The_Sheep Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 μαλλον εσυ γερασες... ;ο) (αν και δεν νομιζω να εισαι μεγαλυτερος απο μενα) , αλλα εχω καιρο να ασχοληθω με παιχνιδι τοσο πολυ, ειμαι στο δευτερο ντι-βι-ντι και μπορω να το χαρακτηρισω...ΕΠΙΚΟ. με μιση ωρα δεν προλαβαινεις να δεις τιποτα.... εκει που ειμαι και ακομα δεν εχω παρει ολα τα οπλα και τις ικανοτητες, και η παρουσιαση..., ισως η καλυτερη που εχω δει σε game της κατηγοριας. Δοκιμασα το enslave πιο πριν και το παρατησα
christos.p25 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 alexzzz συμφωνώ μαζί σου, το βρήκα υπερβολικά βαρετό το παιχνίδι και έχω παίξει γύρω στις 7 πίστες, φοβερά γραφικά δεν λέω αλλά μέχρι εκεί. Περισσότερο ευχαριστίθηκα το enslaved από άποψη gameplay...
Pytzamarama Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Παντως ειναι καλυτερο απο τα υπολοιπα τρισδιαστατα Castlevania...
ikaruga24 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Παντως ειναι καλυτερο απο τα υπολοιπα τρισδιαστατα Castlevania... Nop. Το Lament of Innocence συνεχιζει να ειναι το καλυτερο απο τα 3D Castlevania. Ειναι το -μοναδικο- 3D Castlevania που πιανει το συναισθημα των 2D. Το νεο Castlevania ναι μεν ειναι αναβιωση του 1-2-3-4 αλλα δεν καταφερνει να πιασει το συναισθημα. Το artwork ομως ειναι πραγματικα καταπληκτικο. Αν κρατησουν αυτο σαν βαση και δουν λιγο προηγουμενα 3D Castlevania τα επομενα 3D Castlevania προβλεπονται πολυ καλα. Εγω ομως περιμενω τα 2-2.5D castlevania που σιγουρα θα εμφανιστουν στο 3DS.
alexzzz Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 μαλλον εσυ γερασες... ;ο) (αν και δεν νομιζω να εισαι μεγαλυτερος απο μενα) , αλλα εχω καιρο να ασχοληθω με παιχνιδι τοσο πολυ, ειμαι στο δευτερο ντι-βι-ντι και μπορω να το χαρακτηρισω...ΕΠΙΚΟ. με μιση ωρα δεν προλαβαινεις να δεις τιποτα.... εκει που ειμαι και ακομα δεν εχω παρει ολα τα οπλα και τις ικανοτητες, και η παρουσιαση..., ισως η καλυτερη που εχω δει σε game της κατηγοριας. Δοκιμασα το enslave πιο πριν και το παρατησα alexzzz συμφωνώ μαζί σου, το βρήκα υπερβολικά βαρετό το παιχνίδι και έχω παίξει γύρω στις 7 πίστες, φοβερά γραφικά δεν λέω αλλά μέχρι εκεί. Περισσότερο ευχαριστίθηκα το enslaved από άποψη gameplay... οι απόψεις διίστανται... όχι για το παιχνίδι αλλά για το αν γέρασα θα του δώσω άλλη μία ευκαιρία μπας και δω αυτά που λέει ο sheep πάντως
costa69 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Αν δεν το παιξεις τουλαχιστον μια ωρα δεν καταλαβαινεις ποσο καλο ειναι.Αρχικα και μενα δεν αρεσε.Μετα το Bayonetta ισως το καλυτερο του ειδους.
Pytzamarama Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Nop. Το Lament of Innocence συνεχιζει να ειναι το καλυτερο απο τα 3D Castlevania. Οι αποψεις ειναι σαν τις μυτες Το LOI ειχε καλυτερη μουσικη επενδυση παντως. Κατα τα αλλα το φρεσκο το συμπαθησα περισοτερο. Για το ανεκδοτο που ειχε κυκλοφορησει στο N64 δεν χρειαζεται να κανω περαιτερω αναφορα
isim Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Τον ice Giant στο τελος του act 1 πως τον περνας;;;Μου εχει σπασει τα νευρα
gherudos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Μόλις ξεκίνησα κι εγώ το Castlevania,μπορώ να πώ ότι το παιχνίδι είναι βαρετό,καταντάει πολύ μονότονο και η μουσική πολύ κουραστική και βαρετή,τα γραφικά δεν είναι και ότι καλύτερο έχω δεί και με ενοχλούν καθώς μετά από τόσο μεγάλο hype περίμενα ένα τιτανομέγιστο απίστευτο παιχνίδι με την υπογραφή του Kojima. Κάποιοι το συγκρίνουν με το God Of War III, ένα έχω να πώ, ιεροσυλία! Δεν συγκρίνεται με το God Of War III. Είμαι στην 5η πίστα κι έχω ήδη βαρεθεί,θυμάμαι στο bayonetta και στο God Of War III ανυπομονούσα να γυρίσω σπίτι για να συνεχίσω το παιχνίδι μου,το Castlevania δεν μου προκαλεί αυτό το συναίσθημα. Επίσης επειδή διάβασα παραπάνω ότι είναι το καλύτερο τρισδιάστατο castlevania μπορώ να πώ ότι διαφωνώ κάθετα οριζόντια μη σας πω και λοξά! Το castlevania του PS2 ήταν κλάσεις ανώτερο. Άλλο ένα παράδειγμα ότι το fusion Konami+Kojima Productions δεν λειτουργεί σωστά,το προηγούμενο παράδειγμα ήταν η ένωση της Squaresoft με την Enix η οποία ένωση κατέστρεψε το Final Fantasy franchise. PS. If it ain't broken, don't fix it!
