Προς το περιεχόμενο

τροφοδοσία για ανεμιστηράκι

Grabi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θέλω να βάλω ένα επιπλέον ανεμιστηράκι στο πισι μου αλλά υπάρχει το εξής προβλημα δεν έχει άλλες θύρες το τροφοδοτικό.προσπαθώ να το βάλω πάνω στην μητρική κάτω γωνία δεξιά [ξέρετε εκεί που συνδέονται τα καλώδια για το on/of, τα λαμπάκια κ.α]αλλά τίποτα,λειτουργεί το ανεμιστηράκι αλλά ίσα ίσα που φέρνει στροφές.τι να κάνω???σκέφτηκα να χωρίσω μια υποδοχή του τροφοδοτικού σε δύο αλλα τ φοβάμαι μην καεί.ξέρετε που πρέπει να κοιτάξω για να δώ αν τα σηκώνει αυτά?/

ευχαριστώ εκ των προτέρων!!:-):-):-)

Δημοσ.

και το επιτρέπουν όλα τα τροφοδοτικά αυτές τις επεκτάσεις??καλα ξέρεις και κανέναν μετατροπέα από υποδοχή τροφοδοτικού σε υποδοχή για το ανεμιστηράκι??

Δημοσ.

Δε νομίζω από ένα ανεμιστήρα μικρό να καεί το τροφοδοτικό. Αν δεν μπορεί θα σου κάνει επανεκκινήσεις ή θα γίνει το σύστημα ασταθές.

Δημοσ.

να ρωτησω και εγω τι καλώδιο-προεκταση χρειαζομαι για να συνδέσω το καλώδιο του cpu fan με 4πιν στη μητρική CPU_FAN 4pin για να διαβαζει τις ταχύτητες του φαν.(τη θερμοκρασια τη βλεπει ηδη το asus probe, το ρευμα το παιρνει απο ανταπτορα απο το τροφοδοτικό)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...