Προς το περιεχόμενο

Castlevania: Lords of shadow

Daemonos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 170
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ειναι καλο παιχνιδι,αλλα ως εκει.Χανει ποντους με το level design,που αναγκαζει να παιχτει καθε πιστα ξανα και ξανα για να δεις ενα μικρο κομματι που πριν δεν μπορουσες.Κατι σαν Metroid αλλα μικρης κλιμακας (και διασκεδασης).

Αλλα περισσοτερο με χαλαει που δεν εχει χαρακτηρα Castlevania.Μια σειρα με τετοια ιστορια δεν επρεπε να εχει αναγκη να ειναι fusion απο Shadow of the Colossus,Indiana Jones,Metroid κλπ.

Δημοσ.

Το Demo είναι πάρα πολύ καλό.

Τα γραφικά είναι απίστευτα και το όλο σκηνικό θυμίζει παιχνίδι τύπου GOW, DMC, κλπ...

Για άλλη μία φορά θα ξοδευτούμε!

Δημοσ.

λοιπόν εγώ αναθεωρώ πάντως, είμαι στο 2ο DVD και μπορώ να πω ότι το είχα παρεξηγήσει. Απλά οι πρώτες πίστες είναι λίγο βαρετές μέχρι να αποκτήσεις δυνάμεις κλπ. Όσο για γραφικά σίγουρα εφάμιλλα του gow3 ίσως και καλύτερα σε μερικά σημεία.

:)

Δημοσ.
λοιπόν εγώ αναθεωρώ πάντως, είμαι στο 2ο DVD και μπορώ να πω ότι το είχα παρεξηγήσει. Απλά οι πρώτες πίστες είναι λίγο βαρετές μέχρι να αποκτήσεις δυνάμεις κλπ. Όσο για γραφικά σίγουρα εφάμιλλα του gow3 ίσως και καλύτερα σε μερικά σημεία.

:)

Aπο το GoW2 μηπως εννοεις?

Γιατι αυτο που ειδα στο demo(castlevania ps3) δεν πλησιαζει καν απο μακρια ,ουτε το κουτσουρεμενο pre-alpha demo του GoW3,ποσο μαλλον το τελικο παιχνιδι με τα MLAA,40fps μ.ο,καλυτερο φωτισμο,textures,σκιες κτλ

Ρε παιδια ωρες ωρες πραγματικα αναρωτιεμαι...

Δημοσ.

Γιατι αυτο που ειδα στο demo(castlevania ps3) δεν πλησιαζει καν απο μακρια ,ουτε το κουτσουρεμενο pre-alpha demo του GoW3,ποσο μαλλον το τελικο παιχνιδι με τα MLAA,40fps μ.ο,καλυτερο φωτισμο,textures,σκιες κτλ

Έχεις τερματίσει το παιχνίδι; Σε μερικά σημεία είπε το παιδί, όχι σε όλο το παιχνίδι.

Εγώ πχ χάζεψα σε κάποια σημεία μετά το 4ο chapter.

Δημοσ.
Έχεις τερματίσει το παιχνίδι; Σε μερικά σημεία είπε το παιδί, όχι σε όλο το παιχνίδι.

Εγώ πχ χάζεψα σε κάποια σημεία μετά το 4ο chapter.

Δεν ειπα οτι δεν εχει καλα γραφικα.Ισα ισα.Αλλα καποια πραγματα κανουν μπαμ και καποιες συγκρισεις δεν γινονται.

Δημοσ.
Δεν ειπα οτι δεν εχει καλα γραφικα.Ισα ισα.Αλλα καποια πραγματα κανουν μπαμ και καποιες συγκρισεις δεν γινονται.

εσύ τώρα δλδ τα συμπεράσματά σου για τα γραφικά κλπ τα έβγαλες από την μια πίστα demo που έπαιξες στο ps3 και έχεις και άποψη πάνω στο θέμα;.

Δημοσ.
εσύ τώρα δλδ τα συμπεράσματά σου για τα γραφικά κλπ τα έβγαλες από την μια πίστα demo που έπαιξες στο ps3 και έχεις και άποψη πάνω στο θέμα;.

Δεν χρειαζεται να δω κατι παραπανω.Το ΑΑ δεν θα μεγαλωσει στα επομενα levels ουτε τα 20 fps θα γινουν τα 40 του GoW3.

Toσα χρονια παιζουμε games και καποια πραγματα κανουν μπαμ.1+1 κανουν 2.Και φυσικα δεν ειναι μονο αυτα(αυτα ειναι το λιγοτερο).

Κανε λογαριασμο στο neogaf και γραψε εκει αυτο που εγραψες στο προηγουμενο ποστ σου. Περιμενε απαντησεις για να βγαλεις τα δικα σου συμπερασματα.

Αλλωστε και εγω σου εκανα συγκριση με το pre-alpha demo του GoW3 οπως ειδες πριν...

Δημοσ.
,ποσο μαλλον το τελικο παιχνιδι με τα MLAA,40fps μ.ο,καλυτερο φωτισμο,textures,σκιες κτλ

Υπάρχει κάποια εφαρμογή αντίστοιχη του Fraps?

Δημοσ.
Υπάρχει κάποια εφαρμογή αντίστοιχη του Fraps?

Οχι.Το 40fps μ.ο το εβγαλαν στην αναλυση του DF(eurogamer).Aλλες φορες ειναι 55fps αλλες 35.Kαπως ετσι παει αν θυμαμαι καλα.

Δημοσ.

PDS13 - Παίξε το παιχνίδι και άσε τα καρέ, είναι ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ! ! ! Είμαι πλέον 8ο κεφάλαιο και πραγματικά από το 4ο και μετά ολο και καλυτερεύει και με εκπλήσει συνεχώς!

Δημοσ.

Καλό το game, έχει τη φάση του, αλλά γιατί δεν κάνουν ένα 2D σαν αυτά που έχουν κάνει στο DS (τα οποία είναι καλύτερα και με διαφορά); Με 10-15 ώρες gameplay, full HD γραφικά και 3D background, θα το αγόραζα και full price. :P

Καλό και το 3D αλλά φαγώθηκαν όλοι.

Δημοσ.
Καλό το game, έχει τη φάση του, αλλά γιατί δεν κάνουν ένα 2D σαν αυτά που έχουν κάνει στο DS (τα οποία είναι καλύτερα και με διαφορά); Με 10-15 ώρες gameplay, full HD γραφικά και 3D background, θα το αγόραζα και full price. :P

Καλό και το 3D αλλά φαγώθηκαν όλοι.

Αυτα τα κρατανε για τις φορητες. Να περιμενεις τετοια Castlevania 100% σε 3DS k/ή PSP2.

Δημοσ.

Εάν βγάλεις την παρωπίδα θα πάψεις να αναρωτιέσαι...:-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...