειο που δεν προσεξες

απο την αγορα του προιοντος και για 15 μερες εχεις το δικαιωμα της υπαναχωρησης.

το πας πισω και σ δινουν τα λεφτα σου.

Προσωπικη εμπειρια,

Αγορασε η θεια μου εναν υπολογιστη σταθερο απο κοτσοβολο(δε με ρωτησε)και παει σπιτι και δεν ανοιγε.το παει πισω και της λενε θα ερθει τεχνικος σπιτι σας και μπλα μπλα μπλα...περναει μια βδομαδα πουθενα τεχνικος.Με παιρνει τηλ. κ μ το λεει.Εκτυπωνω απο το σιτε του κωτσου τα δικαιωματα του πελατη για την υπαναχωρηση το παμε πισω ολοκληρο τους το δινουμε,αλλαζουν 1000 χρωματα απο τα χαρτια ενω πριν εκαναν τον ανηξερο και μας δινουν το 1000.Απλα και γρηγορα.

Αρα να μη λεμε οτι φταινε μονο αυτοι.Αυτοι κυριως φταινε αλλα κ συ που τους αφησες δειχνοντας τους υπερβολικη εμπιστοσυνη.Δωσε θαρρος στο χωριατη...

Απο δω κ μπρος λοιπον αγορες(εστω κ λιγο πιο ακριβες) απο σοβαρα καταστηματα και σοβαρες μαρκες!

κατα τη γνωμη μου acer και επαγγελματιας δε πανε μαζι.

παντα φιλικα!

Αγαπητέ φίλε σε ενημερώνω ότι και το e-shop και όλα τα υπόλοιπα καταστήματα πούλαγαν μέχρι 30/6/09 τα ACER με τον εξής όρο:

Η εγγύηση παρέχεται από τις εξουσιοδοτημένες συνεργάτιδες εταιρείες της Acer, Alman Hellas (τηλ 210 2409150) και MDI AE (τηλ 210 4804500). Σε περίπτωση βλάβης του Notebook ο πελάτης αναλαμβάνει την επικοινωνία με μία εκ των εταιρειών αυτών και την παράδοση του μηχανήματος σε αυτή αφού πρώτα έχει επικοινωνήσει με το call center της Acer στο [email protected] ή στο 801-500-2000. Επισημαίνεται ότι στα μηχανήματα ACER, σε περίπτωση βλάβης, σε καμμία περίπτωση δεν γίνεται αντικατάσταση με καινούργιο αλλά επισκευή του υπάρχοντος από το service των αρμόδιων εταιρειών.

Το eshop ξεκίνησε αυτό που λες από 1/7/09.

Αν υπήρχε τότε ασφαλώς και θα το είχα αγοράσει από εκεί, αλλά δεν υπήρχε...

Καλή σου μέρα.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:15 ----------

Παιδιά να ρωτήσω κάτι.

Έχοντας τον κωδικό RMA από την ACER μπορώ να ζητήσω άμεση αντικατάσταση του προϊόντος από το κατάστημα αγοράς;

Δημοσ.

κανει δικια του εισαγωγη αλλα απο εγγυηση γιοκ οπως και οι tv sumsung που φερνει και οταν χαλασε πηραμε τηλ στον φουρλη και μας ειπε οτι δεν εχει εγγυηση γιατι ειναι παραεισαγωγη και το eshop ηθελε να δωσει αλλη κατωτερη και το στηριζε στο οτι η κατωτερη που εδινε ειχε τωρα τα ιδια χρηματα με την tv που ειχε αγοραστη πριν απο 6 μηνες ακομα ψαχνουμε να δουμε τι θα γινει

Δημοσ.

ΑΙΣΙΟ ΤΕΛΟΣ!!!!!!

Μετά από 51 μέρες τρεξίματος, σας ενημερώνω ότι πριν λίγο μου αντικατέστησαν τον ελαττωματικό υπολογιστή με καινούργιο!!

Ευχαριστώ όλους τους φίλους για τις συμβουλές τους.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...