gasin Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Αγαπητοί φίλοι. Στις 14/5/2009 το απόγευμα αγόρασα από κατάστημα ένα καινούργιο netbook ACER ASPIRE ONE D150X. Μετά από 1 ώρα χρήσης διαπίστωσα ότι υπήρχε πρόβλημα στο πληκτρολόγιο με μη επαναφορά συγκεκριμένου πλήκτρου. Λίγη ώρα αργότερα έσβησε χωρίς λόγο και η οθόνη του!!!!!! Επικοινώνησα τηλεφωνικά με την ACER HELLAS και αφού μου έδωσαν κωδικό επισκευής, παρέδωσα την Δευτέρα 18/5/09 (λόγω Σαββατοκύριακου) ιδιοχείρως το netbook στο service της CPI στον Ταύρο. Ο τεχνικός εκεί μου είπε ότι είναι θέμα 2-3 ημερών η επισκευή και απλά το netbook έκαψε κάποια πλακέτα που τροφοδοτεί την οθόνη. Τηλεφωνώντας μετά από 3 μέρες στην acer για την πορεία της επισκευής, με έκπληξη ενημερώνομαι ότι το netbook χρειάζεται αλλαγή πληκτρολογίου και οθόνης, τα οποία έχουν παραγγελθεί από την Αγγλία και αναμένονται άμεσα μιας και πρόκειται για βλάβη σε καινούργιο μηχάνημα. Έχουν περάσει 17 μέρες και ακόμη αναμένεται η οθόνη από την Αγγλία!!!! Αυτή την απάντηση μου δίνουν οι κύριοι στην ACER και μου λένε δεν μπορεί να γίνει κάτι άλλο, απλά περιμένετε στο ακουστικό σας! Σε σημερινή επικοινωνία μου είπαν να ξανακαλέσω σε 1 εβδομάδα, μήπως και έχει έρθει η οθόνη!!! Το netbook το αγόρασα για επαγγελματική χρήση και τελικά βρίσκομαι χωρίς μηχάνημα εδώ και 3 εβδομάδες!!!! Θεωρώ ανεπίτρεπτη την καθυστέρηση επισκευής για ένα μηχάνημα που ήταν από τη μάνα του ελαττωματικό και κανονικά η εταιρία θα έπρεπε να έχει φροντίσει για την αντικατάστασή του ή έστω για την επιτόπια επισκευή του!
JIMBOAthens Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Eσύ καλά τα λες αλλά ποιος σε ακούει από το τηλέφωνο... Κάνε μία βόλτα από εκέι και τρίξτους τα δόντια. Να επιμείνεις πολύ. Μην φύγεις μέχρι να δωθεί λύση. Απαίτησε να μιλήσεις με τον υπεύθυνο του service και χώσε γκάζια με το γάντι όμως. Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο...
Street-Fighter Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 rma? Δηλαδή; Απευθείας αντικατάσταση με νέο.
JIMBOAthens Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Dead On Arrival θα έλεγα καλύτερα. Δεν έπρεπε βασικά ούτε καν να απευθυνθείς στο service αλλά στο κατάστημα που το αγόρασες. Με 1 ώρα λειτουργίας? Βεβιασμένη κίνηση πιστεύω...
Devilcried Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Εχούν υποχρέωση να στο αλλάξουν ως DOA (Dead On Arrival). Αν διαβάσεις τους όρους εγγύησης αναγράφεται για τις πρώτες 10 μέρες λειτουργείας. Απλά κάνουν τους κινέζους για να την γλιτώσουν. Απαίτησε την αντικατάσταση του μηχανήματος βάση εγγυήσεως.
gasin Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Μίλησα αρχικά με το κατάστημα και μου είπαν πως δεν γίνεται τίποτε από αυτούς και πρέπει να απευθυνθώ στην ACER!! Το θέμα είναι ότι η ACER Hellas δεν αναφέρει πουθενά ταχυδρομική της διεύθυνση για να περάσω μια βόλτα από κει. Και όσες φορές ζήτησα τον προϊστάμενο, μου είπαν ότι απουσιάζει. Μιλάμε για μεγάλη σοβαρότητα!!!!
