Προς το περιεχόμενο

Castlevania: Lords of shadow

Daemonos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Και στο GBA και DS τα castlevania ηταν και ειναι κορυφη, το DS το πηρα αποκλειστικα για τα Castlevania αλλα οχι οτι με χαλανε και πολλα αλλα που βγηκαν σε αυτην την απιστευτα καταπληκτηκη κονσολιτσα. Απο τα 3d ομως αυτο που ειναι πραγματικα καλο ειναι το πρωτο που βγηκε για PS2, Lament of innocence.

Ολα δειχνουν παντως οτι το τελευταιο αυτο Castlevania απλα θα τα σπαει. Το περιμενω πως και πως.

P.S. To symphony of the night χαλαρα ειναι το καλυτερο Castlevania μεχρι τωρα αλλα και το Aria of Sorrow και το Dawn of Sorrow και το Portrait of Ruin k Order of Ecclesia ειναι πολυ κοντα στο Symphony.

Έχεις δίκιο.Αλλά και το Harmony of dissonance ήταν φανταστικό για το gba!!Το Dawn of Sorrow το έχω original φίλε!!Το Order of Ecclesia δεν με εντηπωσίασε αρκετά γιατί είχε απλά βαθμό δύσκολιας χωρίς πολλά πολλά.Το Portait of Ruin ήταν απλά τέλειο!!Το Lament of Innocence είναι ένα που είχε και τον Alucard μέσα??Γιατί το είχε στο πλαίσιο 20ευρώ και όταν πήγα να το αγωράσω έλειπε..Αχχχ αθάνατο καλό Castlevania.... :D

• Απαντ. 170
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Έχεις δίκιο.Αλλά και το Harmony of dissonance ήταν φανταστικό για το gba!!Το Dawn of Sorrow το έχω original φίλε!!Το Order of Ecclesia δεν με εντηπωσίασε αρκετά γιατί είχε απλά βαθμό δύσκολιας χωρίς πολλά πολλά.Το Portait of Ruin ήταν απλά τέλειο!!Το Lament of Innocence είναι ένα που είχε και τον Alucard μέσα??Γιατί το είχε στο πλαίσιο 20ευρώ και όταν πήγα να το αγωράσω έλειπε..Αχχχ αθάνατο καλό Castlevania.... :D

Και το Harmony k το Circle of the moon (το πρωτο castlevania sto GBA) ηταν εξαιρετικα σιγουρα απλα ειχαν ορισμενες "παραχωρησεις" (το Circle ηταν πολυ σκοτεινο ενω το Harmony ειχε κατω του μετριου ποιοτητα ηχου). To order of ecclesia φενεται απλο αλλα ειναι μεχρι να μπεις στο καστρο. Εκει τα πραγματα αλλαζουν. Το οτι ειναι δυσκολο ναι δεν μπορω να πω, ειναι αρκετα δυσκολο. Για βετερανους του Castlevania γενικα θα ελεγα.

Ωριστε το Lamment of innocence.

http://en.wikipedia.org/wiki/Castlevania:_Lament_of_Innocence

Φοβεροτατο Castlevania απο καθε αποψη αλλα οχι δεν εχει τον Alucard μεσα. To Leon Belmond και joackim vampire εχεις. Τα μονα Castlevania που ειχαν μεσα τον Alucard ηταν τα: Castlevania 3, Sympony of the night και Dawn of sorrow απο τα κανονικα Castlevania.

Δημοσ.
Και το Harmony k το Circle of the moon (το πρωτο castlevania sto GBA) ηταν εξαιρετικα σιγουρα απλα ειχαν ορισμενες "παραχωρησεις" (το Circle ηταν πολυ σκοτεινο ενω το Harmony ειχε κατω του μετριου ποιοτητα ηχου). To order of ecclesia φενεται απλο αλλα ειναι μεχρι να μπεις στο καστρο. Εκει τα πραγματα αλλαζουν. Το οτι ειναι δυσκολο ναι δεν μπορω να πω, ειναι αρκετα δυσκολο. Για βετερανους του Castlevania γενικα θα ελεγα.

Ωριστε το Lamment of innocence.

http://en.wikipedia.org/wiki/Castlevania:_Lament_of_Innocence

Φοβεροτατο Castlevania απο καθε αποψη αλλα οχι δεν εχει τον Alucard μεσα. To Leon Belmond και joackim vampire εχεις. Τα μονα Castlevania που ειχαν μεσα τον Alucard ηταν τα: Castlevania 3, Sympony of the night και Dawn of sorrow απο τα κανονικα Castlevania.

Κιόμως υπάρχει ένα Castlevania που είχε μέσα τον Alucard στο PS2(όχι playable νομίζω).Το Ecclesia το έχω τερματίσει καιρό τώρα και όντος στο κάστρο ήταν πολύ δύσκολο...Πρέπει να ανοίξω το ds μου να δω τι equipment είχα γιατί δεν θυμάμαι αν δυσκολέυτηκα ιδιαίτερα.Πάντως πρέπει να είχα ολοκληρώσει πολλά missions και μου την έδιναν του μάγειρα που θέλει ingredients συνέχεια.Και με το Albus mode το είχα προχωρίσει αρκετά.

