Προς το περιεχόμενο

Castlevania: Lords of shadow

Daemonos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 170
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Δεν είναι Playable δηλαδή?

Παράξενο, παιχνίδι για κονσόλα και να μην είναι Playable λόγω Frame Rate. Μάλλον πρόκειται για κάποιο σοβαρό πρόβλημα στο παιχνίδι.

Μην ακούς τι λένε, χαζά σχόλια. Σε όποιο σάιτ και να πας θα δεις να λένε όλοι ότι είναι για 8,5 το παιχνίδι και είναι ΕΠΟΣ!

Δεν είναι unplayable σε καμία μα ΚΑΜΙΑ περίπτωση.

( Το τερμάτισα )

Υ.Γ. Όλα τα κουφά σχόλια στο insomnia θα τα διαβάσεις πάντως, έχει καταντήσει το πιο γραφικό φόρουμ του πλανήτη.

Δημοσ.

Ναι ε? Και εμένα δύσκολο μου φαίνεται να είναι πια τόσο χαμηλό το Frame Rate.

Υ.Γ. Όλα τα κουφά σχόλια στο insomnia θα τα διαβάσεις πάντως, έχει καταντήσει το πιο γραφικό φόρουμ του πλανήτη.

Δεν φταίει το Forum, φταίει η εποχή, όλοι είμαστε λίγο τρελαμένοι αυτή τη περίοδο.

Δημοσ.

Τελικά λέω να αλλάξετε γνώμη, ακολουθήστε τις συμβουλές του Εκτελεστή και του Χρήστου και θα κλαίτε εγγυημένα τα 60€ που δώσατε :lol:

Δημοσ.

έπος αυτό το castelvania??? έλεος δλδ ,μάλλον χρησιμοποιείς αρκετά αυτή την λέξη όπως ο barney το legendary αλλιώς δεν μπορώ να το εξηγήσω. μέτρια ιστορία,ρηχό gameplay,άκυρα fps(σε ορισμένες στιγμές εντελώς unplayable,θυμίζει bayonetta ps3)/άκυρα Jumps(ναι έχω πεθάνει και εγώ αρκετες φορές απο άκυρο Jump)/τεράστιο σε μέγεθος ωστε να καταντάει κουραστικό γιατί δεν έχει καλό scaling......

σόρρι αλλα εγώ περίμενα κάτι καλύτερο απο την team kojima,απο την αρχή μέχρι και το final boss το παιχνίδι είναι απογοήτευση για έναν castelvania fan(ακόμα παίζω το castelvania bloodlines με τον eric lacarde :-D mega drive ftw ακόμα δουλέυει το σκυλί....)

Δημοσ.
Τελικά λέω να αλλάξετε γνώμη, ακολουθήστε τις συμβουλές του Εκτελεστή και του Χρήστου και θα κλαίτε εγγυημένα τα 60€ που δώσατε :lol:

Δεν είναι συμβουλές 2 ατόμων μόνο, είναι συμβουλές ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ. Μόνο εδώ βλέπω τα κουφά σχόλια για το παιχνίδι. Reviews, users, όποια πέτρα και να σηκώσεις λέει ότι είναι ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ. Και άμα πρόσεχαν 2-3 πραγματάκια ακόμα, πραγματικά θα χτυπούσε το 9+. Οι περισσότεροι χρήστες, όπως και εγώ, του δίνουμε 8.5 στο σύνολο και 9+ σε κάποια πράγματα ( όπως βίντεο, παρούσιαση, ποικιλία γραφικών-τοπίων)

Τώρα περί ορέξεως, τα χουμε πει, αλλά όχι να το λέτε και μάπα (!)

Δημοσ.
Δεν είναι συμβουλές 2 ατόμων μόνο, είναι συμβουλές ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ. Μόνο εδώ βλέπω τα κουφά σχόλια για το παιχνίδι. Reviews, users, όποια πέτρα και να σηκώσεις λέει ότι είναι ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ. Και άμα πρόσεχαν 2-3 πραγματάκια ακόμα, πραγματικά θα χτυπούσε το 9+. Οι περισσότεροι χρήστες, όπως και εγώ, του δίνουμε 8.5 στο σύνολο και 9+ σε κάποια πράγματα ( όπως βίντεο, παρούσιαση, ποικιλία γραφικών-τοπίων)

Τώρα περί ορέξεως, τα χουμε πει, αλλά όχι να το λέτε και μάπα (!)

