Προς το περιεχόμενο

Ο Phenom II x2 550 είναι εδώ!

nikos21aek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
First release τιμή είναι! Δώσ' του μια εβδομάδα... :-)

όντως. να δούμε αν ξεκλειδώνει και κάνας πυρήνας ;)

Δημοσ.

Θέλεις καμιά 200άρα για mobo όμως για να τους ξεκλειδώσεις;

Και παίζει και να μην ξεκλειδώνει...δεν ξέρω αν ενδιαφέρει τόσο πολύ αυτό τους άμεσους ενδιαφερόμενους της κατηγορίας..

Δημοσ.

Δεν ξέρω..αν δεν πέσει στα 80-85€ δεν μου φαίνεται να αξίζει..Κάπου είχε πάρει το μάτι μου τα ποσοστά..Ο 1/6 ξεκλειδώνουν και οι 2 πυρήνες,2/6 ξεκλειδώνει ένας και 3/6 νο κούκου..

Δημοσ.
Θέλεις καμιά 200άρα για mobo όμως για να τους ξεκλειδώσεις;

Και παίζει και να μην ξεκλειδώνει...δεν ξέρω αν ενδιαφέρει τόσο πολύ αυτό τους άμεσους ενδιαφερόμενους της κατηγορίας..

SB750 ή SV710. Φυσικά και παίζει να μην ξεκλειδώνει, δεν τον αγοράζεις για αυτόν τον λόγο....αν σου κάτσει φυσικά, αλλάζει το πράγμα...:-)

Η τιμή του 550 Αμερική είναι 78€, και του 250 είναι 64€. Τώρα, μακάρι να ξερα τι πληρώνουμε εδώ τώρα. Βαστάτε τα άλογα για να πέσει.

Τώρα, για σχέση με phenom Χ3. Αν θες να πας για τον 720 καλώς, αλλά ΜΗΝ επιλέξεις τον κλειδωμένο 710 αντί του 550. Είναι λάθος για αρκετούς λόγους.

Δημοσ.
SB750 ή SV710. Φυσικά και παίζει να μην ξεκλειδώνει, δεν τον αγοράζεις για αυτόν τον λόγο....αν σου κάτσει φυσικά, αλλάζει το πράγμα...:-)

Η τιμή του 550 Αμερική είναι 78€, και του 250 είναι 64€. Τώρα, μακάρι να ξερα τι πληρώνουμε εδώ τώρα. Βαστάτε τα άλογα για να πέσει.

Τώρα, για σχέση με phenom Χ3. Αν θες να πας για τον 720 καλώς, αλλά ΜΗΝ επιλέξεις τον κλειδωμένο 710 αντί του 550. Είναι λάθος για αρκετούς λόγους.

Δεν ενδιαφέρομαι εγώ..:-D συζήτηση κάνουμε απλά για την cpu..και εγώ αυτό λέω ότι στα 105€..πας κατευθείαν στον 720...Στα 120€ έχει πέσει..Δεν ξέρω περίμενα καλύτερη τιμή για τον 550..

Waiting for 9550 λέμε!:-D

Αν και τώρα τελευταία όλο και σκέφτομαι να ξεπουλήσω εγώ για να πάω σε ΑM3 σύστημα..

Δημοσ.

Εγώ πάντως βλέπω ότι α AMD θα "πατήσει" σε "μικρομεσαίες" πωλήσεις την Intel. Πόσο μάλλον για το gaming ! :-)

Δημοσ.

Εγώ πιστεύω ότι μετά τους i5 θα δούμε τις αληθινές τιμές της AMD..Ακόμη τίποτα δεν βλέπουμε όσο χαμηλές και αν φαίνονται..Θα καταφέρει μετά τους i5 να επιζήσει η AMD με την αναμενώμενη μείωση στις τιμές της;Λόγω ΑΤΙ πιστεύω πως ναι..Τελικά η αγορά της ΑΤΙ ήταν κίνηση ματ για την εταιρία και αυτός είναι ο λόγος που πιστεύω ότι η AMD είναι πολύ μπροστά από την Ιntel..Και αν επιβεβαιωθούν τα σενάρια για χρήση της gpu για εργασίες που χρησιμοποιείται επεξεργαστική ισχύ τώρα και το παιχνίδι πάει ΜΟΝΟ στις κάρτες γραφικών..θα βρεθεί 10χρόνια μπροστά με τη μία.Αλήθεια η intel κάρτες γραφικών πως και δεν έχει αρχίσει να βγάζει;

Δημοσ.
Αλήθεια η intel κάρτες γραφικών πως και δεν έχει αρχίσει να βγάζει;

Είχε βγάλει κάποτε (97-98???) τις i740 αλλά δεν κατάφερε ποτέ να χτυπήσει τις ΑΤΙ-ΝVIDIA-S3 που έπαιζαν τότε. Ως entry-level κάρτα είχε καλό value/money αλλά τίποτε παραπάνω.

Πλέον περιορίζεται σε embedded graphics οπου και εκεί δεν έχει να επιδείξει κάτι το εξαιρετικό.

Δημοσ.

Ο επεξεργαστης 550 ειναι σε μερικα benchmarks πιο γρηγορος απο τον 720 δεν τα διαβασατε τα review?

τεσπα περιμενουμε μια βδομαδα ? αλλα μεχρι τοτε θα εχουν φυγει οι ξεκλειδωτοι , επισης οσοι ξεκλειδωσανε ηταν tray και ES CHIPS ουτε καν retail.. δηλαδη ειναι τα "δειγματα" που στελνουνε σε διαφορα sites για να κανουν αξιολογηση.. τεσπα εγω θα παω να δω τα batch numbers γιατι οσο περναει ο καιρος τοσο μικραινουν οι πιθανοτητες να πετυχεις 4πλο πυρηνα! Εχει μαθει κανεις ποια νουμερα ειναι αυτα που ξεκλειδωνουν?

Δημοσ.

Βασικά πάνε να "χτυπήσουν" τον E8400 της intel, και απ' ότι είδα, τα καταφέραν μια χαρά στις επιδόσεις.....ας δούμε κ την τιμή...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...