D.Luffy Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Eμενα μου κανει εντυπωση που ορισμενοι λετε οτι α το ενα το εχει κλεψει απο εκει ,α το αλλο το εκλεψε απο καπου αλλου ,α μοιαζει με εκεινο το παιχνιδι κτλ. Απο που και ως που δηλαδη τα παιχνιδια που αναφερετε κατεχουν την πρωτοκαθεδρια ολων των χαρακτηριστικων των adventures-arcade και απαγορευεται το castlevania να εχει κατι απο αυτα τα στοιχεια ?Τα πιο παλια και επιτυχημενα παιχνιδια εχουν δανειστει (κλεψει) απο παιχνιδια που παιζαμε σε Amiga -amstrad αν το παμε ετσι.Σε σχεση με κατι παντοφλες που βγαινουν κατα καιρους το castlevania ειναι ενα παρα πολυ καλο παιχνιδι και σιγουρα εχει για μενα βαθμο πανω απο 8.5 . Συμφωνώ με αυτό. Λες και πχ το GOW είναι το πρώτο hack'n' slash στην ιστορία των videogames. Ή όοοολα τα υπόλοιπα που βγαίνουν εφευρίσκουν ξανά τον τροχό... Αφού τα στοιχεία που δανείζεται τα κάνει καλά τότε όλα ΟΚ. Όμως όπως έχω ξαναπεί το παιχνίδι είναι καλό αλλά ΟΧΙ Castlevania. Όσοι δεν έχουν ξαναπαίξει στη ζωή τους, θα τους αρέσει, όμως αυτοί που έχουν ζήσει τη σειρά η μοναδική ομοιότητα που έχει, είναι ο τίτλος στο κουτί, το όνομα Belmont και τίποτα άλλο. Τώρα τα ανόητα σχόλια που ακούω ότι και καλά το παιχνίδι δεν έχει πρόβλημα με το framerate, τι να πω? Μάλλον πρόκειται για casuals που βλέπουν πρώτη φορά videogame να τρέχει στην οθόνη και δεν μπορούν να κατανοήσουν τι βλέπουν. Σιγά μη περιμένω από το Gamespot, το Metacritic και λοιπά να μου "μεταφράσουν" τι βλέπουν τα μάτια μου. Τρέχει "σταθερά" στα 23-25fps και τέλος. Αλλους τους ενοχλεί, άλλους όχι. Εντύπωση μου κάνει πάντως πως και δεν αναφέρθηκε πολύ αυτό το θέμα από κάποια site. Αλλού ξέρουν να βγάζουν από τη μύγα ξίγκι, πχ για δυο-τρία frames που και που και λίγο tearing εδώ κι εκεί, αλλά σε αυτήν την περίπτωση.... Όταν έπαιξα το Demo είπα "αποκλείεται, θα είναι μάλλον πολύ πρώιμο build, δεν είναι δυνατόν να κυκλοφορήσει έτσι". Δεν ξέρω τι φταίει, δεν είχαν χρόνο?
konstantinos77 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Eιναι αυτο που εχει μαλλιασει η γλωσσα μου να λεει ...Το πλεονεκτημα στα pc δεν ειναι ουτε τα γραφικα (λες και κανεις καθεται να ασχοληθει αν φαινονται πιο ωραια τα δεντρα κτλ),ουτε οι τιτλοι (οι κονσολες εχουν περισσοτερους τιτλους) ουτε οτι βγαινει στο συνολο πιο φθηνο .Το μεγαλο πλεονεκτημα του pc σε σχεση με τις κονσολες ειναι οτι το παιχνιδι ειναι ή μπορει να γινει πολυ γρηγορο.
ikaruga24 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Παντως το 86% που βλεπω στο metacritic δεν ειναι και λιγο...Για την ακριβεια ειναι πολυ.Εγω πιστευω οτι θα ειναι πολυ καλο παιχνιδι.Οχι το καλυτερο ολων των εποχων που διαβαζω..αλλα καλο. Παντως στο metacritic παιζει να ειναι το ποιο ακυρο site για να "μαθεις" στο περιπου τι παιζει για το εκαστοτε παιχνιδι. Η θα βρεις haters ή fanboys και κανενας απο τους 2 δεν αξιζει την προσοχη σου γι αυτα που λεει. Υπαρχουν ελαχιστα reviews τα οποια ειναι πραγματικα οσο ποιο "αντικειμενικα" γινετε αλλα ειναι λιγα. Τουλαχιστον μετα απο καποια ηλικια και εμπειρια δεν βασιζεσαι σε κανεναν reviewer για τιποτα. Ξερεις πλεον τι θελεις, τι σου αρεσει κτλ. Το μονο πραγμα για το οποιο ειναι καλο το review ειναι για τα μετρησιμα στοιχεια του (γραφικα, παρουσιαση, artwork, ηχος κτλ).
