ikaruga24 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Developer Mercury Steam appears to have opted for a zero-compromise approach to its work here: it's basically impossible to find fault with either version as they truly are almost completely identical. The fact that the team has managed to achieve this while creating an engine technology that is state of the art in so many ways is even more impressive, and that's something we hope to look at in more depth in the near future. ψαξε για κανα καλο οφθαλμιατρο ελληνικοι χαρακτηρες το ξερω Διαβαζουμε λιγο καλυτερα και βλεπουμε και κανενα βιντεακι παραπανω ναι τιτανομαχε, αποκλειρε, Μαρια η ασχημη κτλ?
yakuza Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Διαβαζουμε λιγο καλυτερα και βλεπουμε και κανενα βιντεακι παραπανω ναι τιτανομαχε, αποκλειρε, Μαρια η ασχημη κτλ? it's basically impossible to find fault with either version και εσυ εβγαλες συμπερασμα οτι εχει 'περισσοτερα εφε, φωτισμους και particles' απο ενα βιντεακι χαχα οκ οτι πεις και απο ποτε αυτο που λες θεωρειται almost περισσοτερο για μεγαλες διαφορες μου ακουγεται πραγμα που δεν αναφερθηκε τπτ τετοιο στο αρθρο. εκτος τα παιρνουν απο την μσ υγ αμφιβαλλω αν ξερεις καν τι ειναι τα particles;) υγ αστον τον τιτανομαχο αποκλειρο στην ησυχια του και μην με μπλεκεις αν εχεις στοιχεια δωστα στους μοντς αλλιως μωκο
ikaruga24 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 it's basically impossible to find fault with either version και εσυ εβγαλες συμπερασμα οτι εχει 'περισσοτερα εφε, φωτισμους και particles' απο ενα βιντεακι χαχα οκ οτι πεις και απο ποτε αυτο που λες θεωρειται almost περισσοτερο για μεγαλες διαφορες μου ακουγεται πραγμα που δεν αναφερθηκε τπτ τετοιο στο αρθρο. εκτος τα παιρνουν απο την μσ υγ αμφιβαλλω αν ξερεις καν τι ειναι τα particles;) υγ αστον τον τιτανομαχο αποκλειρο στην ησυχια του και μην με μπλεκεις αν εχεις στοιχεια δωστα στους μοντς αλλιως μωκο Αναθεμα αν καταλαβαινεις την ιδια προταση που μου κανεις και bolt. Απο εκει και περα τα βιντεο μιλανε απο μονα τους και δεν χρειαζεται να πω εγω κατι αλλο. Κατα τα αλλα ποσταρε με το πραγματικο σου account, δεν χρειαζεται να κανεις σαν 14χρονο μιας και δεν ειναι δυσκολο να σε καταλαβουμε οτι account και να δημιουργησεις.
yakuza Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Αναθεμα αν καταλαβαινεις την ιδια προταση που μου κανεις και bolt. Απο εκει και περα τα βιντεο μιλανε απο μονα τους και δεν χρειαζεται να πω εγω κατι αλλο. Κατα τα αλλα ποσταρε με το πραγματικο σου account, δεν χρειαζεται να κανεις σαν 14χρονο μιας και δεν ειναι δυσκολο να σε καταλαβουμε οτι account και να δημιουργησεις. απο το bolt φαινεται οτι δεν τα κατεχεις και πολυ τα αγγλικα οποτε αστο καταλαβαμε οτι δεν το κατεχεις το θεμα και οπως σου ειπα ξεκινα ψαξιμο για οφθαλμιατρο αλλα και για φροντιστηριο αγγλικων
christos.p25 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 πρίν απο λίγο τερμάτισα το παιχνίδι, φοβερό, και σε γραφικά και σε gameplay, με γραφικά χάσιμο και σε cinematics. Επίσης στο τέλος σου ανοίγει την όρεξη για το sequel το οποίο θα διαδραματίζεται στο παρόν.. από εμένα παίρνει άνετα 9.5/10 .
