Προς το περιεχόμενο

Castlevania: Lords of shadow

Daemonos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γενικά δεν ακούγονται καλά λόγια για τον τίτλο,θυμίζει πολύ gow το combat και έχει αρκετά jump και camera fails,έχει και αρκετό ψάξιμο που καταντάει το παιχνίδι αγγαρεία. εγώ θα ήθελα ενα κάπως πιο rpg castelvania όπως αυτά απο τα handhelds,κρίμα που το κάνανε έτσι.θα το δοκιμάσω φυσικά όταν βγει.

• Απαντ. 170
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Λετε να ειναι αυτο το δευτερο Castlevania παιχνιδι που δεν θα αγορασω (το πρωτο ειναι το Curse of darkness στο PS2/Xbox)? Θα πεσει νοικι πρωτα και θα αποφασισω γιατι το Demo δεν μου λεει τιποτα.

Δημοσ.
Λετε να ειναι αυτο το δευτερο Castlevania παιχνιδι που δεν θα αγορασω (το πρωτο ειναι το Curse of darkness στο PS2/Xbox)? Θα πεσει νοικι πρωτα και θα αποφασισω γιατι το Demo δεν μου λεει τιποτα.

είμαι στο 94%,.....ακόμα...... θα το δοκιμάσω και θα πω και εγώ τη γνώμη μου.

Τι έγινε δεν σ άρεσε?

Δημοσ.
είμαι στο 94%,.....ακόμα...... θα το δοκιμάσω και θα πω και εγώ τη γνώμη μου.

Τι έγινε δεν σ άρεσε?

Θελω να πω οτι το Demo δεν μου δινει να καταλαβω κατι και δεν μπορω να σχηματισω εστω και μια γνωμη. Θα πρεπει να το παιξω ως το τελος και αυτο θα το κανω αφου το νοικιασω. Μολις το τερματισω θα αποφασισω αν τελικα αξιζει η αγορα του η οχι.

Δημοσ.

To Castlevania φενεται να καταφερνει να συνδιαζει αρκετα καλα το skilled gameplay (οχι σε επιπεδο Bayonetta, NG, DMC βεβαια) αλλα και το grande σκηνικο του God of War. Θα το εχω νοικιασμενο σε 3 μερες!

Δημοσ.

Εγώ γέρασα ή το παιχνίδι δεν είναι και τίποτα το ιδιαίτερο; Δεν κατάφερα να παίξω πάνω από μισάωρο... δεν άντεξα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...