JIMBOAthens Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Πήγαινε στο κατάστημα και ΑΠΑΙΤΗΣΕ την άμεση αντικατάστασή του και με το παλιό να βγάλουν άκρη αυτοί με την αντιπροσωπεία. Για πες μας και το κατάστημα αν θέλεις...
gasin Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Το μηχάνημα αγοράστηκε από εδώ: http://www.ebw.gr/store/default.aspx?tabid=144&CatID=426&productid=6558
Street-Fighter Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Παρε τους ξανά τηλ και πες τους να σου φέρουν αυριο καινούργιο αλλιώς θα φάνε καταγγελία και θα ζητήσεις αποζημίωση.
gasin Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Αν διαβάσεις στο παραπάνω link αναφέρεται στο κάτω μέρος αυτό: Η εγγύηση παρέχεται από τις εξουσιοδοτημένες συνεργάτιδες εταιρείες της Acer, Alman Hellas (τηλ 210 2409150) και MDI AE (τηλ 210 4804500). Σε περίπτωση βλάβης του Notebook ο πελάτης αναλαμβάνει την επικοινωνία με μία εκ των εταιρειών αυτών και την παράδοση του μηχανήματος σε αυτή αφού πρώτα έχει επικοινωνήσει με το call center της Acer στο [email protected] ή στο 801-500-2000. Επισημαίνεται ότι στα μηχανήματα ACER, σε περίπτωση βλάβης, σε καμμία περίπτωση δεν γίνεται αντικατάσταση με καινούργιο αλλά επισκευή του υπάρχοντος από το service των αρμόδιων εταιρειών.
Street-Fighter Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Αν διαβάσεις στο παραπάνω link αναφέρεται στο κάτω μέρος αυτό: Η εγγύηση παρέχεται από τις εξουσιοδοτημένες συνεργάτιδες εταιρείες της Acer, Alman Hellas (τηλ 210 2409150) και MDI AE (τηλ 210 4804500). Σε περίπτωση βλάβης του Notebook ο πελάτης αναλαμβάνει την επικοινωνία με μία εκ των εταιρειών αυτών και την παράδοση του μηχανήματος σε αυτή αφού πρώτα έχει επικοινωνήσει με το call center της Acer στο [email protected] ή στο 801-500-2000. Επισημαίνεται ότι στα μηχανήματα ACER, σε περίπτωση βλάβης, σε καμμία περίπτωση δεν γίνεται αντικατάσταση με καινούργιο αλλά επισκευή του υπάρχοντος από το service των αρμόδιων εταιρειών. Στα @@ σου παιδί μου τι αναφέρεται τι λέει ο νόμος. + οτι σε εχουν γραψει κανονικά 3 βδομάδες χαμένης εργασίας + τηλεφωνήματα + οτι πλήρωσες κατι που ηταν χαλασμένο + το ψυχολογικό συναίσθημα και ταλαιπωρία που σου δημιούργησαν. Προχωρά.
vision Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 και επίσης λέει... H Acer με το Aspire ONE έχει καταφέρει να θέσει τα δικά της πλαίσια... να το βάλουμε στη black list το κατάστημα... να μαθει άλλη φορά, αν δεν μπορεί να δώσει αντικατάσταση προιόντος, να ΜΗΝ συνεργάζεται με τέτοιες εταιρίες...
Street-Fighter Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 και επίσης λέει... H Acer με το Aspire ONE έχει καταφέρει να θέσει τα δικά της πλαίσια... να το βάλουμε στη black list το κατάστημα... να μαθει άλλη φορά, αν δεν μπορεί να δώσει αντικατάσταση προιόντος, να ΜΗΝ συνεργάζεται με τέτοιες εταιρίες... +1 ( 10 χαρακτήρες. )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.