privateer Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Σιγουρα η οραση μου ειναι μια χαρα. http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-castlevania-lords-of-shadow-face-off Δες το πρωτο πρωτο βιντεο (και τα αλλα αμα θες) και συγκρινε μονος σου. Ειδικα στο σημειο στην αρχη μετα το κινηγι με τον πηγασο εκει που πεφτουν οι λυκοι στο κενο θα δεις αυτο που λεω. Απο εκει και περα θα δεις και αλλα παραδειγματα οτι το PS3 διαθετει περισσοτερα particles και φυσικα εφε φωτισμου. Τιποτα που να τρελενεσαι αλλα ισχυει αυτο που λεω. Μιλάς για αυτή την σκηνή είναι bug Απο το xbox360 Συμβαίνει και στο ps3
alexzzz Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Τελικά είχατε δίκιο... ζορίστικα λίγο να παίξω και μετά από λίγο γίνεται ενδιαφέρων.
Socratis_g Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 καλυτερο και απο god of war. To τερμάτισα και είναι επικό!
skanjos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 καλυτερο και απο god of war. To τερμάτισα και είναι επικό! ξεφτυλίζεις την τσόχα... το gow3 το τερμάτισες? ή μάλλον το έπαιξες?
butters9013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Αυτό το πράγμα που με το που αναφερθεί το god of war εδώ μέσα, θα πεταχτεί κάτοχος_playstation να την πει στον άλλον είναι αρκετά αστείο πάντως.
Socratis_g Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 ξεφτυλίζεις την τσόχα... το gow3 το τερμάτισες? ή μάλλον το έπαιξες? εννοείται ρε!ετσι θα το έγραφα? και στο hard μάλιστα. Το goth style του castlevania είναι πιο ατμοσφαιρικό απο το κεφάλι του Helios και ο τελικόs του castlevania o satan είναι πιο γαμώ τη φάση απο την λευκοκοτσιδού το δία. για να μην πω για τα cutscenes. Το μόνο καλύτερο που έχει το godof war είναι πιο ομαλή ροή της κάμερας και των γραφικών.
skanjos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Αυτό το πράγμα που με το που αναφερθεί το god of war εδώ μέσα, θα πεταχτεί κάτοχος_playstation να την πει στον άλλον είναι αρκετά αστείο πάντως. συγκεκριμένα το castelvania είναι και στο playstation3....μάλλον κάποιοι άλλοι έχουν την κόμπλα να κράζουν ένα έπος και να προσπαθούν να το υποβαθμίσουν γιατί δεν μπορούν να το παίξουν.... το castelvania είναι μέτριο,αρκετά μέτριο ,καμία σχέση με το gow3.σε όλους τους τομείς.και όλοι οι reviewers συμφωνούν, εδω το castelvania δεν χτυπάει ούτε το dantes inferno....θα χτυπήσει το gow3....είπαμε γούστα είναι αυτά αλλα τα trolling posts κάνουν μπαμ απο χιλιόμετρα.
butters9013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Ναι είναι στο ps3 αλλά δεν είναι ΣΟΝΥ ΕΞΚΛΟΥΣΙΒ λολ. Δεν έχω παίξει το castlevania οπότε είναι λίγο άκυρα τα ποστ μου. Αυτό που λέω είναι, ότι αν ισχύουνε όσα διαβάζω (γιατί πολύς κόσμος το βρήκε μέτριο στην αρχή και μετά γούσταρε), τότε δεν είναι και ΤΟΣΗ η διαφορά απ το god of war. Ξερωγω, μπαίνει και το γούστο κάπου στην μέση μετά. Για να σε γλυτώσω από ένα ποστ, God of war είχα παίξει το 1 όταν είχε πρωτοβγεί, και πρόσφατα τα άλλα 2. Απ τα καλύτερα παιχνίδια που χω παίξει, αλλά δεν χτύπησα και τατού Κρατος απ την πόρωση.
viper2005 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 το dantes? r u crazy? δεν μπορει να συγκριθει το ενα με το αλλο γιατι το ενα ειναι ευκολο και το αλλο ειναι δυσκολο το ενα εχει ομορφο περιβαλλον με εντυπωσιακα γραφικα [αδιαφορο] αλλο το αλλο ακους το μαρτυριο των αλλων και κρατιεσαι απο τις πετσες των αλλων οταν ανεβαινεις την σκαλα... [ cant beat that διαστοφικη ατμοσφαιρα]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.