Morticiangr Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Ειναι καλο παιχνιδι και με πολυ καλα γραφικα (στο ps3 ειναι απο τα λιγα παιχνιδια στα 1080p) απλα η κάμερα ειναι δυστροπη με αποτελεσμα να χανεσαι σε καποια σημεια.Eπισης το framerate εχει λιγακι προβλημα με ανεξηγητα drops ακομα και σε σημεια που δεν θα επρεπε (π.χ. ενω ειναι λιγοι εχθροι ταυτοχρονα στην οθονη)
alexzzz Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Λοιπόν πλέον αναθεώρησα 100%... μόλις έκλεισα μετά από ένα 4ωρο ξεχαρμάνιασμα... πάρα πολύ καλό
Katsalaki Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Είναι παιχνιδάρα!!!Όλα τα ξένα site και ξένοι gamers του δινουν 8.5+!!Τι άλλο θέλετε δηλάδή;;; Συγχαρητηρία στην ΚΟΝΑΜΙ!!!26ώρες campain!!!Eίδα και την ΕΑ με το Medal να έχει 4ώρες και σε 2 μέρες το τερμάτισα...To Castlevania εχει βάθος, γραφικά, ωραιότατο χειρισμό, εντάξει κάποιες φορές η κάμερα...Απολαύστε το και αφήστε πια τις μιζέριες! Φιλικά!!!!:-D:-D:-D:-D
christos.p25 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 πάντως επειδή μερικοί έχουν κολλήσει με το "χαμηλό" framerate του Castlevania, το Enslaved έχει μακράν πιο χάλια framerate ... απλά σαν μέτρο σύγκρισης.
christos.p25 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 πάντως επειδή μερικοί έχουν κολλήσει με το "χαμηλό" framerate του Castlevania, το Enslaved έχει μακράν πιο χάλια framerate ... απλά σαν μέτρο σύγκρισης.
Tilemaxx Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Γιατί ποιός είπε οτι το Enslaved είναι καλύτερο;
Tilemaxx Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Γιατί ποιός είπε οτι το Enslaved είναι καλύτερο;
alexzzz Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Ευχαριστώ τα παιδιά που με έπεισαν να μην το παρατήσω στην αρχή... το παιχνίδι είναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ... μόλις το τελείωσα και ήταν απόλαυση αν και πολύ μεγάλο. Γραφικά, story, cutscenes, gameplay αλλά και τα bosses όλα καταπληκτικά. Στα αρνητικά μερικά προβλήματα με την κάμερα (που όμως είναι λογικά αν σκεφτούμε τι πήγαν να κάνουν και κατά μεγάλο ποσοστό τα κατάφεραν), η διάρκεια (στην μέση η αλήθεια είναι ότι κουράστηκα λίγο) και εκείνο το ηλίθιο και περιττό τερατάκι που σου κλέβει τις δυνάμεις... ξεκάρφωτο και εκνευριστικό Ειδικά οι σκηνές που μπαίνεις στο κάστρο τον βαμπίρ για να πολεμήσεις την αρχί-βαμπίρενα είναι απίστευτες. Και σε αρκετά σημεία ακόμα όπου έκαναν παιχνίδια με την κάμερα πχ εκεί που πας να παλέψεις με τον δαίμονα με το φτυάρι. Και στο στόρι όμως έδωσαν ρέστα πρώτη ανατροπή στο τέλος, η δεύτερη στα καπάκια και ο επίλογος με αποσβόλωσαν must play λοιπόν από μένα...
gherudos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Επέστρεψα για να αναθεωρήσω. Το παιχνίδι πλέον δεν το βαριέμαι,αντιθέτως απέκτησε ενδιαφέρον και το παίζω πολύ ευχάριστα. Οι πρώτες πίστες είναι το πρόβλημα,πολύ βαρετές,μονότονο gameplay και ιστορία 0,στη συνέχεια φτιάχνει. Το μόνο που δεν φτιάχνει είναι η εκνευριστική κάμερα,τα frame drops και το εκνευριστικότατο πεθαίνω όλη την ώρα πέφτοντας στους γκρεμούς.Είμαι στο chapter VII αν θυμάμαι καλά και συνεχίζω.
Heatspreader Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Για σήμερα Δευτέρα προσφορά! http://www.zavvi.com/games/platforms/ps3/castlevania-lords-of-shadow/10173731.html 22Ευρώ!
garrett156 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 ρε παιδιά μου ήρθε σήμερα από το zavvi το παιχνίδι για ps3 και είναι χωρίς ζελατίνα... ανοιχτό
Sefiroth Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Πόσο το πληρωσες απο γρατσουνιες ? Sent from my iPhone using Insomnia.app
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.