Προς το περιεχόμενο

Σχετικά με ip camera

beldargr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρειάζομαι τη βοήθεια σας σχετικά με ip camera.

Θέλω να τοποθετήσω σε εξωτερικό χώρο. Θα ήθελα να μάθω τι εξοπλισμό χρειάζομαι. Στο χώρο που θα την τοποθετήσω δεν υπάρχει πρόσβαση στο ίντερνετ οπότε το μόνο που θέλω είναι να καταγράφεται το βίντεο στον σκληρό του υπολογιστή μου. Τί θα χρειαστώ? (access point...).

Επίσης προτείνετέ μου κανα site που πουλά τέτοιες κάμερες.

Ευχαριστώ εκ των προτέρον.

Δημοσ.

Μπορεις να βαλεις και ασυρματη, αν η αποσταση δεν ειναι μεγαλη με πολλα εμποδια....... δες στα γνωστα e-shops. Αν τελικα βαλεις με καλωδιο, φροντισε να περνει ταση απο το καλωδιο δικτυου........... για ευνοητους λογους

Δημοσ.

Θες και μια επιπλεον ethernet θυρα που θα κουμπωσεις την καμερα τοτε. Για αυτο χρειαζεσε ενα switch, ή μπορεις και να τη καρφωσεις κατευθειαν πανω στην ethernet καρτα του pc σου, αν δε τη χρησιμοποιεις για κατι αλλο.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τη βοήθεια. Απ' ότι κατάλαβα θα χρειαστώ μόνο την κάμερα και το καλώδιο erthnet (acces point δε θα χρειαστώ), αν κάνω λάθος διορθώστε με.

Όσον αφορά την κάμερα, έχω ποστάρει παραπάνω δύο αλλά δεν ξέρω αν είναι καλές. Ε

σείς ποιές μου προτείνετε?

Δημοσ.

άσχετο, αυτές οι δύο που προτείνεις συνδέονται κατευθείαν στο router και μπορείς να τις βλέπεις μέσω internet; Ή χρειάζεται απαραίτητα να υπάρχει και pc;

Δημοσ.
άσχετο, αυτές οι δύο που προτείνεις συνδέονται κατευθείαν στο router και μπορείς να τις βλέπεις μέσω internet; Ή χρειάζεται απαραίτητα να υπάρχει και pc;

Στη περιοχή που θα τις βάλω δεν υπάρχει πρόσβαση στο ίντερνετ. Το μόνο που θέλω είναι να συνδέονται στο pc και να καταγράφεται το βίντεο. Προτείνετέ μου καμία με τέτοια λειτουργία.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...