fastnickride Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Καλημέρα έχω το bauntec του ΟΤΕ που δυστυχώς μου το έχουν δώσει με μία θυρα ethernet.Το έχω ενσύρματο και θέλω να παραμείνει έτσι,απλά θέλω να έχω την δυνατότητα να είναι συνδεδεμένο και με άλλες συσκευές.'Εχω και το ps3 και καμια φόρα έχω και laptop.Δεν ειναι ωραίο να μπαίνεις σε διαδικασία να βγάζεις και να βάζεις καλώδια!!!Έχω ακούσει καλά λόγια για το router και είμαι ευχαριστημένος απο την απόδοση του(8mbps).Καλύτερα είναι να βάλω ενα switch 5πορτο ή να αλλάξω router?Αν είναι για switch ποιό προτείνετε ή για router?Aφού με το καλό βάλω ένα απο τα 2 θα πρέπει να κάνω τίποτα ρυθμίσεις και πώς? thanks
redcrusades Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Φιλε καλημερα σου προτεινω προσωπικά να παρεις καλυτερα ενα ρουτερ και για να μην βαρενεις το συστημα σου και για να μην εχεις 100 συσκευεσ γυρω και να σε κυνηγαει η μανα σου για να τα μαζεψεις.Πιστευω οτι ενα καλο ρουτερ δεν θα σου κοστισει παραπανς απο 50-60 ευροπουλα και ορισμενες συσκευες που σου προτεινω ειναι οι εξης: ΛΙΝΚΣΥΣ - ΑΣΥΣ ΝΤΛΙΝΚ (ΣΙΣΚΟ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ Η ΤΙΜΗ ΦΕΥΓΕΙ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ 250 - 300 ευροπουλα. Επισης όταν παρεις router πρειπει να κανεις ρυθμίσεις και ειδικά εάν πάρεις ΛΙΝΚΣΥΣ (θελει ρυθμισμα για να προστατευει καλυτερα. Οταν το παρεις στειλε @@@@ στο [email protected] Ελπίζω να βοηθησα
fastnickride Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.615100 Έχω υπόψιν αυτό το router,δεν ξέρω πως το βρίσκεις!!!Έχεις να προτείνεις κάποιο? Πάντως πρόβλημα με πρόσθετες συσκευές δεν έχω απο άποψη χώρου.....είχα στο νού μου για switch αλλά "μπριζόθηκα" τώρα για router!!!
100 010 00 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Αυτο φιλε μου παιζει μεχρι 12 mbit. Παρε οτιδηποτε σε linksys ή 3com και θα εισαι απολυτα ευχαριστημενος
fastnickride Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Οπότε αυτό που διάλεξα είναι εντάξει?εγώ ψιλοφοβάμαι μετά αφού το συνδέσω με τις ρυθμίσεις....i'll try it! Σήμερα-αύριο θα το πάρω μάλλον.... Thanks a lot my friends! φίλε redcrusades θα σου στείλω είτε pm η στο email σου!
100 010 00 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 ΣΟυ εξηγω οτι αυτο ειναι παμπαλαιο και παιζει μεχρι 12mbit. Δλδ αν μπεις σε κανα 2play, θα ξανααγοραζεις ρουτερ? Παρε ενα μια και καλη λεμε
SoundCheck Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 στην ιδια θεση ημουν και εγω.εκανα την βλακεια να παρω ρουτερ, και τελικα δεν μου βγηκε σε καλο γιατι το siemens cl110 που εδινε η forthnet μου εκανε τζι τζι. αφησα το ρουτερ που αγορασα και πηρα με 10ευρω απο πλαισιο ενα πραγματακι switch λεγεται δεν θυμαμαι, που συνδεεται στην ethernet και βγαζει 4-5 .Οικονομικα αυτο συμφερει.αν ειναι να παρεις ρουτερ παρε wireless γιατι μελλοντικα μπορει να το θελησεις. απο προσωπικη εμπειρια και τα 2 που σου λεω. τωρα εχω καταντησει να εχω 3 μηχανηματακια, ρουτερ-switch-access point. χαμος
fastnickride Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 100 010 00 ΣΟυ εξηγω οτι αυτο ειναι παμπαλαιο και παιζει μεχρι 12mbit. Δλδ αν μπεις σε κανα 2play, θα ξανααγοραζεις ρουτερ? Παρε ενα μια και καλη λεμε τι προτείνεις δηλ?linksys ή 3com ?έχεις στο νού σου κανένα μοντέλο οικονομικό?εώς 50 euro γιατί αν είναι παραπάνω συμφέρει ένα switch.... SoundCheckστην ιδια θεση ημουν και εγω.εκανα την βλακεια να παρω ρουτερ, και τελικα δεν μου βγηκε σε καλο γιατι το siemens cl110 που εδινε η forthnet μου εκανε τζι τζι. αφησα το ρουτερ που αγορασα και πηρα με 10ευρω απο πλαισιο ενα πραγματακι switch λεγεται δεν θυμαμαι, που συνδεεται στην ethernet και βγαζει 4-5 .Οικονομικα αυτο συμφερει.αν ειναι να παρεις ρουτερ παρε wireless γιατι μελλοντικα μπορει να το θελησεις. απο προσωπικη εμπειρια και τα 2 που σου λεω. τωρα εχω καταντησει να εχω 3 μηχανηματακια, ρουτερ-switch-access point. χαμος wireless δεν θέλω προς το παρών.Σήμερα θα πάω eshop-plaisio να κοιτάξω....χθές σκεφτόμουνα για router-σήμερα για switch!Υπάρχουν μερικά με 5 θύρες με ένδειξη ταχύτητας εώς 1000.Δεν ξέρω αν έχεις παρόμοιο..... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 10:31 ---------- http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.613463 ένα που μου πρότειναν....
