garrett156 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 17 λιρες εκανε και εμαθα οτι πολλα castlevania ερχοντε ετσι απο την konami.δεν ειχε γρατζουνια καμια απλα μου εκανε εντυπωση το οτι ηταν χυμα ξεσφραγιστο.
ikaruga24 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Αργησα αλλα το τελειωσα και εγω σημερα. Το παιχνιδι ειναι απλα επικο. Θρυλικο θα ελεγα. Η εκτελεση και μαεστρια με την οποια το σχεδιασαν ειναι πραγματικα απιστευτη. Απο αποψη γραφικων και art direction ειναι εκει ψηλα μεσα στα ομορφοτερα παιχνιδια που εχω δει ποτε. Ειναι πολυ λιγα τα 3D παιχνιδια που δεν ανακυκλονουν τα γραφικα τους χρησιμοποιοντας τα ιδια και τα ιδια tilesets και το Castlevania ειναι σιγουρα στην αλλη πλευρα μιας και τα γραφικα φενεται να εχουν σχεδιαστει με απιστευτη προσοχη στη λεπτομερεια και στο χερι. Το γεγονος επισης οτι ειναι τοσο μεγαλο χωρις να χρειαζεται να κανεις backtracking ειναι εξισου φοβερο. Το παιχνιδι δεν ειναι τελειο ομως. Ηδη εχουν πει πολλοι χρηστες τα προβληματα του τα οποια συμφωνω αλλα δεν με πειραξαν εμενα τοσο πολυ οσο αλλους. Η καμερα παραδειγμα που ηταν εντελως cinematic δεν με χαλασε στο παραμικρο και ας μου εκανε τη ζωη δυσκολη σε καποια σημεια. Η μουσικη επισης ενω ειναι σουπερ επικη και αυτη δεν ειχε την διαφορετικοτητα και τους "πιασαρικους" ηχους προηγουμενων Vania παιχνιδιων αλλα επισης ουτε αυτο με χαλασε γιατι ηταν αναλογη αυτου που εβλεπα. Ορισμενα σχεδιαστικα λαθη (ειδικα καποιοι γριφοι) που δεν σου εδιναν πολλα πολλα και επρεπε να γινεις βουδας απο το trial and error που περνουσες μεχρι να τους λυσεις. Τα frame drops επισης σε ελαχιστα σημεια ειναι ενοχλητικα. Ποιο πολυ πειραζει που ολοκληρο το παιχνιδι τρεχει στα 25 frames. Σαν γενικο βαθμο παντως για εμενα το παιχνιδι χαλαρα παιρνει ενα 8/10 αλλα μιλαμε για πολυ "συμπαγες" 8/10. Χαλαρα καλυτερο απο το God of War 3 σαν παιχνιδι. Ποιο βαθυ, ποιο "βαρυ" και εξισου επικο. Εδιτ: Το επαιζα σε επιπεδο Knight και μου κοβανε τον κωλο συχνα πυκνα.