απο ποιόν πλανήτη είσαι??? gamespot 75% ign 75% gametrailers 79%...... τα 3 μεγαλύτερα gaming sites.στα user reviews στο metacritic πιάνει 84% αλλα εκεί κάνουν rate χωρίς να το έχουν παίξει οι μισοί...

Δημοσ.
απο ποιόν πλανήτη είσαι??? gamespot 75% ign 75% gametrailers 79%...... τα 3 μεγαλύτερα gaming sites.στα user reviews στο metacritic πιάνει 84% αλλα εκεί κάνουν rate χωρίς να το έχουν παίξει οι μισοί...

Παντως το 86% που βλεπω στο metacritic δεν ειναι και λιγο...Για την ακριβεια ειναι πολυ.

Εγω πιστευω οτι θα ειναι πολυ καλο παιχνιδι.Οχι το καλυτερο ολων των εποχων που διαβαζω..αλλα καλο.

Δημοσ.

Διάβασε τα Review τους πρώτα και μετά σχολίασε. Στο Gametrailers πχ του δίνουν 9 στην παρουσίαση!

Και είπα, οι χρήστες του δίνουν γύρω στο 8.5! Διάβασε και στο 360-gr.com και σε ξένα sites να δεις τι λένε.

Στο gamespot που τόσο ωραία μου ποστάρεις, δίπλα από το 7.5 λέει "20 Critic Reviews = 8.2 "

Και οι χρήστες του Gamespot έχουν δώσει 8.8 ! !

Από Gamespot:

The Good

It's a beautiful-looking game Core combat mechanics are great Music and voice acting compliment the game well.

The Bad

Fixed camera creates a few problems Some puzzles seem forced and aren't enjoyable Just about everything in the game is derivative Story loses focus on important characters.

Δε χρειάζεται να σχολιάσω άλλο πιστεύω.

Και το θάψιμο του 7.5 του gamespot είναι κυρίως επειδή δανείζεται ένα κάρο πράγματα από το GOW και το Dante's, ε και;; Αφού τo κάνει ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, γιατί όχι;

Δημοσ.

Μετά από αρκετές μέρες, πιστεύω πως το game είναι ένα πάρα πολύ καλό hack n slash. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Για εμένα όμως, ΔΕΝ είναι Castlevania. Τόσα χρόνια εξέλιξη με τόσα adventure στοιχεία μέσα, δανεισμένα στοιχεία από Metroid στο backtracking, γρίφοι, λαβύρινθοι και στο τέλος να καταντήσει στο Lords Of Shadow...

Για εμένα κρίμα. Περίμενα πολύ περισσότερα από "προχωράω και σφάζω". Για την κατηγορία του, άριστο. Για Castlevania, θα του έβαζα γύρω στο 5 μιας και αυτό είναι: κάτι απόλυτα μέτριο.

Δημοσ.

Eμενα μου κανει εντυπωση που ορισμενοι λετε οτι α το ενα το εχει κλεψει απο εκει ,α το αλλο το εκλεψε απο καπου αλλου ,α μοιαζει με εκεινο το παιχνιδι κτλ. Απο που και ως που δηλαδη τα παιχνιδια που αναφερετε κατεχουν την πρωτοκαθεδρια ολων των χαρακτηριστικων των adventures-arcade και απαγορευεται το castlevania να εχει κατι απο αυτα τα στοιχεια ?Τα πιο παλια και επιτυχημενα παιχνιδια εχουν δανειστει (κλεψει) απο παιχνιδια που παιζαμε σε Amiga -amstrad αν το παμε ετσι.Σε σχεση με κατι παντοφλες που βγαινουν κατα καιρους το castlevania ειναι ενα παρα πολυ καλο παιχνιδι και σιγουρα εχει για μενα βαθμο πανω απο 8.5 .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...