100 010 00 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Αν ειναι για ενσυρματο μπορω να σου συστησω και φθηνοτερο και να παιζεις τελεια. Για ασυρματο ψιλοδυσκολο, αλλα με γυρω στα 70 παιρνεις τελεια μηχανακια.
fastnickride Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 100 010 00 Αν ειναι για ενσυρματο μπορω να σου συστησω και φθηνοτερο και να παιζεις τελεια. Ποιό έχεις στο νού σου?Ρίξε στο τραπέζι την πρόταση σου!
poulinos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 αν ειναι να παρεις switch θα βρεις απειρα και ολα θα κανουν μια χαρα την δουλεια τους ειτε ειναι 3com ειτε linksys ειτε dlink ειτε netgear ειτε asus.1000 switch δεν εχει νοημα εκτος αν σκοπευεις ολη την ημερα να μεταφερεις τρελα αρχεια των πολλων giga απο το ενα pc στο αλλο.αν ειναι για ασυρματο μην παρεις access point διοτ ειναι ιδια λεφτα με wireless adsl router συν οτι με το access point Θα μπερδευτεις με ρυθμισεις και αν καποια στιγμη πας σε 24 mbit τοτε θα θες και αλλο ρουτερ.αν τωρα θες adsl wireless router η λινκσυς η thomson θα επαιρνα εγω.μικρη γραμμη εχεις οποτεκαι το Linksys θα παιξει μια χαρα.τωρα σε switch οτι και να παρεις απο τις γνωστες μαρκες ολα ειναι στα ιδια λεφτα πανω κατω και ολα θα παιξουν μια χαρα.switch ειναι after all δεν ειναι pc.τωρα τι 10 τι 20 ευρω ενα και το ιδιο. αν ειναι να παρεις ρουτερ μην παρεις μονο με καλωδιο διοτι αν θες αργοτερα wireless θα θες αλλο.ο 000 100 000 πως λεγεται θα σου πει ναπαρεις το linksys am 200 αμα ειναι να παρεις ρουτερ poy να μην ειναι ασυρματο.για μενα η παρε switch η wireless router μια και καλη .το ενδιαμεσο ρουτερ καλωδιο μονο δεν αξιζει.τωρα αν ειναι να πας σε αλλη ετερεια και σε μεγαλυτερο πακετο θα σου δωσουν αυτοι ρουτερ οποτε δεν θα εχεις πληρωσει για αλλο ρουτερ απλα θα σου περισεψει και το switch.αν ειναι στην ιδια εταιρεια να πας 24 ισως ναμην σου δωσουν οποτε εκει καλο θα ηταν να εχεις παρει εναν adsl wireless router.
100 010 00 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Οχι δε θα του προτεινω το am200 μιας και εχει μονο μια θυρα...... αλλιως ας μεινει ετσι. Το καλυτερο με 4 ethernet που μου ερχετε στο μυαλο ειναι το usr9107 με το 1.5 beta firmware (με το οποιο θα εχεις καταπληκτικο internet σε download και browsing)......... ή βαλε switch
poulinos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 απο το Linksys το ριξαμε στο usr Που 200 firmware εβγαλαν το να ξανασηκωνει το ppp οταν πεφτει(αμα δεν πεφτει το adsl_) Ηθελε μυαλο να το φτιαξουν.αντε μετα σε βλεπω να υποστηριζεις tp link και crypto
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.