giorgos147 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Τελικά αξίζει έστω να το δοκιμάσουμε, ή όχι; Έχω κάνει κράτησει στο DVD Club να το πάρω σήμερα αλλά με τέτοια που ακούω...
ikaruga24 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Τελικά αξίζει έστω να το δοκιμάσουμε, ή όχι; Έχω κάνει κράτησει στο DVD Club να το πάρω σήμερα αλλά με τέτοια που ακούω... Αξιζει, αξιζει. Μην ακους πολλα πολλα. Αρκει να μην περιμενεις πολλα σαν Castlevania τιτλο. Αν εχεις ηδη μεγαλη εμπειρια με Castlevania τοτε δεν θα σε ενθουσιασει και πολυ. Αν παλι ουδε μια σχεση ειχες πριν με Castlevania θα το γουσταρεις.
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 PDS13 - Παίξε το παιχνίδι και άσε τα καρέ, είναι ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ! ! ! Είμαι πλέον 8ο κεφάλαιο και πραγματικά από το 4ο και μετά ολο και καλυτερεύει και με εκπλήσει συνεχώς! Με εχεις παρεξηγησει.Δεν μειωσα το παιχνιδι,ουτε τα γραφικα του. Θα το παιξω καποια στιγμη σιγουρα.
konstantinos77 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Ρε παιδια να το παρω σε ps3 ή 360 ? Στο ps3 τρεχει ανεπαισθητα πιο γρηγορα (3fps) αλλα στο 360 εχει 2 cd. Φοβαμαι μην τυχον στο ps3 εχει ξεπλυμενα γραφικα οπως συνηθως γινεται ...
konstantinos77 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 ^^Ξαναρωτάω, πως μετράς τα FPS? Δεν τα μετραω εγω ,το διαβασα στο link ενος φιλου παραπανω για το game comparison.Oπως επισης διαβασα και για τα 2 cd που ειναι στο 360.Ετσι το διαβασα για αυτο ρωταω...
Heatspreader Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Ωραία και αυτός που το λέει στο Link πως το μέτρησε?
konstantinos77 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Ξερω και γω ρε Ηeatspreader ..Eλα πες μια γνωμη να παω να το παρω.Φοβαμαι την θολουρα του ps3 πιο πολυ.Δεν ειναι θεμα τα fps
Heatspreader Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 ^^ Εμένα πάντα μου άρεσε αυτό στα Playstation. Σε όλα τα Playstation υπήρχε αυτή η "θολούρα", σαν blur κάτι. Τα γραφικά αποκλείεται να σε χαλάσουν όπως και να έχει και στις δύο κονσόλες. Στα Forum δυστυχώς ή ευτυχώς βγάζουμε και από τη μύγα ξύγκι. Τα κοιτάμε όλα τόσο με τόσο έμφαση στη λεπτομέρεια που καταντάει αηδία μερικές φορές... Είναι ένα παιχνίδι καλό, το αγοράζεις και τέρμα. Περισσότερο θα με απασχολούσε η τιμή και ο χειρισμός από κονσόλα σε κονσόλα, παρά σε ποια από τις δύο θα έχει καλύτερα γραφικά... Ίδιας γενιάς κονσόλες, μία φορά η μία έχει ένα τσακ παραπάνω, μία η άλλη... Σιγά τα ωά. Το παιχνίδι είναι must buy, δεν το κουβεντιάζουμε αυτό....
konstantinos77 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δεν ειναι ακριβως blur με την εννοια που αναφερεται στα παιχνιδια αλλα κακη αποδοση χρωματων .Τελοσπαντων ...Εχεις δικιο παντως ,θα το παρω μαλλον στο 360 .
ikaruga24 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Και εγω ειμαι υπερ της soft εικονας αντι για sharp εικονα. "Γλυκαινει" το image quality. Παρα αυτα απο αποψη εικονας και τα 2 ειναι ιδια με την εκδοση του PS3 να διαθετει και περισσοτερα εφε, φωτισμους και particles. Aφου εχεις την επιλογη να το προτιμησεις στο PS3.
christos.p25 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Και εγω ειμαι υπερ της soft εικονας αντι για sharp εικονα. "Γλυκαινει" το image quality. Παρα αυτα απο αποψη εικονας και τα 2 ειναι ιδια με την εκδοση του PS3 να διαθετει και περισσοτερα εφε, φωτισμους και particles. Aφου εχεις την επιλογη να το προτιμησεις στο PS3. δεν ισχύει αυτό που λες, που το διάβασες;...
Material_Defender_1032 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Για ps3 ποίο είναι το minimum fw που χρειάζεται να παίξει (είμαι στο 3.15 για ευνόητους λόγους...)
ikaruga24 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 δεν ισχύει αυτό που λες, που το διάβασες;... Σιγουρα η οραση μου ειναι μια χαρα. http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-castlevania-lords-of-shadow-face-off Δες το πρωτο πρωτο βιντεο (και τα αλλα αμα θες) και συγκρινε μονος σου. Ειδικα στο σημειο στην αρχη μετα το κινηγι με τον πηγασο εκει που πεφτουν οι λυκοι στο κενο θα δεις αυτο που λεω. Απο εκει και περα θα δεις και αλλα παραδειγματα οτι το PS3 διαθετει περισσοτερα particles και φυσικα εφε φωτισμου. Τιποτα που να τρελενεσαι αλλα ισχυει αυτο που λεω.
yakuza Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Σιγουρα η οραση μου ειναι μια χαρα. http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-castlevania-lords-of-shadow-face-off Δες το πρωτο πρωτο βιντεο (και τα αλλα αμα θες) και συγκρινε μονος σου. Ειδικα στο σημειο στην αρχη μετα το κινηγι με τον πηγασο εκει που πεφτουν οι λυκοι στο κενο θα δεις αυτο που λεω. Απο εκει και περα θα δεις και αλλα παραδειγματα οτι το PS3 διαθετει περισσοτερα particles και φυσικα εφε φωτισμου. Τιποτα που να τρελενεσαι αλλα ισχυει αυτο που λεω. Developer Mercury Steam appears to have opted for a zero-compromise approach to its work here: it's basically impossible to find fault with either version as they truly are almost completely identical. The fact that the team has managed to achieve this while creating an engine technology that is state of the art in so many ways is even more impressive, and that's something we hope to look at in more depth in the near future. ψαξε για κανα καλο οφθαλμιατρο ελληνικοι χαρακτηρες το ξερω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.