tolis_01 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Μάλιστα...Και πες βρίσκουν την χώρα... Και αν δεν είναι αυτή που μένεις εσυ?? Πχ εσυ είσαι ελλάδα και ο σερβερ ολλανδία...τότε?? Υποθέτουμε ότι ο X έχει αγοράσει domain στην Y εταιρία και έχει φτιάξει warez site; Πολύ απλά, φτάνουν στον server, βρίσκουν μέσω της IP σου εσένα, κατηγορείσαι σύμφωνα με την χώρα που μένεις.
Dj Jacob Z Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Υποθέτουμε ότι ο X έχει αγοράσει domain στην Y εταιρία και έχει φτιάξει warez site; Πολύ απλά, φτάνουν στον server, βρίσκουν μέσω της IP σου εσένα, κατηγορείσαι σύμφωνα με την χώρα που μένεις. Το site καρηγορείται σύμφωνα με την χώρα του admin ? Δεν είναι σύμφωνα με την χώρα που βρίσκεται ο server ?Κάτσε δεν στέκει αυτό.Αν είμαστε 15 admins από διαφορετικές χώρες και έχουμε μέσα άρθρα σε 15 γλώσσες,ποιάς χώρας την νομοθεσία θα κοιτάξουν ?Λογικά με την χώρα που βρίσκεται ο server είναι...
Dj Jacob Z Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Τελικα στη Σουηδια μενουν Σουηδοι; Με το οποίο θες να πεις .... ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 είναι ένα αστείο από άλλο topic
tolis_01 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Το site καρηγορείται σύμφωνα με την χώρα του admin ? Δεν είναι σύμφωνα με την χώρα που βρίσκεται ο server ?Κάτσε δεν στέκει αυτό.Αν είμαστε 15 admins από διαφορετικές χώρες και έχουμε μέσα άρθρα σε 15 γλώσσες,ποιάς χώρας την νομοθεσία θα κοιτάξουν ?Λογικά με την χώρα που βρίσκεται ο server είναι... Αυτό που θέλω να πω είναι πως είναι ριψοκίνδυνο. Αν σε πιάσουν, δεν βρίσκω λόγο να μην σου προσάψουν κατηγορίες επειδή ο server είναι στο Hong Kong. Δεν είμαι και νομικός, αλλά προσωπικά ΔΕΝ θα το ρίσκαρα να ανοίξω warez.
CyberCr33p Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Καλύτερα να ρωτήσεις δικηγόρο: http://www.eexi.gr/?q=node/40
Dj Jacob Z Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 tolis_01 το "Με το οποίο θες να πεις .... ?" δεν πήγαινε σε εσένα !Thanks για τις πληροφορίες ! Αν δεν φιλοξενεί στον server του παράνομο υλικό αλλά έχει download links από file hosting services σαν το rapidshare,mediafire,megaupload.
takis456 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Αν είμαστε 15 admins από διαφορετικές χώρες και έχουμε μέσα άρθρα σε 15 γλώσσες,ποιάς χώρας την νομοθεσία θα κοιτάξουν ?Λογικά με την χώρα που βρίσκεται ο server είναι... Δεν έχει σημασία πόσους έχεις βάλει admin. Από την στιγμή που εσύ πληρώνεις με την πιστωτική σου και έχουν τα στοιχεία σου, εσένα θα κυνηγήσουν. Χωρίς να είμαι σίγουρος υποθέτω ότι θα σε κυνηγάνε όπως κυνηγάνε άτομα που έχουν διαφύγει στο εξωτερικό και υπάρχει ένταλμα από άλλη χώρα. Σίγουρα κάτι τέτοιο έχει μεγάλη κέρδη για σένα και μέχρι στιγμής δεν έχω προσέξει να έχουν κλείσει κανένα forum με warez (γιατί κάτι τέτοιο φαντάζομαι θέλεις να κάνεις). Οπότε το ρισκάρεις και απλά ελπίζεις. Εξάλλου, της φυλακής τα σίδερα είναι για τους λεβέντες!
Dj Jacob Z Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δεν έχει σημασία πόσους έχεις βάλει admin. Από την στιγμή που εσύ πληρώνεις με την πιστωτική σου και έχουν τα στοιχεία σου, εσένα θα κυνηγήσουν. Χωρίς να είμαι σίγουρος υποθέτω ότι θα σε κυνηγάνε όπως κυνηγάνε άτομα που έχουν διαφύγει στο εξωτερικό και υπάρχει ένταλμα από άλλη χώρα. Σίγουρα κάτι τέτοιο έχει μεγάλη κέρδη για σένα και μέχρι στιγμής δεν έχω προσέξει να έχουν κλείσει κανένα forum με warez (γιατί κάτι τέτοιο φαντάζομαι θέλεις να κάνεις). Οπότε το ρισκάρεις και απλά ελπίζεις. Εξάλλου, της φυλακής τα σίδερα είναι για τους λεβέντες! Δεν θέλω να κάνω κάτι τέτοιο.Θέλω να ξέρω τι μπορεί να πάθει κάποιος.Σκέψου ότι μισώ κάποιον admin :-D:-D
tolis_01 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 tolis_01 το "Με το οποίο θες να πεις .... ?" δεν πήγαινε σε εσένα !Thanks για τις πληροφορίες ! Αν δεν φιλοξενεί στον server του παράνομο υλικό αλλά έχει download links από file hosting services σαν το rapidshare,mediafire,megaupload. Το ίδιο είναι. Πχ το insomnia έχει τον server του... δεν ξέρω που, αλλά κάπου που υπάρχει ανάλογη νομιθεσία τέλος πάντων Οπότε δεν μπορούμε να δίνουμε rapidshare links εδώ, αλλιώς ο HAL9000 θα βρει τον μπελά του Δεν θέλω να κάνω κάτι τέτοιο.Θέλω να ξέρω τι μπορεί να πάθει κάποιος.Σκέψου ότι μισώ κάποιον admin :-D:-D Ποιον admin?? Στείλε αν θέλεις pm (περιέργεια )
Dj Jacob Z Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Το ίδιο είναι. Πχ το insomnia έχει τον server του... δεν ξέρω που, αλλά κάπου που υπάρχει ανάλογη νομιθεσία τέλος πάντων Οπότε δεν μπορούμε να δίνουμε rapidshare links εδώ, αλλιώς ο HAL9000 θα βρει τον μπελά του Ποιον admin?? Στείλε αν θέλεις pm (περιέργεια ) Ναι αλλά αν ο server ήταν Ολλανδία που επιτρέπονται τα warez ? Δεν σου λέω κουτσομπόλη :p:p :X:X
CyberCr33p Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Στην Ολλανδία δεν επιτρέπονται τα warez ούτε τα rapidshare links.
alexzzz Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Αν εγώ νοικιάσω κάποιο χώρο και ένα domain και το κάνω warez τι κάνει/ μπορεί να κάνει ο πάροχος;
Moderators Gi0 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Moderators Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Αν εγώ νοικιάσω κάποιο χώρο και ένα domain και το κάνω warez τι κάνει/ μπορεί να κάνει ο πάροχος; Παροχος εννοεις του domain και του xωρου?Eκει φανταζομαι θα παει αναλογα τα policies.Αν εννοεις ISPs,υποθετω πως δεν τους απασχολει ιδιαιτερα εως την στιγμη που θα τους"ενοχλησει"καποιος,οποτε και θα ενοχλησουν και σενα.Υποθεσεις κανω παντα ετσι? Ψηνεσαι να ξεκινησεις ενα?:lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.