Daemonos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 http://www.youtube.com/watch?v=uoBXS1kXpkE http://e3.gamespot.com/story/6210520/new-castlevania-ps3-pc-mgs-rising-revealed-at-konami-event
kostacurtas Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δυστυχως το παιχνιδι εχει ανακοινωθει μονο για PS3 και XBOX 360. Κριμα γιατι φαινεται εξαιρετικο... Ας ελπισουμε οτι μπορει αργοτερα να κυκλοφορησει και στο PC.
ikaruga24 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Πωωωωωωω μας κατεστρεψε το βιντεο. Το παιχνιδι εχει ηδη πατησει σε νερα που μονο το Devil May Cry και God of War ειχαν ως τωρα και ολα δειχνουν πως το "merging" ειναι κατι παραπανω απο επιτυχια. ΑΑΑΑΑΑ ειναι και Kojima productions ε?
viper2005 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 ποιος περιμενει ειναι το θεμα... ελπιζω να μην γινει αλλο ενα alan wake οσον αφορα τα release dates...
ikaruga24 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Αφου ειναι κοnami και μαλιστα Kojima productions δεν παιζει τετοιο θεμα φιλε viper.
Daemonos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Είναι και για PC πάιδες! δείτε στο 2ο link "New Castlevania, PS3/PC MGS Rising revealed at Konami event" Δέν ήξερα πώς να βάλω το βίντεο να φαίνεται εδώ χωρίς να πατήσεις πάνω Είναι τρέλλα το παιχνίδι! Αλλα θέλω Alucard!
Material_Defender_1032 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Patrick motherfucking Stewart. Τέλος.
Daemonos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 έλα ρε δε σ'άρεσε ο Alucard? ήταν απίστευτος ρε!
Daemonos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Yah, GoW rip off.. /Koritsi_Gia_PC Ε όχι και έτσι!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 φαίνεται γαμηστερότατο... μακάρι να το δούμε και για pc όπως ειπώθηκε πιο πάνω...
ikaruga24 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 φαίνεται γαμηστερότατο... μακάρι να το δούμε και για pc όπως ειπώθηκε πιο πάνω... Καλα αμα το δουμε και στο PC τοτε απλα θα γινει χαμος. Μακαρι να βγει να αρχισουμε να βλεπουμε επιτελους και στο PC τετοια παιχνιδια οπως μονο οι japanεζοι ξερουν να βγαζουν. Την αρχη την εκανε η Capcom μετα απο ποσα χρονια, αντε να δουμε και τις υπολοιπες.
DavidLP Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Επιτέλους άλλο ένα Castlevania...Χαίρομαι που τουλάχιστον έχω 360.. Αλλά αν βγει για πι σι ξεχάστε οποιοδήποτε άλλο game..Let there only be ..Castlevania!!!! Ως μεγάλος φαν των Castlevania γουστάρω να δω ένα καλό 3d castlevania γιατί όλα όσα είχαν βγει μου ήταν παντελός αδιάφορα. Αθάνατοι τίτλοι 4 ever είναι Symphony of the night και το super castlevania νομίζω που είχε βγει στο snes.
ikaruga24 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Επιτέλους άλλο ένα Castlevania...Χαίρομαι που τουλάχιστον έχω 360..Αλλά αν βγει για πι σι ξεχάστε οποιοδήποτε άλλο game..Let there only be ..Castlevania!!!! Ως μεγάλος φαν των Castlevania γουστάρω να δω ένα καλό 3d castlevania γιατί όλα όσα είχαν βγει μου ήταν παντελός αδιάφορα. Αθάνατοι τίτλοι 4 ever είναι Symphony of the night και το super castlevania νομίζω που είχε βγει στο snes. Και στο GBA και DS τα castlevania ηταν και ειναι κορυφη, το DS το πηρα αποκλειστικα για τα Castlevania αλλα οχι οτι με χαλανε και πολλα αλλα που βγηκαν σε αυτην την απιστευτα καταπληκτηκη κονσολιτσα. Απο τα 3d ομως αυτο που ειναι πραγματικα καλο ειναι το πρωτο που βγηκε για PS2, Lament of innocence. Ολα δειχνουν παντως οτι το τελευταιο αυτο Castlevania απλα θα τα σπαει. Το περιμενω πως και πως. P.S. To symphony of the night χαλαρα ειναι το καλυτερο Castlevania μεχρι τωρα αλλα και το Aria of Sorrow και το Dawn of Sorrow και το Portrait of Ruin k Order of Ecclesia ειναι πολυ κοντα στο Symphony.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.