skanjos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 η κόναμι συνεργάστηκε με την kojima productions ,ενώ η squaresoft ενώθηκε με την enix.δυστυχώς όμως τα αποτελέσματα ήταν ίδια και συμφωνώ εδώ μαζί σου... περίμενα και εγώ πολλά περισσότερα απο τον τίτλο,τώρα έχω ελπίδες για το mgs rising ελπίζω εκεί να μην δούμε την προχειροδουλειά του castelvania.
gherudos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Για το Rising το ξέρουμε από τώρα,θα είναι κάτι νέο,κάτι τελείως διαφορετικό, φυσικά δεν θα αρέσει στους hardcore MGS fans αλλά θα προσελκύσει νέους που δεν έχουν επαφή με το MGS.
ikaruga24 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Μόλις ξεκίνησα κι εγώ το Castlevania,μπορώ να πώ ότι το παιχνίδι είναι βαρετό,καταντάει πολύ μονότονο και η μουσική πολύ κουραστική και βαρετή,τα γραφικά δεν είναι και ότι καλύτερο έχω δεί και με ενοχλούν καθώς μετά από τόσο μεγάλο hype περίμενα ένα τιτανομέγιστο απίστευτο παιχνίδι με την υπογραφή του Kojima. Κάποιοι το συγκρίνουν με το God Of War III, ένα έχω να πώ, ιεροσυλία! Δεν συγκρίνεται με το God Of War III. Είμαι στην 5η πίστα κι έχω ήδη βαρεθεί,θυμάμαι στο bayonetta και στο God Of War III ανυπομονούσα να γυρίσω σπίτι για να συνεχίσω το παιχνίδι μου,το Castlevania δεν μου προκαλεί αυτό το συναίσθημα. Επίσης επειδή διάβασα παραπάνω ότι είναι το καλύτερο τρισδιάστατο castlevania μπορώ να πώ ότι διαφωνώ κάθετα οριζόντια μη σας πω και λοξά! Το castlevania του PS2 ήταν κλάσεις ανώτερο. Άλλο ένα παράδειγμα ότι το fusion Konami+Kojima Productions δεν λειτουργεί σωστά,το προηγούμενο παράδειγμα ήταν η ένωση της Squaresoft με την Enix η οποία ένωση κατέστρεψε το Final Fantasy franchise. PS. If it ain't broken, don't fix it! Μπορω να πω οτι γενικα συμφωνω. Δεν μπορω να πω το παιχνιδι αποτυχια σε καμια περιπτωση αλλα σαν αναβιωση των πρωτων Castlevania δεν το πιανει με τιποτα αυτο το συναισθημα. Μπορω να πω οτι ακομα και το Curse of Darkness (το δευτερο Castlevania στο PS2 το οποιο εμφανιστηκε και στο Χbox 1) ειναι ισαξιο αν οχι καλυτερο απο αυτο. Για το Lament of innocence δεν το συζηταω καν, ειναι μακραν και με διαφορα το καλυτερο 3D Castlevania ως τωρα για πολλους λογους με το μεγαλυτερο ατου την πιστοτητα και το συναισθημα.
EKTELESTES Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Περι ορέξεως παιδιά...ξέρετε..έγώ έχω να πω ότι ΕΙΝΑΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, εφάμιλλο των GOW και Dante. ( το GOW 3, δε ξέρω, τα άλλα τα έχω τερματίσει όλα όμως, όπως και το Dante ). Όσο για την ιστορία που λέτε, δεν είχα ασχοληθεί ιδιαίτερα με Castlevania, οπότε δε με συγκινεί το θέμα, το παίζω σαν ένα ΝΕΟ παιχνίδι.
ikaruga24 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Καλο ειναι σαν παιχνιδι. Σαν Castlevania ομως μπαζει.
Bougas Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Έπαιξα σήμερα κάνα 2ωρο, είμαι στα μισά περίπου του Chapter 2. Δεν ξέρω παρακάτω τι λέει, αλλά μέχρι στιγμής με κούρασε πολύ, βαρετό - επαναλαμβανόμενο Gameplay μέχρι αηδίας και πολύ μονότονο. Έχει καλά γραφικά και ποικιλία στις τοποθεσίες, αλλά κάνεις συνεχώς τα ίδια πράγματα και καταντάει εκνευριστικό. Εάν ήτανε 4-5 ωρίτσες το παιχνίδι οκ, αλλά εδώ ακούω για 15 και 20 ώρες, και αν δεν αλλάξει κάτι στην πορεία και συνεχίζει με τον ίδιο ρυθμό, δύσκολα θα το τερματίσω. Δεν είμαι βέβαια και φάν του είδους, αλλά παιχνίδια όπως Wolverine και Prince Of Persia τα έπαιζα πολύ πιο ευχάριστα και μου άρεσαν περισσότερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.