empire_1924 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Αργησα αλλα το τελειωσα και εγω σημερα. Το παιχνιδι ειναι απλα επικο. Θρυλικο θα ελεγα. Η εκτελεση και μαεστρια με την οποια το σχεδιασαν ειναι πραγματικα απιστευτη. Απο αποψη γραφικων και art direction ειναι εκει ψηλα μεσα στα ομορφοτερα παιχνιδια που εχω δει ποτε. Ειναι πολυ λιγα τα 3D παιχνιδια που δεν ανακυκλονουν τα γραφικα τους χρησιμοποιοντας τα ιδια και τα ιδια tilesets και το Castlevania ειναι σιγουρα στην αλλη πλευρα μιας και τα γραφικα φενεται να εχουν σχεδιαστει με απιστευτη προσοχη στη λεπτομερεια και στο χερι. Το γεγονος επισης οτι ειναι τοσο μεγαλο χωρις να χρειαζεται να κανεις backtracking ειναι εξισου φοβερο. Το παιχνιδι δεν ειναι τελειο ομως. Ηδη εχουν πει πολλοι χρηστες τα προβληματα του τα οποια συμφωνω αλλα δεν με πειραξαν εμενα τοσο πολυ οσο αλλους. Η καμερα παραδειγμα που ηταν εντελως cinematic δεν με χαλασε στο παραμικρο και ας μου εκανε τη ζωη δυσκολη σε καποια σημεια. Η μουσικη επισης ενω ειναι σουπερ επικη και αυτη δεν ειχε την διαφορετικοτητα και τους "πιασαρικους" ηχους προηγουμενων Vania παιχνιδιων αλλα επισης ουτε αυτο με χαλασε γιατι ηταν αναλογη αυτου που εβλεπα. Ορισμενα σχεδιαστικα λαθη (ειδικα καποιοι γριφοι) που δεν σου εδιναν πολλα πολλα και επρεπε να γινεις βουδας απο το trial and error που περνουσες μεχρι να τους λυσεις. Τα frame drops επισης σε ελαχιστα σημεια ειναι ενοχλητικα. Ποιο πολυ πειραζει που ολοκληρο το παιχνιδι τρεχει στα 25 frames. Σαν γενικο βαθμο παντως για εμενα το παιχνιδι χαλαρα παιρνει ενα 8/10 αλλα μιλαμε για πολυ "συμπαγες" 8/10. Χαλαρα καλυτερο απο το God of War 3 σαν παιχνιδι. Ποιο βαθυ, ποιο "βαρυ" και εξισου επικο. Εδιτ: Το επαιζα σε επιπεδο Knight και μου κοβανε τον κωλο συχνα πυκνα. ikaruga24 να 'ξερες εδώ και πόσο καιρό γράφω,ότι πρόκειται για έπος...και πραγματικά ελάχιστα περισσότερο να είχαν προσέξει(βλέπε frame drops για παράδειγμα,όπως έγραψες) το παιχνίδι...επαναλαμβάνω ελάχιστα παραπάνω,για μένα όχι απλά θα ήταν πολύ καλύτερο απο το GOW3...θα 'χε μείνει στην ιστορία των videogames γι'αυτή την γενιά που διανύουμε!!!Μπράβο σου αν και κάτοχος ps3 αναγνώρισες ένα action-adventure videogame(ίδιας κατηγορίας με το GOW3) ως καλύτερο του GOW3...ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ βρέθηκε κάποιος κάτοχος ps3 να το γράψει!!!Το γιατί...το έχεις γράψει ο ίδιος " Ποιο βαθυ, ποιο "βαρυ" "...εγώ απλά θα συμπληρώσω ότι έχει και ιστορία το συγκεκριμένο game πολύ πριν το GOW...απο το 1986 με άλλη μορφή αλλά ο τίτλος απο τότε έκανε την εμφάνιση του!!!Είναι must το game για όσους δεν το έχετε παίξει ακόμα,πόσο μάλλον για όσους είναι και fans του είδους(action-adventure)...Gabriel FTW!!!
Heatspreader Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Το έχω αφήσει και τώρα που μου το θυμίσατε, θα το συνεχίσω.. .
ikaruga24 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Εγω ειχα καιρο που το επαιζα αλλα το εκανα σε μικρες δοσεις. Χθες που ειχα ρεπο και ο καιρος ηταν χαλια το -ελιωσα- κυριολεκτικα. Δεν υπαρχουν πολλα παιχνιδια για εμενα που τα παω σιγα σιγα μονο και μονο για να "ρουφηξω" ατμοσφαιρα και να δω τα σχεδια και το artwork. Το τελευταιο παιχνιδι που το εκανα αυτο ηταν το Okami. Κανε τη χαρη στον εαυτο σου heat και τελειωσε το, πραγματικα αξιζει και εχει και υπεροχο τελος.
empire_1924 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Κανε τη χαρη στον εαυτο σου heat και τελειωσε το, πραγματικα αξιζει και εχει και υπεροχο τελος. Εγώ απλά θα συμπληρώσω ότι και μετά τους τίτλους τέλους φαίνεται ότι σίγουρα θα έχει και συνέχεια...!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.