arsenal Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Γεια σας παιδιά,έχω D-Link wireless modem και έχω το εξής πρόβλημα με τον κεντρικό υπολογιστή ολα καλα αλλα έχω και ενα NetBook και οταν πάω να συνδεθώ βάζω κανονικά τον κωδικό ασφαλεία που μου γράφει και μετά βγαίνει το παρακάτω μήνυμα Μπορεί να μην έχετε πρόσβαση στο Internet Η σε κάποιους διαδικτιακούς πόρους.Αυτό το πρόβλημα προέκυψε επειδή το δίκτυο δεν έδωσε μια διεύθηνση δικτύου σε αυτον τον υπολογιστή......τι εννοεί μπορεί κανεις να βοηθήσει? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 09:43 ---------- Γεια σας παιδιά,έχω D-Link wireless modem και έχω το εξής πρόβλημα με τον κεντρικό υπολογιστή ολα καλα αλλα έχω και ενα NetBook και οταν πάω να συνδεθώ βάζω κανονικά τον κωδικό ασφαλεία που μου γράφει και μετά βγαίνει το παρακάτω μήνυμα Μπορεί να μην έχετε πρόσβαση στο Internet Η σε κάποιους διαδικτιακούς πόρους.Αυτό το πρόβλημα προέκυψε επειδή το δίκτυο δεν έδωσε μια διεύθηνση δικτύου σε αυτον τον υπολογιστή......τι εννοεί μπορεί κανεις να βοηθήσει? Βασικά τώρα που το βλέπω και χωρίς κωδικό στο Modem ta ίδια λέει
100 010 00 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Σου εχει κολλησει ο DHCP server στο dlink. καντου κανα ρεσταρτ, περασε του κανα καινουργιο firmware αν υπαρχει. Αν δωσεις στατικες ips στο netbook σου, μαλλον θα παιξεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.