Δημοσ.
Κιόμως υπάρχει ένα Castlevania που είχε μέσα τον Alucard στο PS2(όχι playable νομίζω).Το Ecclesia το έχω τερματίσει καιρό τώρα και όντος στο κάστρο ήταν πολύ δύσκολο...Πρέπει να ανοίξω το ds μου να δω τι equipment είχα γιατί δεν θυμάμαι αν δυσκολέυτηκα ιδιαίτερα.Πάντως πρέπει να είχα ολοκληρώσει πολλά missions και μου την έδιναν του μάγειρα που θέλει ingredients συνέχεια.Και με το Albus mode το είχα προχωρίσει αρκετά.

http://en.wikipedia.org/wiki/Alucard_(Castlevania)

Δεν υπαρχει πουθενα στο PS2. Εκει που θα τον βρεις ειναι στο Wii στο Castlevania που ειναι fighting αλλα εκει θα βρεις σχεδον ολους τους χαρακτηρες του Castlevania ετσι κ αλλιως.

Δημοσ.

gabrielcastlevaniabyjlo.png

Το νέο παιχνίδι της σειράς Castlevania έρχεται στις κονσόλες νέας γενιάς και αποτελεί παραγωγή μεταξύ της Kojima Productions και της ισπανικής MercuryStream (Clive Barker's Jericho).

Ο τίτλος αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2010 για Xbox 360, ps3

------------------------------------------------------------------------------

Ιστορία

Ο κύριος πρωταγωνιστής ονομάζεται Gabriel και είναι μέρος της Αδελφότητας του Φωτός, η οποία είναι μία ομάδα από ιππότες που έχουν ως στόχο να προστατέψουν τους ανθρώπους από τα υποχθόνια πλάσματα που τους επιτίθενται.

Ο χαρακτήρας του Gabriel φαίνεται σκληρός και πληγωμένος, αφού τα πλάσματα του Lord of Shadow σκότωσαν τη γυναίκα του, της οποίας η ψυχή είναι πλέον παγιδευμένη. Εξαιτίας αυτής της κατάστασης, η γυναίκα του αμφιταλαντεύεται μεταξύ νεκρών και θνητών και καθοδηγεί τον Gabriel, έτσι ώστε τα βάσανα της ανθρωπότητας να τελειώσουν για πάντα. Το περιβάλλον και η ατμόσφαιρα του παιχνιδιού μοιάζουν ιδανικά για να εκτυλιχτεί μία πλοκή γεμάτη ανατροπές, έντονα συναισθήματα και φυσικά πολύ δράση.

------------------------------------------------------------------------------

CLoSDMC4small.jpg

• Προσέξτε τα ονόματα που περιλαμβάνονται στο voice cast:

ο Robert Carlyle (28 Weeks Later, Trainspotting, The Full Monty) στον ρόλο του πρωταγωνιστή,

ο Patrick Stewart (X-Men, Star Trek: Next Generation) στον ρόλο του μυστηριώδους Zobek,

ενώ συμμετοχή έχουν και οι Natasha McElhone (The Other Boleyn Girl, Californication, The Truman Show) και Jason Isaacs.

• Προσέξτε και κάτι άλλο. ο Hideo Kojima έχει ανάμιξη στο νέο Castlevania! και το σύστημα μάχης μοιάζει αρκετά με εκείνο του God of War και του Devil May Cry.
    Το παιχνίδι έχει χαρακτηριστεί ως τρίτου πρόσωπου action-adventure με στοιχεία platforming και παζλ

Όταν υπάρξουν περισσότερες πληροφορίες το post θα ενημερωθεί προς το παρόν αυτά

Παρακολουθείστε το επικό trailer του τίτλου παρακάτω και δείτε τις πρώτες εικόνες εδω

http://www.gameinfowire.com/ss.asp?gid=2580&pid=16

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Μας κατεστρεψες παλι ειχες δεν ειχες βραδυατικα :shock::shock:

Χωρις πλακα, το παιχνιδι εχει φαει το Devil May Cry και το God of War στη στροφη. Το Kojima productions μονο κακο δεν μπορει να θεωρηθει ως προς την ποιοτητα που περιμενω να εχει ο τιτλος και σαν στουντιο και σαν Castlevania.

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

Φιανεται πολυ ωραια δουλεια μεν αλλα μεγαλη αντιγραφη του GOW δε. Δεν μου δεινει την μαγεια της σειρας. Ακομα και το curse of darkness ηταν πιο κοντα στην ατμοσφαιρα και τον κοσμο της σειρας

Δυστυχως...και ειμαι και φαν των castlevania

Πάντως θα του δώσω ευκαιρια εννοείτε

Δημοσ.

καλα ναι εννοειται απλα ηταν 2d μεχρι το Castlevania 64.αλλα και μετα δεν ειχε τα στοιχεια του GOW. Αυτο που βλεπουμε τωρα ομως ειναι εντελως GOW. Τεσπα ας περιμενουμε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...